Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 17 Δημοσιεύσεις ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2019 11:01 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013 08:19
Δημοσιεύσεις: 1307
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
-ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40ΕΥΡΩ.
-ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΚΤΛ)

-ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ

-ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ . ΑΜΥΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ


ΤHE ISLAND: OPERATION ZERO

-8ωρο Πανελλήνιο Τουρνουά Αεροσφαίρισης 29/3
-Gameplay σε κατοικημένη περιοχή έκτασης 10 τ.χμ
-Περιορισμένες θέσεις
-Επιβεβαίωση αποστολών μέσω χρήση διαιτητών
-Αμιγείς ομάδες 8 άτόμων
-Άκρως ρεαλιστικό-διαδραστικό σενάριο
-Απαιτητικές αποστολές
-Υποχρεωτική γνώση χάρτη και πλοήγηση μεσω GPS
-Χρήση οχήματος ομάδας και άλλων μέσων
-Αυστηρή χρήση civilian ρούχων
-Έπαθλα για τις πρώτες ομάδες και πολλά δώρα
-Αυστηρό filtering

https://www.facebook.com/theislandopzero/?

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
OPERATION ZERO

Κάθε παράβαση του κανονισμού αυτού καθώς και του αστικού κώδικα θα αξιολογηθεί από την οργάνωση με συνέπειες μέχρι και την άμεση απομάκρυνση της ομάδας από τον αγώνα.

1. Κανόνες συμπεριφοράς
2. Κανόνες χρήσης του αυτοκίνητου
3. Τα είδη των αποστολών

1. Κανόνες συμπεριφοράςα. Σε αστικές περιοχές, όπως μέσα στο χωριό ,στους δρόμους με το αυτοκίνητο ,ΔΕΝ πρέπει να φαίνονται τα αεροβόλα η συμπεριφορά σου να είναι σαν να είσαι κάτοικος τους χωρίου και να μην τρομοκρατήσεις κανένα πολίτη (οι πολίτες του χωρίου θα γνωρίζουν ) . Τα αεροβόλα όπως και τα γιλέκα πρέπει να είναι στο πορτμπαγκάζ (θα υπάρχουν άτομα στο δρόμο που μπορεί να σε σταματήσουν και να σου κάνουν έλεγχο αν σε δουν ) όταν πας να μπεις σε μια αποστολή θα τα φοράς ΚΡΥΦΑ χωρίς να σε δει κανένας και όταν φεύγεις από την αποστολή θα τα ξαναβάζεις στο πορτμπαγκάζ μέχρι την επόμενη αποστολή. (Είσαι μυστικός πράκτορας και δεν πρέπει να δίνεις στόχο όταν κυκλοφοράς μέσα στο χωριό)β. Μην κάνεις πράγματα που δεν λέει η αποστολή ή που δεν έχει ορίσει το σενάριο . Ο στόχος σας είναι οι αποστολές που σας έχουν δοθεί .γ. Η χρήση προστατευτικών γυαλιών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μέσα στην πόλη και μέσα στο αυτοκίνητο και παντού!

δ. Όλα τα αεροβόλα πρέπει να συμμορφώνονται στα 340fps (με 0,2gr μπίλια και ανοιχτό hop up) .Κουβαλάτε όσες γεμιστήρες θέλετε (mid cap ,low cap,real cap) (Απαγορεύονται οι hi cap) Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στις ομάδες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν εντοπιστούν παραβάτες θα υπάρχουν κυρώσεις για όλη την ομάδα. Δεν υπάρχουν sniper και dmr .Καλύτερα να τσεκάρετε το όπλο πριν έρθετε στο παιχνίδι !

ε. Απαγορεύεται να κουβαλάς μαχαίρια ,σουγιάδες και οτιδήποτε άλλο τέτοιο. Δεν θα χρειαστούν πουθενά.στ. Απαγορεύονται οι χειροβομβιδες ,οι φλασμπανκ και οι βόμβες καπνού (αιρσοφτικες και μη )ζ. Απαγορεύεται να σημαδεύεις κόσμο χωρίς γυαλιά (όποιος δεν φοραει γυαλιά αιρσοφτ δεν παίζει στο παιχνίδι)η. Απαγορεύεται να υπάρχουν αψιμαχίες στης αποστολές . Σε κάθε αποστολή θα υπάρχει και ένας διαιτητής για να λύνει τα προβλήματα που δημιουργούνται. (πρόσεχε ο διαιτητής βαθμολογεί την ομάδα στο τέλος της αποστολής)θ. Όλα τα πράγματα που θα βρείτε στις αποστολές και στο παιχνίδι γενικά δεν πρέπει να καταστραφούν ή να τα πάρετε. Επιτρέπετε να τα βγάλετε φωτογραφία και μόνο αν το ζηταει η αποστολή θα πρέπει να πάρετε κάτι συγκεκριμένο.ι. Δεν πρέπει να ρίχνετε με τα αεροβόλα σε κατοικημένα σπίτια ή σε ζώα !κ. Η οργάνωση (φοραει κίτρινο γιλέκο) μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι σε περίπτωση που δει κάποια παράβαση ή κάτι που γίνετε λάθος . Υπάρχει για να τηρείτε η ασφάλεια για όλους προς όλους .λ. Σκεφτείτε οτι είστε μισθοφόροι που έχετε μπει σε ένα χωριό για να εκτελέσετε κάποιες αποστολές χωρίς να δώσετε στόχο και να σας καταλάβει κανένας. Τότε έχετε επιτύχει σαν ομάδα

2. Κανόνες χρήσης του αυτοκίνητουα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να κυκλοφορείς με αυτοκίνητο . Μπορεί να είναι 2 αυτοκίνητα max ή ένα βανακι ( για πληροφορίες για ενοικίαση με καλές τιμές μπορεί να σας κανονίσει η διοργάνωση)β. Όλα τα οχήματα πρέπει να τηρούν τις διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να συμμορφώνονται με την ασφαλιστική κάλυψη και να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις διατάξεις που υπαγορεύονται από τις αρμόδιες αρχές όσον αφορά την οδική κυκλοφορία.γ. Σε αφήνουμε να παίξεις και να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο στο παιχνίδι αλλά απαγορεύεται η επικίνδυνη οδήγηση (σε περίπτωση που θες να προλάβεις μια αποστολή ή οτιδήποτε άλλο ) γιατί βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου , των συμπαικτών και οποιοδήποτε άλλου βρίσκετε στο δρόμο εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία ξέρει ότι θα διεξαχθει παιχνίδι στη πόλη αλλά η παράβαση του Κ.Ο.Κ. ισχύει κανονικά.δ. Κατά τη χρήση των οχημάτων, τα αεροβόλα πρέπει να αποκρύπτονται τόσο για τους σκοπούς του παιχνιδιού όσο και για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες αρχές.ε. Τα οχήματα που παίζουν στο παιχνίδι θα μαρκαριστούν (από την διοργάνωση) στις 4 πλευρές με ένα σήμα που φέρει την ταυτότητα της ομάδας . Αυτό το σήμα πρέπει να παραμείνει ορατό κατά τη διάρκεια του event , ανεξάρτητα από το αν το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ή αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

ζ. Οι χώροι στάθμευσης και οι στάσεις πρέπει να γίνονται με επιμέλεια, σεβόμενοι τους ισχύοντες κανονισμούς του Κ.Ο.Κ. αποφεύγοντας την παρεμποδίσει των δρόμων και την κανονική οδική κυκλοφορία.η. Μετά την έναρξη τα οχήματα δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την περιοχή του παιχνιδιού .θ. Η χρήση των οχημάτων μπορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ να γίνει σε ασφαλτοστρωμένους ή δρόμους με τσιμέντο . Στις υπόλοιπες οδούς (χωματόδρομοι και με πέτρα ), θα είναι δυνατή η μετακίνηση μόνο με τα πόδια. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να παρκάρεις ή δεν μπορείς να κάνεις αναστροφή επιτρέπετε να διανύσεις 100 μέτρα στο χωματόδρομο για να διευκολυνθείς .ι. Τέλος απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα για κάλυψη και να βάλλουμε με το αεροβόλο ΜΕΣΑ από το αυτοκίνητο

3. Τα είδη των αποστολώνα. Οι αποστολές χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

i. Αποστολή COMBAT

ii. Αποστολή SPY

iii. Αποστολή RECON

iv. Αποστολή KEY POINTβ. Οι περιοχές του παιχνιδιού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

i. "Green Area ", δηλαδή όλες οι δασικές εκτάσεις

ii."Spy Area " , δηλαδή όλες οι αστικές περιοχές, οι δρόμοι και τα σπίτια.γ. Οι αποστολές COMBAT θα διεξαχθουν κυρίως στην "Green Area " και θα αποτελείται από αποστολές όπου προβλέπεται η εξάλειψη της άμυνας και η κατάκτηση κάποιον στόχων.δ. Οι αποστολές RECON θα διεξαχθουν κυρίως στην "Green Area " και θα αποτελείται από αποστολές όπου αναμένεται η αναγνώριση της περιοχής και η ανάκτηση των πληροφοριών που υπάρχουν.ε. Οι αποστολές KEY POINTS θα διεξαχθουν και στην "Green Area " και στην και στην "Spy Area " . Πρακτικά είναι αποστολές που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι και σου δίνουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες για τη σωστή συνέχεια του παιχνιδιού. Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου.

ζ. Οι αποστολές SPY θα διεξαχθουν κυρίως στην "Spy Area " . και θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε με το προσωπικό του παιχνιδιού. Αυτές οι αποστολές θα επιτρέπεται από τον παίχτη να χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ εάν είναι κρυμμένα το πιστολι του ( τύπου air soft) (Σε σημεία με υψηλή ασφάλεια μπορεί να σου κάνουν σωματικό Έλενο)(Στα σημεία αυτά είναι σημαντικότερο να δουλέψει η φαντασία παρά η μπίλια , μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε μια ιστορία πριν το παιχνίδι για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το σημείο).η. Στις αποστολές COMBAT και SPY για να έχετε πρόσβαση θα γίνετε με αίτημα ώστε να πάρετε την έγκριση και να μπείτε . Κάθε αποστολή θα έχει το δικό της κανάλι στον ασύρματο για να μπορείς να επικοινωνήσεις και να πάρεις την έγκριση . ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!! Αν μπεις χωρίς να πάρεις έγκριση ηαποστολή ακυρώνεται για την ομάδα σου . Επίσης για να αιτηθείς την έγκριση πρέπει να είσαι σε απόσταση 150 μέτρων τουλάχιστον πίσω από την αποστολή χωρίς να γίνεις οπτικά αντιληπτός .θ. Οι αποστολές COMBAT και SPY έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο. Όταν ζητήσεις την έγκριση θα σου προτείνουν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο (π.χ. 10:30 -10:45). Μπορείς να το δεχτείς, να το αρνηθείς ή να το αναβάλεις. Από τη στιγμή που συμφωνήσεις αυτός είναι ο διαθέσιμος χρόνος για την αποστολή σου και δεν μπορείς να το ακυρώσεις .ι. Οι αποστολές KEYPOINT και RECON θα είναι προσιτές χωρίς έγκριση .Σε περίπτωση που υπάρχει άλλη ομάδα εκεί κοντά περιμένετε μέχρι να τελειώσει τη δουλεία της και μετά πηγαίνετε εσείς .

κ. Σε όλες τις αποστολές θα υπάρχει η οργάνωση και η διαιτησία οι οποίοι θα παρατηρούν το παιχνίδι για τη σωστή διεξαγωγή .λ. Στις αποστολές SPY θα υπάρχει διαιτησία η οποία θα μπορεί να σας ακολουθήσει και να αλληλεπιδράσει μαζί σας. Εάν χρειάζεται να κάνετε μια "ερμηνεύσιμη" τακτικής (όπως να βάλετε ένα ψεύτικο δηλητήριο μέσα στο νερό για να σκοτώσετε ένα άτομο χωρίς να σας καταλάβει κανένας) θυμηθείτε να ενημερώσετε κρυφά για τη δράση σας τον διαιτητή, ώστε οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σκηνή να μπορούν να ερμηνεύσουν τις συνέπειες της δράσης σας σωστά.(η φαντασία είναι το μόνο όριο).μ. Στις αποστολές SPY όταν θες να κάνεις μια ενέργεια πχ να σκοτώσεις κάποιον με σύριγγα (χωρίς βελόνα) ή να του κλείσεις το στόμα με μια πετσέτα δεν πρέπει να γίνει με δύναμη , μόνο με την κίνηση η άμυνα θα καταλάβει (για αυτό ενημερώνεις και τον διαιτητή που είναι εκεί κοντά). Ο ηθοποιός σε αυτή την περίπτωση θα πέφτει κάτω και δεν θα κάνει τίποτα. Δεν χρησιμοποιούμε βία .ν. Όλες οι αποστολές COMBAT και SPY θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που θα αναγράφετε στο χαρτί με τις αποστολές που θα σας δοθεί.ξ. Δεν βρίζουμε γιατί όλοι είμαστε φίλοι.ο. Καθε αποστολή έχει τους δικούς τις πόντους . Δεν ξέρετε τι πόντους έχει η κάθε αποστολή και αυτά θα τα μάθετε στο τέλος. Εσείς πρέπει να κρίνετε ποια είναι πιο σημαντική αποστολή και να δώσετε περισσότερο βάση.

π. Στις αποστολές COMBAT η άμυνα που βρίσκεται εκεί , όταν δεχτεί μπίλια φωνάζει «Έξω» πέφτει κάτω και φοράει το γιλέκο . Ο παίχτης της επίθεσης αν δεχτεί μπίλια φωνάζει «Έξω», δεν έχει μεντικ , πάει λίγο πίσω και περιμένει με το πορτοκαλί γιλέκο χωρίς να αλληλεπιδρά ,μέχρι να λήξη η αποστολή και να ξαναμπεί στην ομάδα για να συνεχίσουν με τις υπόλοιπες αποστολές ομαδικά ( δεν υπάρχει respawn)ρ. Στις αποστολές SPY η άμυνα που πεθαίνει πέφτει κάτω και μένει εκεί μέχρι να τελειώσει η αποστολή. Αν δεν θέλετε να φαίνετε το «πτώμα» μπορείτε να το μετακινήσετε , χαλαρά , και να το κρύψετε

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2019 23:13 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2013 15:00
Δημοσιεύσεις: 176
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 20 Μάιος 2013
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Μέσα 8αδα

_________________
S.O.N.AR

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
125Λοχίας--

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2019 23:14 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014 19:07
Δημοσιεύσεις: 410
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Μέσα. :twisted:
Για το περιπολο 8 ατομων

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2019 10:49 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013 08:19
Δημοσιεύσεις: 1307
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
να ενημερωσω οτι μιλησα με τους διοργανωτες και θα μπορεσει μονο μια 8αδα να συμμετασχει

συμφωνα με τους κυριους διοργανωτες, εμεις σαν συνδιοργανωτες θα πρεπει να διναμε κοσμο μονο στην αμυνα αλλα επετρεψαν ενα ομαδακι μας να συμμετασχει στην επιθεση ωστε του χρονου να βοηθησει στο στησιμο του παιχνιδιου

δηλωστε ενδιαφερον και θα δουμε πως θα το χειριστουμε

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2019 11:41 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 25 Ιούλ 2014 22:11
Δημοσιεύσεις: 255
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle forces!
ΜΕΣΑ

_________________
Εικόνα
"Jungle Forces Airsoft Team"
"We are not fighters in the jungle.."
"We dont fight for the jungle.."
"WE ARE THE JUNGLE!"


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
65ΛΟΧΙΑΣPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Νοέμ 2019 17:56 
Δόκιμο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Φεβ 2016 16:14
Δημοσιεύσεις: 74
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Φεβ 1916
Τοποθεσια: Πίσω σου...
Ομαδα: Ολυμπιακός
Μέσα!

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2019 00:39 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014 13:14
Δημοσιεύσεις: 201
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Μεσα για 8αδα 8-)

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2019 01:26 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 10 Οκτ 2016 15:46
Δημοσιεύσεις: 50
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 27 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Φ.ΜΕΤΟΧΙΑ
Ομαδα: AVENGERS
Μέσα για 8αδα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2019 13:22 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015 19:50
Δημοσιεύσεις: 163
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
ΜΕΣΑ...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Δεκ 2019 10:25 
Δόκιμο Μέλος

Εγγραφή: 17 Φεβ 2016 06:22
Δημοσιεύσεις: 105
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Οκτ 2015
Τοποθεσια: Αση-Γωνια
Ομαδα: Virus
Μεσα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Δεκ 2019 00:00 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 15 Φεβ 2016 11:57
Δημοσιεύσεις: 122
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 14 Φεβ 2016
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
μεσα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Ιαν 2020 19:32 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Μαρ 2015 15:22
Δημοσιεύσεις: 161
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2015
Τοποθεσια: Rethymno
Μέεεεσσσσσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλό παιχνιδακι φαίνεται για μας τα γεροντακια

_________________
Be a hero and you will be absolute a zero,
Be the best and a team is what you will get!

Εικόνα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
38ΓΚΑΣΜΑΣστη κολύμβηση :)
τελευταία επαφή:31/01/2016

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιαν 2020 13:21 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 11 Απρ 2014 14:48
Δημοσιεύσεις: 106
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 11 Απρ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: Jungle Forces
ΜΕΣΑ ΓΙΑ 8ΑΔΑ

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2020 16:32 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013 08:19
Δημοσιεύσεις: 1307
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗς ΕΚΑΣΤΟΣ 30 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΜΕΝΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ BARRIO ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΓΡΙΦΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΥΓΑΝΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2020 19:18 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014 13:14
Δημοσιεύσεις: 201
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Roger that master commander 8-)

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2020 09:57 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013 08:19
Δημοσιεύσεις: 1307
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
LEONIDAS έγραψε:
Roger that master commander 8-)κοψε το γλυψιμο private

θα περασεις δυσκολα εκει...

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2020 17:12 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014 13:14
Δημοσιεύσεις: 201
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Στέλιος έγραψε:
LEONIDAS έγραψε:
Roger that master commander 8-)κοψε το γλυψιμο private

θα περασεις δυσκολα εκει...


Χάχαχαχαχαχα! Ανυπόμονω ρε φίλε....

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 17 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]