Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 15 Δημοσιεύσεις ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2017, 12:02 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΩΣ 10 ΑΤΟΜΑ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ LARP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΛΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ


Όρια fps: Όλα τα SIDEARM μέχρι 350fps
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 5 ΜΕΤΡΑ.
Όρια fps: Όλα τα RIFLES AEG/GBB μέχρι 400fps KAI σε απόσταση ασφαλείας από τα κτίρια
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΜΕΤΡΑ .
Όρια fps: Όλα τα DMR AEG/GBB μέχρι 450fps ,απαραίτητα να φέρουν δίοπτρα KAI σε απόσταση ασφαλείας από τα κτίρια
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 15 ΜΕΤΡΑ .
Όρια fps: Όλα τα BOLT ACTION μέχρι 550fps.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 20 ΜΕΤΡΑ


Ώρα Προσέλευσης στο πεδίο: 08:30 αυστηρά


ΣΕΝΑΡΙΟ

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στη Βολιβία τον Ιούλιο του 2019. Η χώρα έχει γίνει όλο και πιο ασταθής, καθώς η Santa Blanca, ένα παλαιό μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών, κερδίζει όλο και περισσότερη δύναμη και επιρροή στη χώρα μέχρι το σημείο που η Βολιβία έχει καταστεί ναρκωτικό κράτος και ο Μεγαλύτερος παραγωγός κοκαΐνης στον κόσμο . Η άνοδος της ισχύος του καρτέλ αυτού αφορά την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η επιρροή της Santa Blanca έχει αρχίσει να εξαπλώνεται πέρα από τη Βολιβία. Το κερασάκι στη τούρτα έρχεται όταν μια βόμβα στοχεύει στην πρεσβεία των Η.Π.Α. στη Λα Παζ και ο επιδιωκόμενος στόχος της, ο πράκτορας της CIA Ρικάρντο "Ricky" Sandoval, απαγάγετε, βασανίζεται και στη συνέχεια σκοτώνεται από την Santa Blanca. Ως αποτέλεσμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινούν την επιχείρηση Kingslayer, μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της CIA, της DEA και της JSOC. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών αποστέλλει ένα πυροσβεστικό σμήνος της μονάδας ειδικών επιχειρήσεων ελίτ που ονομάζεται «Φαντάσματα» για να καταστρέψει τη σύμπραξη και να αποκαλύψει τη σύνδεση μεταξύ της Santa Blanca και της τοπικής κυβέρνησης .Τα Φαντάσματα κάνουν ξεχωριστά τη δική τους πορεία στη Βολιβία. Συναντιούνται και μεταφέρονται στην περιοχή της Βολιβίας με ελικόπτερο μαζί με την επαφή της CIA, Karen Bowman, η οποία ήταν επίσης στενός φίλος του Ricky. Όταν προσγειώνονται στην επαρχία Itacua συναντώνται με τον Pac Katari, ηγέτη του Kataris 26, τη μόνη αντίσταση κατά της Santa Blanca. Ο Pac Katari τους δίνει την πρώτη τους αποστολή - να ανακάμψουν τον Amaru, έναν άνθρωπο του οποίου οι ιδεολογίες τον ενέπνευσαν να βρει το Kataris 26, που τώρα κατέλαβε η Santa Blanca. Μετά από αυτή την αποστολή, τα Φαντάσματα είναι ελεύθερα να αντιμετωπίσουν το καρτέλ με οποιονδήποτε τρόπο θεωρούν κατάλληλο.

Kataris 26
Hide
Οι αντάρτες του Kataris 26 είναι Βολιβιανοί που αντιτίθενται στο καρτέλ για τα ναρκωτικά της Santa Blanca. Ο πράκτορας της DEA Ricky Sandoval προσέλαβε αντάρτες για να εξαλείψουν τα κεφάλια του καρτέλ, αλλά όλοι σκοτώθηκαν, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του . Βοηθούν την ομάδα Ghost Recon μόλις ξεκινήσει η επιχείρηση Kingslayer.


UNIDAD
Hide
Όταν οι καρτέλ επεκτάθηκαν για πρώτη φορά στη Βολιβία, οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου δεν διέθεταν τους πόρους ή το εργατικό δυναμικό για να είναι αποτελεσματικές. Σε απάντηση, ο πρόεδρος δημιούργησε το τμήμα ειδικών επιχειρήσεων, La Unidad. Μετά από μήνες αιματηρών συγκρούσεων , ο ηγέτης της Unidad, ο στρατηγός Baro, έκανε ειρήνη με τα καρτελ λαμβάνοντας πληρωμές από αυτά και, σε αντάλλαγμα, να επιτρέπεται να συνεχίσουν να λειτουργούν , εφόσον σκοτώνουν στο ελάχιστο.
Όταν ο Πρόεδρος έκανε τη συμφωνία με τα καρτέλ, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αναθεωρήσει την αστυνομική δύναμη. Εκκαθάρισαν και αντικαταστάθηκαν με μέλη ειδικών δυνάμεων από όλο τον κόσμο. Αλλά η πραγματική δουλειά του Unidad ήταν το αντίθετο - η συλλογή χρημάτων από τα καρτέλ, η προστασία των μυστικών τους και ο έλεγχος των συνόρων.
Ο κύριος ρόλος της Unidad είναι να προστατεύσει το μυστικό του προέδρου. Αυτό περιλαμβάνει τη δολοφονία πληροφοριοδοτών, δημοσιογράφων, καρφιών , ή οποιονδήποτε μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια. Επίσης, εισπράττουν πληρωμές από τα καρτέλ. Τα περισσότερα από αυτά πηγαίνουν στους πολιτικούς υψηλού επιπέδου στο υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου, αλλά επίσης χρησιμοποιείται για δωροδοκία στους τελωνειακούς υπαλλήλους, τους δημοσιογράφους και την τοπική αστυνομία.
Επιπλέον, η Unidad παρακολουθεί τα καρτέλ, διασφαλίζοντας ότι δεν επιτίθενται μεταξύ τους. Αλλά σημαίνει επίσης ότι τα καρτέλ θα κρατήσουν τη συμφωνία - κρατώντας τη κοκαΐνη έξω από τη Βολιβία και δεν επιτρέποντας ποτέ σε κανέναν να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει.

Έλεγχος συνόρων
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ο έλεγχος των συνόρων. Δεδομένου ότι η Unidad είναι πλήρως υπεύθυνη, δεν είναι δύσκολο να περιορίσει τους επισκέπτες ή να τους κρατήσει χωρισμένους. Το πρόβλημα έρχεται όταν έρχονται μεγάλοι επισκέπτες, όπως οι πολιτικοί ή τα πληρώματα ντοκιμαντέρ. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν συμβαίνουν "ατυχήματα".

Συνωμοσία της Σιωπής
Οι πολίτες αποφεύγουν το Unidad όσο μπορούν, διότι τίποτε δεν διερευνάτε ποτέ. Ακόμη και η αναφορά είναι επικίνδυνη. Είναι γνωστό ότι η Unidad συνεργάζεται με τα καρτέλ, αλλά κανένας δεν τολμά να το παραδεχτεί. Ελέγχουν τους ανθρώπους με φόβο. Αλλά είναι πιο ήσυχοι από τα καρτέλ της Santa Blanca. Άνθρωποι εξαφανίζονται και δεν βρίσκονται ποτέ.

Η διαφθορά και οι εντάσεις με τα καρτέλ
Μετά την ειρήνη η διαφθορά έτρεχε ταχεία στο Unidad. Οι αξιωματικοί θα πληρώνονταν για να λειτουργήσουν τα καρτέλ και άλλοι χρησιμοποιούσαν τα καρτελ ως πληροφοριοδότες. Τελικά, οι εντάσεις μεταξύ του καρτέλ και του Unidad άρχισαν να ζεσταίνονται. Ο στρατηγός Μπαρό προσπάθησε να πείσει την κυβέρνηση να αναλάβει δράση, αλλά οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τον σταμάτησαν. Τα Φαντάσματα κατάφεραν να πάρουν τον στρατηγό από την πλευρά τους να τους βοηθήσει να πολεμήσουν το καρτέλ


Τα κεφάλια του καρτέλ
Hide
HEAD OF PRODUCTION | EL YAYO ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
Η παραγωγή επικεντρώνεται σε κάθε βήμα που χωρίζει ένα φύλλο κόκας από το λευκό του κονιορτοποιημένο αντίστοιχο. Οι κύριες υποδομές της περιλαμβάνουν τα χωράφια , τα αγροκτήματα, τα εργαστήρια και τα κρησφύγετα κόκας που διασκορπίζονται στο Wildlands.
Ο Rudolfo Yana, επίσης γνωστός ως El Yayo, είναι ένας πρώην παραγωγός κοκαΐνης και ο ανώτερος Βολιβιανός της Santa Blanca.
Πρώην ηγέτης της ένωσης coca και σημαντικός παραγωγός ναρκωτικών στη Βολιβία, οργάνωσε το κοκαλέρο σε επιχείρηση παραγωγής κοκαΐνης μεσαίου επιπέδου. Συμφώνησε μόνο να εργαστεί για το Καρτέλ αφού απειλούσαν την οικογένειά του.
Ο El Yayo ήταν επικεφαλής της ένωσης κόκας, αλλά η φιλοδοξία του τον οδήγησε γρήγορα να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ναρκωτικών στη Βολιβία. Ο ίδιος οργάνωσε πρώτα το cocaleros σε μια μεσαίου επιπέδου επιχείρηση παραγωγής κοκαΐνης. Αλλά όταν το καρτέλ της Santa Blanca έριξε τα μάτια της στη χώρα του, απείλησαν τηνοικογένεια του και αναγκάστηκε να εργαστεί γι 'αυτούς. Είναι σήμερα ο ανώτατος Βολιβιανός στην οργάνωση.
Ο El Yayo προτιμά να καταβάλλει συμφωνίες για προσφυγή στη βία, αλλά οι παραδοσιακές του αξίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα εάν η ζήτηση παραγωγής ναρκωτικών συνεχίζει να αυξάνεται. Κάτω από την πίεση, ο El Yayo θα πρέπει να επιλέξει πού βρίσκεται η πίστη του.
Σύμφωνα με τη CIA ,ο El Yayo εργάζεται για το Sueño ως τρόπο προστασίας της οικογένειάς του και της χώρας του. Ενώ ταυτόχρονα έχει αυτή τη στάση: «Αν θέλετε να σταματήσουμε να το κάνουμε, τότε θα πρέπει να πείτε στους ανθρώπους να σταματήσουν να το αγοράζουν».


ΑΡΧΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ LA REINA DE LA BELLEZA
Η επιχείρηση Trafficking ελέγχει τη συσκευασία και τη μεταφορά του τελικού προϊόντος της Santa Blanca εντός της Βολιβίας και διεθνώς. Οι κύριες υποδομές τους περιλαμβάνουν μονάδες επεξεργασίας, ναυτιλιακούς σταθμούς, σιδηρόδρομους και αεροδρόμια.
Η Νίντια έζησε μια βίαιη και τραυματική παιδική ηλικία. Έγινε Βασίλισσα Ομορφιάς στα 18 και άρχισε τα ραντεβού με narcos, χρησιμοποιώντας τους για να ανέλθει μέσω της οργάνωσης. Χρησιμοποιεί την ομορφιά της και το πνεύμα της για να βεβαιωθεί ότι το προϊόν της Santa Blanca παραδίδεται με ασφάλεια.
Η παιδική ηλικία της Nidia Flores ήταν ιδιαίτερα τραυματική και βίαιη, διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα της και την ώθησε να αναζητήσει επιτυχία για επιβίωση. Σιγά-σιγά, η Νίντια έτρεξε μέσα από τις οργανώσεις με πνεύμα.
Εξαιρετικά έξυπνη και αναλυτική, η Nidia κατάφερε να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις του καρτέλ Santa Blanca χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες χειρισμού. Ο ρόλος της στη σύμπραξη είναι να εξασφαλίσει τη συσκευασία και την παράδοση του τελικού προϊόντος, ενώ ταυτόχρονα νομιμοποιεί το σύνολο του εισοδήματος.
Σύμφωνα με τη CIA η Nidia Flores Ξεκίνησε σαν πολλές βασίλισσες ομορφιάς στο Μεξικό και χρησιμοποιώντας αυτό το μονοπάτι ως έναν τρόπο να μελετήσει τα πάντα για τη διακίνηση ναρκωτικών. Είναι αυτή η ισχυρή γυναίκα στον κόσμο ενός ανθρώπου, ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει στο παιχνίδι είναι μέσω της νοημοσύνης της, της ικανότητάς της να εισάγει λαθραία όλη αυτή την κοκαΐνη ,με όλους αυτούς τους τρελούς τρόπους και να την Μεταφέρει σε όλες αυτές τις χώρες .


ΑΡΧΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ | EL CARDENAL
Η επιχείρηση επιρροής φροντίζει για την πρόσληψη και τη δημόσια εικόνα της σύμπραξης του Santa Blanca. Χρησιμοποιούν τη θρησκεία και την εκπαίδευση για να επηρεάσουν τους πολιτικούς. Οι κύριες υποδομές της περιλαμβάνουν εκκλησίες, μοναστήρια και ιερά.
Ο El Cardenal εκδιώχθηκε από την Καθολική Εκκλησία για να κηρύξει απαγορευμένες λατρείες. Αυτό τον προκάλεσε να χάσει τα πάντα, έως ότου η σύμπραξη Santa Blanca έδωσε τη ζωή του νέα σημασία. Ο El Sueño τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στο καρτέλ, να δώσει κηρύγματα στις εκκλησίες της Santa Blanca και να διαχειριστεί τη δημόσια εικόνα του οργανισμού.
Ο Gustavo Serrano, επίσης γνωστός ως El Cardenal, είναι αληθινός πιστός στο Santa Muerte. Χρησιμοποιεί τον άγιο για να προσπαθήσει να κάνει τη ζωή καλύτερη για τους ανθρώπους σε ολόκληρο το Μεξικό και τη Βολιβία. Θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος για την ενθάρρυνση της πίστης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Ο El Cardenal είναι ένας από τους πλησιέστερους συμβούλους του El Sueño, υποδεικνύοντας στρατηγική προπαγάνδα και φιλανθρωπία, αλλά και παραδίδοντας κηρύγματα στις εκκλησίες της Santa Blanca και στο ραδιόφωνο. Υπεύθυνος της δημόσιας εικόνας, ενθαρρύνει τον El Sueño να διεξάγει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αλλά και να αναπτύσσει εκπαιδευτικές και ανθρωπιστικές δραστηριότητες των ΜΚΟ. Αυτός είναι αυτός που πρότεινε ότι ο El Sueño γράφει τη δική του Βίβλο.
Σύμφωνα με τη CIA Το ενδιαφέρον για τον El Cardenal είναι ότι είναι πραγματικά καλός άνθρωπος. Προσπαθεί να κάνει φιλανθρωπικό έργο βοηθώντας τους Βολιβιανούς, οικοδομώντας σχολεία και εκκλησίες, αλλά ούτε η εκκλησία ούτε οι πολιτικοί θα τον βοηθήσουν. Γνωρίζει τα κακά πράγματα που κάνει η σύμπραξη, αλλά πιστεύει ότι το καλό που μπορεί να κάνει θα βοηθήσει να ξεπεράσει τα κακά ...

ΑΡΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | EL MURO

Η Υπηρεσία Ασφαλείας και οι άνδρες και οι γυναίκες που την συνθέτουν είναι εκείνοι που διασφαλίζουν ότι κάθε διαίρεση του Καρτέλ μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια, προστατεύοντας την υποδομή του καρτέλ, καθώς και τα χωριά και τους τόπους εργασίας των μελών. Λειτουργώντας σε συνεργασία με κάθε άλλη επιχείρηση, θα τους βρείτε επίσης σε φυλάκια, στρατόπεδα και σημεία ελέγχου δρόμων.
Ο Francisco Ricardo γεννήθηκε στη φτώχεια και μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα δίπλα στα τεράστια αρχοντικά που ανήκουν στους άρχοντες των ναρκωτικών. Η ζωή ήταν αμείλικτη εκεί και ο El Muro θα έλεγε για τη γέννησή του: "Κόβουν τον ομφάλιο λώρο μου με ένα θραύσμα από έναν σπασμένο καθρέπτη κοκαΐνης." Ο φίλος του El Sueño έφυγε από το χωριό όταν ήταν 11 χρονών και ο El Muro τον ακολούθησε σύντομα Μετά, να ενταχθούν στο στρατό του Μεξικού και να ανέβουν στις τάξεις. Αυτές τις μέρες, το El Muro παρέχει προστασία για το καρτέλ Santa Blanca, διασφαλίζοντας ότι κάθε τμήμα μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια φροντίζοντας θέματα που κυμαίνονται από τους αντάρτες του Kataris 26 έως τις δυνάμεις του Unidad.

Σύμφωνα με τη CIA ο El Muro είναι θηρίο. Αυτός είναι ένας άντρας που έχει τους ανθρώπους του να περάσουν από έναν πολυγραφό πριν να πάρουν τα κέρδη τους κάθε μήνα. Και αν αποτύχουν ...

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ| EL SUEÑO
Ο El Sueño εγκατέλειψε το χωριό του στις 11 για να γίνει sicario, λέγοντας στους ανθρώπους ότι δεν θα επέστρεφε μέχρι να γίνει βασιλιάς. Φημολογείται ότι μίλησε με τον Santa Muerte σε ένα ξύπνημα. Ενώ τα τατουάζ του μοιάζουν να πιστοποιούν την πίστη του, δεν είναι σαφές αν είναι αληθινός ή βασικός χειραγωγός. Βίαιος και θρησκευτικός, είναι ένας λαμπρός ηγέτης. Ο El Sueño ενσταλάζει την πίστη σε εκείνους που συναντά και φοβο σε εκείνους που τον αντιτίθενται.
Παρά τον σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη του καρτέλ Santa Blanca στη Βολιβία, λίγα είναι γνωστά για την ιστορία του El Sueño. Ακόμη και το πραγματικό του όνομα είναι άγνωστο. Μόνο ο θρύλος επιβιώνει: ένα μικρό αγόρι που εγκατέλειψε το Μεξικάνικο χωριό του σε ηλικία 11 ετών με τη φιλοδοξία να γίνει βασιλιάς.
Ο El Sueño ξεκίνησε στην ηλικία των 12 ετών ως sicario (hitman) για το καρτέλ. Λίγα χρόνια αργότερα, είχε ένα όραμα της La Tierra Sagrada, των Αγίων Τόπων. Μετά την πρόσληψη του Nidia Flores, ενός από τους σημαντικότερους ειδικούς λαθρεμπορίου, αποφάσισε να μεταφέρει το καρτέλ Santa Blanca στην ίδια την πηγή της εμπορίας του: τη Βολιβία.
Η φιλοδοξία του ήταν να δείξει στον λαό του την "αλήθεια" που έλαβε από τον Santa Muerte. Έγραψε μια νέα Βίβλο για τους οπαδούς του λέγοντας την ευλογημένη ιστορία του καρτέλ Santa Blanca.
Brutal και θρησκευτική, El Sueño είναι ένας λαμπρός ηγέτης. Προβλητικός και αντανακλαστικός, ενσταλάζει την πίστη σε εκείνους που συναντά. Το καρτέλ χτίζει σχολεία και εκκλησίες και προσφέρει θέσεις εργασίας για όσους ακολουθούν τον ηγέτη τους. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσει να τον αμφισβητήσει.
Όταν έφερε για πρώτη φορά τη Σάντα Μπλάνκα στη Βολιβία, ο El Sueño προσέφερε στους πολίτες μια επιλογή: είτε δουλεύουν γι 'αυτόν, είτε θα σκοτώσει όλους όσους αγαπούν.
Ο El Sueño είναι ένας άνθρωπος πολλών αντιφάσεων: θρησκευτικός και βίαιος, φιλανθρωπικός και άγριος. Ένας άνδρας που παραδέχεται ανοιχτά ότι διαπράττει μαζική δολοφονία, αλλά ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν ψεύδεται για τίποτα. Πάντα.
Σύμφωνα με τη CIA Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για το πραγματικό κίνητρο του El Sueño. Είναι πραγματικά θρήσκος, πιστεύει πραγματικά ότι μιλάει άμεσα με τον Άγιο του Θανάτου; Είναι τρελός, ή κάνει όλα αυτά επειδή είναι ο μεγαλύτερος χειριστής (manipulator) που έζησε ποτέ; "


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Συγκέντρωση πληροφοριών για το καρτέλ και διάσωση του Amaru

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2017, 13:16 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιούλ 2013, 16:23
Δημοσιεύσεις: 257
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Απρ 2013
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle Fuckers !!!
Μέσα!

_________________
Εικόνα"We are not fighters in the jungle..."
"We dont fight for the jungle..."
"WE ARE THE JUNGLE!"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
70ΑρχιλοχίαςPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2017, 17:07 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιούλ 2013, 16:23
Δημοσιεύσεις: 257
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Απρ 2013
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle Fuckers !!!
+ φωτογράφος!!!

_________________
Εικόνα"We are not fighters in the jungle..."
"We dont fight for the jungle..."
"WE ARE THE JUNGLE!"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
70ΑρχιλοχίαςPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2017, 18:30 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Μεσα

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2017, 19:55 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 10 Οκτ 2016, 15:46
Δημοσιεύσεις: 84
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 27 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Φ.ΜΕΤΟΧΙΑ
Ομαδα: BAD BOYS
Μεσα+ MT03

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2017, 22:11 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ακυρη η συμμετοχη μου..

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2017, 16:26 
Δόκιμο Μέλος

Εγγραφή: 11 Ιούλ 2016, 17:11
Δημοσιεύσεις: 237
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 13 Απρ 1981
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Μέσα αλλά πόσο είναι η συμμετοχή και πως θα συναντηθούμε

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2017, 16:44 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιαν 2017, 21:19
Δημοσιεύσεις: 194
Τοποθεσια: ρεθυμνο
Ομαδα: έκαμα εγώ με τους πολλούς , αμοναχος καλιανε , για δεν με ταραχα κιανεις κι ουλα καλά μου πάνε
LEONIDAS έγραψε:
Ακυρη η συμμετοχη μου..

ρε είναι κλειστώ το τρελοκομείο, μην φοβασαι δεν θα σε κρατήσουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

_________________
Εικόνα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2017, 20:29 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
MT03 έγραψε:
LEONIDAS έγραψε:
Ακυρη η συμμετοχη μου..

ρε είναι κλειστώ το τρελοκομείο, μην φοβασαι δεν θα σε κρατήσουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Χαχαχαχαχαχα.... :mrgreen:

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2017, 21:41 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιούλ 2013, 16:23
Δημοσιεύσεις: 257
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Απρ 2013
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle Fuckers !!!
Όσοι πάμε πρέπει να έχουμε όλοι ταυτότητες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ! Επίσης ποστάρετε τα ονοματεπώνυμά σας για να στείλουμε τη λίστα στα παιδια στα Χανιά!

_________________
Εικόνα"We are not fighters in the jungle..."
"We dont fight for the jungle..."
"WE ARE THE JUNGLE!"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
70ΑρχιλοχίαςPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2017, 22:30 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιαν 2017, 21:19
Δημοσιεύσεις: 194
Τοποθεσια: ρεθυμνο
Ομαδα: έκαμα εγώ με τους πολλούς , αμοναχος καλιανε , για δεν με ταραχα κιανεις κι ουλα καλά μου πάνε
πετρακης μανολης

_________________
Εικόνα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16 Ιουν 2017, 23:20 
Δόκιμο Μέλος

Εγγραφή: 11 Ιούλ 2016, 17:11
Δημοσιεύσεις: 237
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 13 Απρ 1981
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Σταυρός Αλεξανδράκης

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2017, 09:04 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
το παιχνιδι στο ασυλο ακυρωνεται

εναλλακτικα μπορουμε να παμε στα Χανια και να παιξουμε περβολιτσα, στο πεδιο που ειχαμε παει και την αλλη φοα στο παγκρητιο που εγινε

εγω θα παω
δηλωστε ποιοι ειστε μεσα μεχρι της 2 το μεσημερι σημερα σαββατο

συναντηση στα lidl ατσιποπουλου στις 7 το πρωι, εκει μπαινουμε σε αμαξια και φευγουμε

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2017, 16:13 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιαν 2017, 21:19
Δημοσιεύσεις: 194
Τοποθεσια: ρεθυμνο
Ομαδα: έκαμα εγώ με τους πολλούς , αμοναχος καλιανε , για δεν με ταραχα κιανεις κι ουλα καλά μου πάνε
μεσα τωρα το ειδα θα ερθω με την μηχανη να κατσω να δω τον αδελφο μου μετα

_________________
Εικόνα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2017, 23:11 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ακυρωνεται η εκδρομουλα. τρεξτε στις παραλιες

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 15 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]