λοιπον φιλε Κωστα χωρις καμια παρεξηγηση νομιζω οτι φερεσαι σαν μικρο παιδι!
Bravo Sniper έγραψε:
Ευχάριστω τουλάχιστον εσένα που βγήκες να εκφράσεις μια ''γενική συγνώμη''
Ο Εκπρόσωπος όμως δε μου λέει κάτι.
Δεν σου λεει κατι οτι ασχοληται με το θεμα ο γενικος συντονιστης της κοινοτητας; ποιον θα ηθελες; τον εκπροσωπο της ομοσπονδιας; μηπως με προσβαλει λιγο αυτο και εμενα προσωπικα αλλα και ολη την κοινοτητα που με επελεξε να την εκπροσωπω;
Bravo Sniper έγραψε:
Χρειάζομαι τη συγνώμη από αυτόν που πρέπει...
αυτα ειναι οντως παιδιστικα λογια
Bravo Sniper έγραψε:
Εγώ βλέπω πώς συνεχίζεται και κρύβεται αυτός ο ''έμπειρος'' παίκτης γιατί δε ξέρω πόσο καιρό παίζει και πως γιατί δε ξέρω να παίζετε πολλά χρόνια airsoft στο Ρέθυμνο,συνεπώς δε καταλαβαίνω την τρελή εμπειρία του....
τι σημαινει κρυβεται; σε φοβαται δηλαδη; και τι σημαινει εμπειρος για εσενα παικτης ; καποιος που παιζει 4 χρονια ; 10 χρονια ; 100; και ποιος μιλησε για τρελη εμπειρια; εσυ δηλαδη θεωρησε εμπειρος που φερεσαι ετσι με αυτο που συνεβη; εαν μετραει η αποψη μου δηλαδη για εσενα, που απο οτι φαινεται δεν μετραει και πολυ αφου συνεχιζεις να τραβας το θεμα.
Bravo Sniper έγραψε:
Από πότε είναι εντός κανονισμών να κάνεις τον άλλον να βγάλει μαγουλάδες στα 7 μέτρα με 3 δευτερόλεπτα ριπή ;{εχω ακομα τις μπιλιες του παιδιου αν τις χρειάζεται...
}
Έστω και μία μπίλια δεν φτάνει για να βγεί ο άλλος έξω; ή ακόμα και 3 ή 4 ;Πρέπει να ρίξει ένα καφάσι ;
Δε μπορεί να δει στα 7 !!!!!!!! μετρα πως ΟΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ?????
πες μου που λενε οι κανονισμοι του παιχνιδιου γενικα, αλλα και ειδικα της κοινοτητας μας οτι απαγορευετε καποιος να βαλλει με ριπη σε καποιον αλλο με 350fps αεροβολο σε αποσταση πανω απο πεντε βηματα ή πεντε μετρα; το συμβαν ειναι εντος κανονισμων μην επιμενεις , οστοσο σου ειπα , και το ηθικο ειναι αυτο, οτι συνεχεια προσπαθουμε να βελτιωνουμε ολους τους παικτες μας και να εχουμε σαν πρωτευων να μην προξενουμε περιττο πονο ο ενας στον αλλο.
Bravo Sniper έγραψε:
Είσαι πολύ λάθος στο ό,τι φταίει αυτός που παθαίνει τη ζημειά φίλε Στέλιο....Και όχι μόνο λάθος αλλά εντάξει καλύτερα να ξανασκεφτείς αυτό που έγραψες γιατί είναι μεγάλη βλακεία σόρρυ κιόλας....Είναι ό,τι πιο παράλογο έχω ακούσει...
Δλδ και γκαντέμης μέσα στην ατυχία μου και φταίω κιόλας που ο άλλος είναι όχι απλά μη έμπειρος αλλά ό,τι να ναι !
ενταξει φιλε σεβαστη η γνωμη σου, ελα την επομενη φορα παιξε με το μαγιο και εαν χτυπησεις θα φταινε η αλλοι που δεν σημαδευουν το μαγιο! αυτο μου λες τωρα ουσιαστικα. Εδω εχουμε να κανουμε με ενα παιχνιδι σπορ που αγγιζει τα ορια του extreme sport και εσυ επιμενεις να μου λες οτι ''εγω δεν θα ειμαι προστατευμενος πληρως και να προσεχετε που θα μου ριχνετε''
Bravo Sniper έγραψε:
Όχι δεν έχω απλά στεναχωρεθεί έχω εξαγριωθεί για την ακρίβεια γιατί έκανα 70 χιλιόμετρα για να έρθω να παίξω σαν άνθρωπος και μου σπάνε δόντια....
κοψε κατι φιλε , δεν πηγα ποτε σε καποιο αλλο μερος εγω και να απαιτω ιδιαιτερη μεταχείριση, παιρνω τα ρισκα μου και παω, δεν καταλαβα οτι επρεπε να νοιωθουνε υποχρεωμενοι οι αλλοι που παω στα παιχνιδια τους!
και στο κατω κατω το παρουσιαζεις λες και σε βαλανε στο σημαδι ολοι επειδη ειχαν κατι μαζι σου!
Bravo Sniper έγραψε:
Το γεγονός πως σου έχει σπάσει και εσένα δόντι με ενα μοναδικό μπαλάκι απο τα 20 μέτρα ειναι τελειως διαφορετική ιστορία....
Οταν φας 80 μπαλάκια στα 7 μέτρα στη μούρη ξαναπες μου αν έχω δίκιο
Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη .
για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη εχω φαει πολλες φορες ββς απο κοντα , θα μπορουσε να σπασει και δοντι αλλα δεν εκανα σαν εσενα και ουτε κατηγορουσα τον αλλο. Εγω παντα κοιταζω τι κανω εγω για να μην παθω ζημια και αφου εγω δεν ειμαι πληρως προστατευμενος τοτε δεν μου φταινε οι αλλοι! Εσενα θα εσπαγε το δοντι εαν φορουσες μασκα; γιατι δεν φορουσες μασκα; δεν ξερεις οτι οταν παιζεις αυτο το παιχνιδι υπαρχει πιθανοτητα να σπασει καποιο δοντι σου;
Bravo Sniper έγραψε:
Επίσης το τελευταίο που λες και αντιγράφω αυτούσια τα λόγια σου
''Φιλε Κωστα αλλαγη στους κανονες δεν θα γινει αφου ετσι και αλλιως εδω στο Ρεθυμνο γρηγορα ειδαμε οτι υπαρχουν θεματα και κατεβασαμε τα ορια στα πεδια woodland στα 350 fps. Επισης οπως προαναφερα αυτο που συμμετειχες ηταν ενα καθημερινο παιχνιδι οπου ενας απο τους σκοπους που εξυπηρετει ειναι να γνωριζει σε καινουργιους φιλους το παιχνιδι μας , αυτο δεν θα μπορουσε να γινει εαν στησουμε τα καθημερινα παιχνιδια συμφωνα με τους ορους και τις απαιτησεις των παλιων παικτων. Οι καινουργιοι δεν μπορουν να ακολουθησουν ουτε τους πολλους περιορισμους ουτε τους προσθετους κανονισμους που συνηθως βαζουμε με αποτελεσμα ο κινδυνος παρεξηγησεων και φυσικα τραυματισμων αυξανει. Ασε που δεν περναει καλα κανεις αφου οι μισοι δεν μπορουν να ακολουθησουν. Ολα αυτα που αναφερω ειναι αποτελεσμα πειραματισμων , εντονου προβληματισμου και εμπειριας των παλαιοτερων μελων τις κοινοτητας''
Δεν ήθελα ούτε περίμενα αλλαγή στους κανόνες καθώς επίσης δεν ήταν αυτή η κύρια απαίτηση μου .Επίσης ΜΕΓΑ λάθος σαν εκπρόσωπος που λες το ο,τι στα καθημερινά παιχνίδια δεν υπάρχει η ίδια προσοχή με τα σενάρια και τα milsim ... Πώς πας και φτιάχνεις σενάριο χωρίς να έχεις βάσεις από απλά καθημερινά παιχνίδια ; Πως περιμένεις να έχεις σωστή συμπεριφορά στα μεγάλα σενάρια ή τα milsim ¨οταν στο καθημερινό έχεις τέτοια γεγονότα να γίνονται ; Πώς γίνεται να περνάει έτσι απαρατήρητο ένα γεγονός σε έναν φιλοξενούμενο ; Αν το πάθαινε άλλος πολύ θα ήθελα να βλεπα την τροπή αυτού του γεγονότος φίλε Στέλιο....
δεν καταλαβαινω γιατι διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω αλλα και αυτα που εχεις δει στα παιχνιδια μας. Εχεις δει πουθενα καμια εκπτωση στους κανονισμους ασφαλειας ; εχεις δει καμια ελαστικοτητα στην σοβαροτητα που δειχνουμε στην συμπεριφορα των παικτων μας; υπαρχουν συγκεκριμενες λειτουργιες που ακολουθουμε για να μην καταστρεφουμε το παιχνιδι κανενος, και αυτες ακολουθουνται κατα γραμμα. που λεω εγω οτι στα καθημερινα παιχνιδια δεν υπαρχει προσοχη και αυστηροτητα στους κανονισμους; αντιθετα λεω οτι πρεπει να ειματε ακομα πιο προσεκτικοι διοτι: ''πρεπει να συνυπολογισουμε οτι σε ενα καθημερινο παιχνιδι της κοινοτητας μας ( σε αντιθεση με ενα σεναριακο οπου οι συμμετοχες ειναι περιορισμενες σε παλαιοτερους παικτες) το ρισκο ειναι ακομα μεγαλυτερο για καποιο ατυχημα διοτι μπορουν να λαβουν μερος και απειροι παικτες οι οποιοι εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σου ριξουν ριπη απο τα δυο μετρα.''
Bravo Sniper έγραψε:
Ήδη από όσους το έχω πει ή το έχουν μάθει υπάρχει γενική κατακραυγή για το γεγονός!
φιλε δεν ξερω για τι πραγμα μιλας και για ποιους; δηλαδη ολοι αυτοι που το ειπες ακουσανε και τις δυο πλευρες και εβγαλαν πορισμα; αυτοι δεν εχουν χτυπησει κανενα συμπακτη τους καταλαθος; εαν ειναι ετσι μαζευτειτε να παιζετε εσεις οι τελειοι, εμπειροι και καταπληκτικοι παικτες, που δεν ποναει ποτε ο ενας τον αλλο και αφηστε εμας τους ασχετους στην μοιρα μας να καταστραφουμε με την παροδο του χρονου!
Bravo Sniper έγραψε:
ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ
εδω συμφωνουμε , το εχεις παει το πραγμα στο Θεο!!
Bravo Sniper έγραψε:
Να προσφέρετε ναι αλλά και με σωστό τρόπο....
Αν είναι να χάνω ένα δόντι κάθε φορά που έρχομαι καλύτερα να πάω να παίζω στο Section 8 airsoft ....
πολλες υπερβολες ρε φιλε , πολλες υπερβολες!!
Bravo Sniper έγραψε:
Και ξαναλέω περιμένω τη συγνώμη του θύτη καθώς για να βοηθήσω στη συμπλοκή ήταν δευτερόλεπτα πριν μαζί με τον κυριάκο βελούδα και το παιδί που φόραγε γιλέκο πράσινο με ένδειξη POLICE . Ήταν μαζί με αυτά τα 2 παιδιά ο θύτης στη συμπλοκή....
σε ενημερωνω λοιπον οτι ο ''θυτης'' για σενα , ( συμφωνα και με αυτα που αναφερεις) , ειναι ο pikantikos, επισης σε ενημερωνω οτι το θεμα δεν το εχω συζητησει μαζι του αναλυτικα και το μονο που μου ειπε καθως αποχωρουσαμε χθες ειναι οτι σου εριξε ριπη απο τουλαχιστον 10-15 μετρα και εσυ ησουν πισω απο θαμνο, και για αυτο η ριπη. πραγμα το οποιο επιβεβαιωσε και ο Κυριακος.
Για εμενα ο τροπος που χειριζεσαι το θεμα ειναι απαραδεκτος προσβλητικος και επιθετικος. Εαν ειμουν στη θεση του pikantikos δεν θα ασχολουμουν καθολου με το θεμα, επειτα απο τον τροπο που το χειριστηκες. Ας κανει οτι νομιζει ετσι και αλλιως δεν εχω μιλησει μαζι του απο το παιχνιδι.
Προσωπικα ειμαι πολυ περηφανος για τον κοσμο που εχει η κοινοτητα μας , για το επιπεδο παιχνιδιου που εχουμε και για τα οσα εχουμε κανει σε συντομο χρονικο διαστημα. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχουμε τα αρνητικα θεματα μας , τις ατελειες μας και οτι γενικα εχουμε πολυ δρομο ακομα για να φτασουμε τους στοχους μας. ειμαστε ομως απο πανω σε ολα αυτα, συγκεντρωμενοι και προσπαθουμε με αγνα και αντικειμενικα κριτηρια για το καλυτερο του παιχνιδιου και της κοινοτητας μας! Για αυτο και περναμε καλα και το ευχαριστιομαστε αλλωστε!!
δεν θα ηθελα να απαντησεις περαιτερω και θα προτιμουσα το ολο θεμα να σταματησει εδω στο φορουμ. νομιζω οτι εξαντλησαμε τον γραπτο λογο. Καλυτερα οτι αλλο ειναι να το συζητησουμε απο κοντα ωστε να λυθουν και οι οποιες παρεξηγησεις που εχουν δημιουργηθει!
Στέλιος Μαθιουδάκης
Γενικός συντονιστής Rethimno Aisoft