Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 37 Δημοσιεύσεις ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2019, 19:34 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
ΣΕΝΑΡΙΟ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το χρονικο περιθωριο (1 ΒΔΟΜΑΔΑ) ειναι μικρο οποτε δηλωστε ΑΜΕΣΑ!!!

BATTLE ISLAND 24Η (13-14/04/2019)

vol.1 THE ARCADIAN INCIDENT (((ΠΕΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟ)))
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ (13:00-14:00)ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ (14:00)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:ΑΠΟ ΤΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΤΝ ΚΡΗΤΗ

-East meets west.
Όταν ο Σομαλός μπήκε στο ιδιωτικό τζετ που θα τον μετέφερε στη La Paz της Βολιβίας ένοιωθε κυρίαρχος του κόσμου ολόκληρου. Εκείνος, μόνος του, μέσα σε λίγα χρόνια είχε μετατρέψει ένα μεσογειακό νησί, την Κρήτη σε προτεκτοράτο και μια ήπειρο, την Ευρώπη, σε μονοπωλιακή αγορά για τα ναρκωτικά του. Το πολυτελές LearJet, οι εντυπωσιακές αεροσυνοδοί, οι οπλισμένοι άντρες της προσωπικής του ασφάλειας, ήταν εκεί για να επιβεβαιώσουν την εικόνα που είχε “χτίσει” για τον εαυτό του. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι φτάνοντας στην μικρή χώρα της Λατινικής Αμερικής θα γνώριζε κάποιον που θα τον έκανε να νοιώσει πραγματικά μικρός.
-El numero uno.
Ο Εl Sueno κατείχε την «τιμητική» πρώτη θέση στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους του FBI. Ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε τον πόλεμο των μεξικανικών καρτέλ, απλά μεταφέροντας τις business του εκτός χώρας, νοτιότερα στη Βολιβία. Οι πόροι που εξοικονόμησε παρακάμπτοντας μια φθοροποιό διαμάχη, του επέτρεψαν να γιγαντωθεί και σε πολύ μικρό χρόνο να γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός και διακινητής κοκαΐνης στην ιστορία και όλα αυτά κάτω από τη μύτη των αμερικάνικων διωκτικών αρχών. Ο πολυμήχανος Μεξικάνος, με τη βαθειά πίστη στην Santa Muerte, που εγκατέλειψε το χωριό του σε ηλικία 11 ετών, για να γίνει scicario, κατάφερε να ξεπεράσει το Pablo Escobar, τον Felix Gallardo, τον El Chapo Gusman και να αναφέρεται στις σελίδες του Forbes ως o πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη.
-Business as usual.
Ο αρχηγός του καρτελ Santa Blanca είχε την ποσότητα, είχε την ποιότητα και την τιμή που χρειαζόταν ο Σομαλός για να πλημμυρίσει τις αγορές τις Ευρώπης με κοκαΐνη. Ήταν λοιπόν μοιραίο οι δρόμοι τους να συναντηθούν. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2022. Ο Μεξικάνος κι ο Έλληνας βαρόνος, δημιούργησαν κομμάτι-κομμάτι ένα κονσόρτσιουμ που έφτασε στο σημείο να διακινεί το 80% των σκληρών ναρκωτικών παγκοσμίως.
-Ο Αμερικάνικος παράγοντας.
Το 2025 η πίεση των Αμερικάνικων διωκτικών αρχών προς τον Εl Sueno έχει γίνει ασφυκτική. Oι ΗΠΑ έχουν συνάψει συμφωνία με την κυβέρνηση της Βολιβίας για έκδοση των εμπόρων ναρκωτικών και οι CIA και DEA διεξάγουν επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα σύλληψης του σε κρησφύγετο στην πόλη του Potosi, ο El Sueno αποφασίζει να εγκαταλείψει για λίγο τη χώρα του Κόνδορα.
-Η θεωρία.
Μετά από πολύμηνες αλλά άκαρπες έρευνες, η επικεφαλής του κλιμακίου της CIA στη Βολιβία, Karen Bowman, καταλήγει στη θεωρία ότι ο διαβόητος κακοποιός βρίσκεται κρυμμένος στην Κρήτη, υπό την προστασία του Νίκου Σομαλάκη. Όμως, όπως ο Εl Sueno, έτσι κι ο κρητικός συνεταίρος του είναι άφαντος και οι αρχές στο νησί έχουν χάσει τα ίχνη του για πάνω από ένα χρόνο.
-Ένα τυχαίο περιστατικό- A random incident
Toν Απρίλιο του 2025, φτάνει στα γραφεία της TFS και του πράκτορα Jim Janos, μαρτυρία που αναφέρει ότι ένας άνδρας με τα χαρακτηριστικά το Σομαλάκη, εμφανίστηκε στην θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Αρκαδίου. O ταξίαρχος Γεράκης «τοποθετεί» άντρες προσποιούμενους τους προσκυνητές, με σκοπό τον εντοπισμό του Σομαλού. Όμως κι ενώ περνούν αρκετές εβδομάδες, ο μαφιόζος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ένα πρωϊνό Δευτέρας, ένας από τους έλληνες αστυνομικούς που συμμετέχουν στις έρευνες, προσκομίζει στο εγκληματολογικό εργαστήριο της ΤFS, τη λαβίδα, το μικρό κουτάλι που χρησιμοποιείται κατά τη θεία κοινωνία, το οποίο έχει παρανόμως συλλέξει από την μονή. Η εξέταση του μικρού σκεύους φανερώνει την ύπαρξη ίχνους DNA του Σομαλού.
Η πληροφορία μεταφέρεται άμεσα στην Κaren Bowman, η οποία συγκεντρώνει την ομάδα της και μεταβαίνει στην Κρήτη.
To νεότερο και σημαντικότερο επεισόδιο στον πόλεμο κατά του μεγαλύτερου δικτύου διακίνησης ναρκωτικών που έχει γνωρίσει ο κόσμος ξεκινάει.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
1) Η Αεροσφαίριση παγκοσμίως στηρίζεται στην εντιμότητα του παίκτη. Χωρίς εντιμότητα το παιχνίδι δεν υφίσταται. Συνάγεται λοιπόν, ότι ως έντιμος παίκτης εννοείται κάποιος όχι μόνο όταν αποδέχεται το hit του, αλλά και τους Κανόνες και τον Οδηγό Συμπεριφοράς της εκάστοτε διοργάνωσης.
2) Δεδομένου ότι στην Ελληνική Αεροσφαίριση δεν υπάρχουν «επίσημοι» κανόνες, όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας ή προέλευσης, αποδέχονται αυτόματα τους παρακάτω κανόνες και οδηγό συμπεριφοράς που συνέταξαν οι διοργανωτές.
3) ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι ευθύνη κάθε παίκτη να διαβάσει, να καταλάβει και να αποδεχθεί τους κανόνες ΠΡΙΝ δηλώσει συμμετοχή. Παίκτες που δεν έχουν διαβάσει τους κανόνες ή αδιαφορούν για αυτούς, αφενός απαξιώνουν την προσπάθεια των διοργανωτών και αφετέρου, ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα αλλά και των υπολοίπων.
4) Το παιχνίδι το κάνουν οι παίκτες! Διαβάζουμε, κατανοούμε και εφαρμόζουμε το σενάριο από την δήλωση συμμετοχής μας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε ρόλο κατά την εξέλιξη του σεναρίου.
5) Η διοργάνωση είναι στην διάθεση σας για παροχή διευκρινήσεων πριν την υποβολή αίτησης. Μετά την αίτηση σας εννοείται ότι πλέον δεν έχετε απορίες και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι!
6) Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι ένα Κυριακάτικο “χαλαρό” παιχνίδι. Μην γελιέστε, επειδή δεν καταβάλετε οικονομική συμμετοχή δεν σημαίνει ότι πολλοί δεν πλήρωσαν με χρόνο, κόπο ή και δικά τους χρήματα για αυτή την διοργάνωση!
7) Όπως και όλα τα αντίστοιχα παιχνίδια με έντονο χαρακτήρα LARP, έτσι και αυτό δεν ξεκινάει στο πεδίο την ημέρα της διοργάνωσης. Για τους διοργανωτές έχει ήδη ξεκινήσει από όταν γεννήθηκε η ιδέα και για τους παίκτες από την στιγμή που δηλώνουν συμμετοχή!
8) Στο παιχνίδι θα υπάρχουν διαδοχικοί ΑΝΣΚ που δεν είναι απαραίτητο ότι θα επιτευχθούν ή ότι θα βγάζουν ένα ξεκάθαρο νικητή. Το Arcadian Incident θα λήξει την 14/4/19 στις 14:00, αλλά στο Battle Island αμφότερες οι παρατάξεις δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι...
9) Μετά την λήξη του παιχνιδιού θα ακολουθήσει σύντομη απενημέρωση από τους επικεφαλής των παρατάξεων στην οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να παρευρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες.

Γενικοί κανόνες
1) Δώστε βαρύτητα στις υποδείξεις και επισημάνσεις σε ότι έχει σχέση με τον χώρο/όρια διεξαγωγής και των πιθανών επικίνδυνων σημείων που θα πρέπει να αποφεύγετε. Στην ενημέρωση της παράταξης σας μέσω Facebook, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά χάρτης με τα όρια του πεδίου και τις επικίνδυνες περιοχές και τηλέφωνα επικοινωνίας της διοργάνωσης για περίπτωση ανάγκης. Καλό είναι εκτός από τις εκτυπώσεις που θα κάνετε, να τον έχετε όλοι αποθηκευμένο στα κινητά σας για λόγους ασφαλείας.
2) Στο χώρο θα υπάρχουν φανεροί διαιτητές/διοργανωτές αλλά και παίκτες διαιτητές/διοργανωτές, επειδή όμως δεν γίνεται να είμαστε παντού, ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι εν δυνάμει παρατηρητές της διοργάνωσης.
3) Δεν βγαίνουμε εκτός ορίων πεδίου κι ας είναι πιο κουραστικό, παρά μόνον για λόγους ασφαλείας.
4) Επ΄ ουδενί δεν υποδυόμαστε θέματα ασφάλειας-υγείας στο πλαίσιο LARP.
5) Δεν κόβουμε-πειράζουμε την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.
6) Απαγορεύεται το άναμμα φλόγας/φωτιάς.
7) Απαγορεύεται η πρόκληση φθοράς σε οποιοδήποτε κτίσμα/κατασκευή εντός και πλησίον της περιοχής της διοργάνωσης.
8) Απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών. Θα έχουν καθορισθεί από κάθε παράταξη συγκεκριμένοι χώροι συλλογής. Μετά την απομάκρυνση μας από το πεδίο θα πρέπει να είναι όπως το βρήκαμε!
9) Επιτρέπονται μόνον BIO bbs.
10) Στο πεδίο θα βρίσκονται φαρμακεία από τους συλλόγους, ωστόσο εάν έχετε συγκεκριμένο θέμα υγείας καλό θα είναι να έχετε πάρει γραπτή άδεια από τον γιατρό σας και να ενημερώσετε την διοργάνωση.
11) Επίσης θα υπάρχουν πιστοποιημένα άτομα για πρώτες βοήθειες. Εάν είστε και εσείς πιστοποιημένος ή γιατρός-νοσηλευτής παρακαλούμε να μας το δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.
12) Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απαγορεύονται οι δοκιμαστικές βολές. Καταστρέφουν την ρεαλιστικότητα του σεναρίου και αποπροσανατολίζουν τους πλησίον σας. Δοκιμές στον οπλισμό σας θα μπορείτε να κάνετε μόνο κατά την μέτρηση στην εγγραφή.
13) Safe house εντός του πεδίου θα είναι μόνο οι χώροι κατασκήνωσης και περιμετρικά αυτών σε ακτίνα 20μ. Αυτός ο χώρος θεωρείται non play και δεν επιτρέπεται καμία εμπλοκή, διέλευση αντιπάλου ή εξέλιξη του σεναρίου. Όποιος είναι εντός του χώρου κατασκήνωσης, θεωρείται εκτός παιχνιδιού. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι ασφαλές να βγάλετε τα γυαλιά σας! Από την στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο πεδίο μέχρι την αναχώρηση σας οφείλετε να φοράτε τα ειδικά γυαλιά ασφαλείας. Ακόμη και στον ύπνο σας και ας μην παίζει σεναριακά το στρατόπεδο/χώρος κατασκήνωσης.
14) Αν δούμε κάποιον χωρίς γυαλιά εντός του πεδίου φωνάζουμε "τυφλός" για να ενημερωθούν όλοι και να σταματήσει το παιχνίδι προσωρινά μέχρι την απομάκρυνση του εκτός πεδίου.
15) Hit σε όπλο: Σε περίπτωση που δεχθεί το όπλο μας hit, φωνάζουμε “όπλο” οπότε το κύριο όπλο μας θεωρείται εκτός και συνεχίζουμε με το side arm μας εφόσον έχουμε. Εάν δεν έχουμε side arm, είναι σαν να χτυπηθήκαμε εμείς.
16) Χειροβομβίδες: Όλοι οι τύποι χειροβομβίδας θεωρούνται κατά προσωπικού με ακτίνα 5μ σε ανοικτό χώρο. Εάν είστε καλυμμένος πίσω από σκληρό αντικείμενο, φωνάζετε «Καλυμμένος» για να μην βγείτε εκτός. Αν δεν το φωνάξετε εννοείται ότι είστε εκτός και φωνάζετε «Έξω». Σε δωμάτιο ή κλειστό χώρο η ακτίνα είναι ολόκληρο το δωμάτιο. Δεν επιτρέπονται αυτοσχέδιες χειροβομβίδες παρά μόνον όσες έχουν κατασκευασθεί για την αεροσφαίριση. Από αυτές δεν επιτρέπονται όσες ενεργοποιούνται με καψύλλιο ή πυρίτιδα και παράγουν σπινθήρα, φλόγα ή θερμοκρασία.
17) Αναχωρηγίες: Επιτρέπονται μόνο στα κέντρα επιχειρήσεων των παρατάξεων. ΔΕΝ κουβαλάτε BB loader και παίζετε μόνο με όσες BBs έχετε στις γεμιστήρες σας σύμφωνα με τον φόρτο του παρακάτω πίνακα. Εξαιρούνται οι ομάδες των GHOST και SICARIO, που έχουν δικαίωμα αναχωρηγίας οπουδήποτε στο πεδίο, αρκεί να μην έχουν καμία εμπλοκή όλα τα μέλη της ομάδας τη συγκεκριμένη στιγμή γεμίσματος.
18) “Μπάμ!”: Ο κανόνας “Μπάμ” ισχύει! Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ για την περίπτωση που έχεις τον άλλο από πίσω ΧΩΡΙΣ να σε έχει πάρει χαμπάρι και κάτω από 5μ. ΔΕΝ ισχύει για ντου σε χώρους, γωνίες κλπ φάσεις που ο άλλος σε αντιλαμβάνεται και εσύ είσαι ο "έξυπνος" που "πρόλαβες" να πεις Μπαμ! Αυτά εντάσσονται στο Parlay. Τότε λοιπόν του φωνάζουμε (και όχι ψιθυρίζουμε) ΜΠΑΜ και ο άλλος, που τότε μας καταλαβαίνει, λέει και ευχαριστώ που δεν τον πονέσαμε!
19) “Silent Kill”: Γίνεται όταν ακουμπάμε κάποιον από πίσω χωρίς να μας έχει καταλάβει και του λέμε “Silent Kill” ή “Σιωπηλός Θάνατος”. Προσοχή! Το θύμα/θανών ΔΕΝ θα πρέπει να φωνάξει “Έξω” αμέσως. Θα πρέπει να απομακρυνθεί τουλάχιστον 20μ και μετά να φωνάξει “Έξω”, για να μην προδώσει την κίνηση αιφνιδιασμού του θύτη/επιτιθέμενου.
20) “Par lay”: Ο κανόνας “Par lay” ισχύει και ενεργοποιείται όταν υπάρχει διαφωνία ως προς το ποιος πέτυχε τον άλλο πρώτα ή όταν η μεταξύ τους απόσταση είναι μικρότερη των 5μ. Τότε και οι δύο παίκτες, χωρίς να χρονοτριβίσουν και να χαθεί η ένταση της “φάσης” φωνάζουν Par lay και οπισθοχωρούν. Όταν βρεθούν εκτός οπτικής επαφής μεταξύ τους, φωνάζουν “Πάμε” και προσπαθούν να αποφύγουν την επανάληψη της “φάσης” αλλάζοντας τακτική. Επιπρόσθετα, απαγορεύονται βολές στο κεφάλι εφόσον είναι εφικτό (φαίνεται το σώμα). Ομοίως, αποφύγετε βολές σε κλειστές γωνίες/ κοντινές επαφές με το κύριο όπλο σας. Χρησιμοποιήστε το πιστόλι σας!!!
21) Hit/Medic: Στην περίπτωση που χτυπηθείτε, σηκώστε το χέρι σας και φωνάξτε αμέσως δυνατά “Έξω” ή “Hit”, εάν δεν θέλετε να συνεχίσουν να σας ρίχνουν! Έπειτα, καθίστε κάτω και τοποθετήστε στο κεφάλι σας το Dead Rag/Πορτοκαλί Γιλέκο (το Κόκκινο φως για τη νύχτα). Τότε αν θέλετε, αναλόγως της τακτικής κατάστασης, φωνάζετε “Medic” για να ενημερωθεί η ομάδα σας και να έρθει για βοήθεια. Αν είστε εν μέσω πυρών ή βρίσκεστε σε ακάλυπτο σημείο και θέλετε να βοηθήσετε τον συμπαίκτη σας που θα έρθει για Medic, μπορείτε να “συρθείτε” έως 3μ σε κοντινό σημείο κάλυψης (συρθείτε = ΔΕΝ περπατάμε). ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι νεκροί ΔΕΝ μιλάνε! Μπορεί ακόμη να μην τα έχετε κακαρώσει (Bleed Out), αλλά έχετε ήδη χτυπηθεί και άρα ΔΕΝ προδίνετε τον αντίπαλο, ούτε προειδοποιείτε τον συμπαίκτη σας! Όταν σας προσεγγίσει ο Medic της ομάδας του δίνετε το δικό σας Tourniquet και σας το εφαρμόζει σε εμφανές σημείο (χέρι/ πόδι). Προσοχή μην το παρακάνετε και πραγματικά εμποδίζετε την ομαλή ροή αίματος στο σημείο!!! Τότε αφαιρείτε και το Dead Rag/Πορτοκαλί Γιλέκο. Από αυτή τη στιγμή μπορείτε να μιλήσετε στον συμπαίκτη σας για τη θέση του αντιπάλου, όχι νωρίτερα. Στην περίπτωση που δεν έρθει κανείς για να σας κάνει Medic εντός 5 λεπτών, τότε κάνετε “Bleed Out” και φορώντας το Dead Rag/Πορτοκαλί Γιλέκο μεταβαίνετε στο πλησιέστερο σημείο Respawn και ΔΕΝ εφαρμόζετε Tourniquet στον εαυτό σας. Αν φοράτε ήδη ένα Tourniquet (άρα είναι το δεύτερο σας hit), χωρίς να περιμένετε και φορώντας το Dead Rag/Πορτοκαλί Γιλέκο, μεταβαίνετε στο πλησιέστερο σημείο Respawn, όπου αφαιρείτε το Tourniquet. Προσοχή! Οι νεκροί δεν μιλάνε, ούτε στον ασύρματο, ούτε κάνουν νοήματα, ούτε κοιτάνε όλο περιέργεια, ούτε βγάζουν φωτογραφίες!
22) Σημεία RESPAWN: Εκτός από τα κέντρα επιχειρήσεων όπου θα μπορείτε να κάνετε RESPAWN, σε όλο το πεδίο θα υπάρχουν διεκδικήσιμα σημεία RESPAWN τα οποία θα αλλάζουν κατοχή και άρα είναι ενεργό πεδίο (ΔΕΝ είναι Safe Zone). Αυτά θα έχουν δύο σημαίες (Μπλέ=Καρτέλ, Πράσινο=DEA) τις οποίες μπορούν να αλλάζουν ΜΟΝΟ ενεργοί/ζωντανοί παίκτες. Εφόσον είναι υψωμένη η δική σας σημαία μπορείτε να παραμείνετε εκεί και να κάνετε RESPAWN σε κάθε τέταρτο της ώρας (ΧΧ:00, ΧΧ:15, ΧΧ:30, ΧΧ:45). Δηλαδή, αν φτάσετε 15:31 θα πρέπει να περιμένετε 14’ για να πάει 15:45. Προσοχή! Τηρήστε ευλαβικά την ώρα “ενεργοποίησης” σας γιατί μπορεί κάποιος εκεί δίπλα να παρακολουθεί την ώρα για να κάνει την κίνηση του και χαλάτε το παιχνίδι! Εάν δεν είναι υψωμένη η δική σας σημαία, προχωρήστε στο επόμενο σημαιάκι/RESPAWN που θα βρείτε δικό σας. Το ίδιο θα κάνετε αν εκείνη τη στιγμή το σημείο είναι υπό διεκδίκηση ή πέφτουν μπίλιες σε απόσταση μικρότερη από 30μ. Για συγχρονισμό ωρολογίων και αποφυγή παρεξηγήσεων θα τηρηθεί η ώρα Google από τα κινητά σας!
23) Το Dead Rag/πορτοκαλί γιλέκο υποχρεούνται να φορούν όλοι όσοι δεν είναι “ενεργοί” παίκτες και θέλουν να πάνε στην τουαλέτα, να ξεκουραστούν, κλπ.
24) Κατασκευές - Εκρηκτικά C4: Στο παιχνίδι θα υπάρχουν κατασκευές και fake C4 explosives. Δεν ακουμπάτε τίποτα και ΔΕΝ τα χρησιμοποιείτε από μόνοι σας όπως/ όπου νομίζετε, αλλά μόνο όπου έχετε πάρει εντολή/ αποστολή από τον προϊστάμενο σας, που με την σειρά του εκτελεί εντολές από κάποιον χαρακτήρα που “τρέχει” το σενάριο.
25) Επικοινωνίες: Κανάλια PMR 1,2,3,4 για τους SICARIO και το καρτέλ και τα 6,7,8,9 για τους DEA και GHOST. Επιτρέπονται οι υποκλοπές, αλλά απαγορεύονται οι παρεμβολές και για λόγους ασφαλείας.
26) Αιχμάλωτοι: Αιχμάλωτο μπορείτε να πάρετε μόνο κάποιον από τους κεντρικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και ενώ αυτός έχει χτυπηθεί και είναι σε φάση Medic. Εάν κάνει Bleed Out δεν μπορεί να συλληφθεί. “Ανάκριση” μπορεί να του γίνει μόνο σε ασφαλισμένη περιοχή χωρίς συμπλοκές και μόνο τότε θα δίνουν ότι τους έχει ζητηθεί.
27) Πολύτιμο φορτίο: Ότι κουβαλούν οι παίχτες στο πεδίο, σακουλάκια με ναρκωτικά, χρήμα, C4 ή οτιδήποτε είναι μέρος μιας αποστολής είναι διεκδικήσιμα. Αν χτυπηθούν και είναι σε φάση Medic και τους γίνει ερώτηση αν έχουν κάτι πάνω τους, πρέπει να το παραδώσουν. Το ίδιο ισχύει σε ότι βρουν οι παίχτες στο πεδίο εκτός από αντικείμενα που θα είναι σε επισημασμένες περιοχές με κόκκινη άσπρη κορδέλα. Δεν “ανακρίνουμε” τον απλό (όχι κεντρικό χαρακτήρα) παίκτη. Δεν επιτρέπεται να μας πει τίποτα. Μόνο του παίρνουμε τα πολύτιμα αντικείμενα του σεναρίου.
28) Κεντρικοί χαρακτήρες – Role play: Κάθε κεντρικός χαρακτήρας έχει 3 ζωές. Μετά την 3η φορά που θα πάει σε Respawn είναι νεκρός σαν χαρακτήρας και ο παίχτης που τον υποδύεται συνεχίζει σαν απλός παίχτης. Εξαιρούνται οι χαρακτήρες της GHOST και SICARIO και κάποιοι κεντρικοί ρόλοι που θα έχουν απεριόριστα Respawn, εκτός και αν το αποφασίσει η διοργάνωση για λόγους παιχνιδιού να βγουν από τη ‘’μέση’’. Παρακαλούνται όλοι όσοι έχουν ρόλο είτε για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ή για κάποιες ώρες, να “μπουν στο πετσί του ρόλου” για να μεγιστοποιήσουμε την διασκέδαση όλων μας.
29) Αποστολές: Οι κεντρικές αποστολές θα ανακινηθούν στο παιχνίδι ή από τη σελίδα στο FB. Όλες οι υπόλοιπες αποστολές, θα δοθούν σε φάκελους αναλυτικά. Για την κάθε μια θα υπάρχει χρονικό περιθώριο για την εκτέλεση και διεξαγωγή της και μετά θα χάνονται. Κάνεις δεν θα ξέρει την αποστολή που θα κάνει, εκτός από τους κεντρικούς ρόλους, για να τρέχουν το σενάριο. Το παιχνίδι είναι μια μίξη μη γραμμικού και γραμμικού σεναρίου. Οι αποστολές δηλαδή, θα δίνονται με συγκεκριμένη σειρά αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογα με το αν θα βγει ή δεν θα βγει η αποστολή, αν θα πεθάνει ή θα ζήσει ο κάθε χαρακτήρας και αυτό είναι που θα καθορίσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και τα μελλοντικά επεισόδια.
30) Οχήματα: Εφόσον διατεθούν οχήματα για την διοργάνωση θα ανακοινωθούν οι μηχανισμοί χρήσης τους.
31) Διακοπή σεναρίου: Κυριακή 03:00-06:00 θα διακοπεί το σενάριο για λόγους ανάπαυσης και όλες οι εχθροπραξίες τότε απαγορεύονται.

Απαραίτητος εξοπλισμός
Παρακάτω αναγράφονται τα ελάχιστα απαραίτητα που θα πρέπει να κατέχετε για την συμμετοχή σας.
1) Γυαλιά ασφαλείας με προδιαγραφές για την αεροσφαίριση.
2) Άρβυλα ή ορειβατικά μποτάκια.
3) Σκηνή (ατομική ή ομαδική αν κανονίσετε παρέα ;) ).
4) Γεύματα και πολύ νερό για 24 τουλάχιστον ώρες.
5) Αδιάβροχο.
6) Υπνόσακος (χαμηλών θερμοκρασιών) Εκτιμώμενη θερμοκρασία 9-19 οC με 25-56% υγρασία.
7) Ατομικό φαρμακείο.
8) Γιλέκο/Plate Carrier/Chest Rig/Vest. (Θα φοράνε υποχρεωτικά όλοι εκτός των Sniper με Ghillie που μπορούν να έχουν μόνο ζώνη).
9) Φροντίζουμε να έχουμε πάντα πάνω μας κινητό τηλέφωνο ή PMR ή σφυρίχτρα (ανά πάσα στιγμή για λόγους ασφαλείας).
10) Στολή:
a) GHOST: Εμφάνιση Private Military Contractor (PMC). Και συγκεκριμένα, πάνω πουκάμισο η μπλουζάκι όχι μαύρο όχι OD και από κάτω ότι θέλετε αλλά μόνο τζόκεϊ στο κεφάλι.
b) {{SICARIO}}: Ρώσικες η μονόχρωμες παραλλαγές πάνω κάτω όχι μαύρες.
c) {{DEA}}: Όλες οι Αμερικάνικες παραλλαγές πάνω κάτω ΕΚΤΟΣ American woodland, ΚΑΙ Multicam tropic
d) {{Καρτέλ}}: Όλες οι παραλλαγές πάνω κάτω Οπως και οι American woodland, ΚΑΙ Multicam tropic {{Χωρικοί}}: Πάνω μαύρο μπλουζάκι και κάτω ότι θέλετε.
11) Fake Tourniquet (1 τεμ) (Δεν επιθυμούμε πραγματικό/real tourniquet διότι: κοστίζει, εφόσον το χρησιμοποιήσεις μια φορά πρέπει να το πετάξεις, απαιτείται εκπαίδευση για σωστή χρήση, λάθος χρήση είναι επικίνδυνη).
12) Πορτοκαλί γιλέκο ασφαλείας για Dead rag (όχι κίτρινο που θα έχει η διοργάνωση, ούτε κόκκινο πανί ή ότι άλλο χρησιμοποιείτε)
Κατά το νυκτερινό σκέλος:
13) Φέρουμε πάντα πάνω μας φακό και κινητό τηλέφωνο (ανά πάσα στιγμή για λόγους ασφαλείας).
14) Κόκκινο φως (για νυκτερινό Dead rag)
Προσοχή! Δεν θα διατίθεται γεννήτρια!!! Φροντίστε τις μπαταρίες σας!

Οπλισμός/ Όρια fps/ BBs/ Αποστάσεις Εμπλοκής
1) Τα παρακάτω όρια είναι αυστηρά και δεν επιδέχονται αύξηση. Αν δεν θέλετε να αποκλειστεί το όπλο σας ρυθμίστε το 5% χαμηλότερα από τα παρακάτω όρια! Ενδέχεται ο μετρητής σας, η μέρα που μετρήσατε, η θερμοκρασία κλπ να είναι διαφορετική από τη δική μας. Αν δεν θέλετε λοιπόν να “αδικηθείτε” φροντίστε να μην ρυθμίζετε το όπλο σας “οριακά”, γιατί η μέτρηση που θα κρίνει τον οπλισμό σας θα είναι η δική μας! Η μέτρηση γίνεται με bbs 0.20 της διοργάνωσης και με μηδενισμένο hop up.
2) Κατά το νυκτερινό σκέλος (Σαβ 19:00-Κυρ 06:00) ΟΛΑ τα όρια πέφτουν στα 350 fps. Όπλα με μεγαλύτερα fps (Sniper/DMR και Support εφόσον είναι παραπάνω) ΔΕΝ παίζουν!
3) Μειωτήρες απαγορεύονται.
4) Όρια FPS όπλων/ φόρτου/ αποστάσεων συμπλοκής:

Sidearm
Assault
DMR
Support
Sniper
FPS
350
350
450
450
550
Max BBs/Γεμιστήρα
20
50
20
600 ή Hi cap
20
Max φόρτος
60
500
200
1500
60
Min απόσταση βολής
5
5
20
20
20
5) Ως DMR καθορίζονται τα όπλα που είναι συνολικού μήκους άνω του 1μ, η πλατφόρμα τους στηρίζεται σε πραγματική διαμετρήματος 7,62 και διαθέτουν δίποδο και σκοπευτικό μεγέθυνσης (όχι απλό red dot). Τα DMR παίζουν ΜΟΝΟ με μονή βολή.
6) Για τα DMR και Sniper θα υπάρξει ενημέρωση για τον μέγιστο αριθμό ανά παράταξη.
7) Όλοι οι χρήστες DMR, Sniper και Support, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα φέρουν Sidearm για να μπορούν να εμπλακούν με αυτό σε αποστάσεις κάτω από τις επιτρεπόμενες για το κύριο όπλο τους.
8) Όπλα με δυνατότητα αλλαγής ελατηρίου, οφείλουν να το αναφέρουν στην διοργάνωση κατά την μέτρηση και να δηλώσουν/μετρήσουν αυτό με το οποίο θα παίξουν και ΔΕΝ θα αλλάξει!
9) Αν το όπλο σας δεν εντάσσεται στις ανωτέρω κατηγορίες/όρια επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλώσεις συμμετοχής
1) Την ευθύνη της ποιότητας των παικτών, φέρουν οι αντίστοιχοι σύλλογοι από τον οποίο δήλωσαν! Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από όλους τους υποψηφίους στον Κρητικό σύλλογο που ανήκουν. Σε περίπτωση που παίκτης-ομάδα της Κρήτης δεν ανήκει σε σύλλογο του νομού του, οφείλει να έρθει σε επαφή με έναν από αυτούς για να μπορέσει να δηλώσει εφόσον ο σύλλογος εγγυάται για την ποιότητα του παίκτη. Στην περίπτωση που ο παίκτης-ομάδα είναι εκτός Κρήτης, θα πρέπει να δηλώσει μέσω ενός Κρητικού συλλόγου που θα τον ξέρει και θα εγγυηθεί για αυτόν. Εν συνεχεία και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις από τους Κρητικούς, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
2) Ο κάθε σύλλογος έχει το δικαίωμα να επιτρέψει την συμμετοχή έως σε 15 άτομα. Σε περίπτωση που θέλει και άλλες θέσεις, θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τους υπόλοιπους συλλόγους για να δει αν υπάρχουν κενές θέσεις.
3) Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υπογράφονται από τον συμμετέχων εις διπλούν. Η μια θα κρατείται στον σύλλογο κατά την υπογραφή της ως αποδεικτικό συμμετοχής (με το κινητό του τηλέφωνο και το FB profile του από πίσω για διευκόλυνση επικοινωνίας) και η άλλη θα παραδίδεται στη διοργάνωση κατά την μέτρηση/εγγραφή στο πεδίο ως αποδεικτικό παρουσίας.
4) Δηλώσεις συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όσοι:
a) Έχουν εξασφαλίσει ότι θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο ΣΥΝΟΛΟ της διοργάνωσης και όχι για κάποιες ώρες!
b) Έχουν τον δικό τους, καθορισμένο για την συγκεκριμένη διοργάνωση/ρόλο, εξοπλισμό αεροσφαίρισης.
c) Έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για διαβίωση 24ωρών στο ύπαιθρο.
d) Έχουν εμπειρία σεναρίου-τακτικού παιγνίου με αντικειμενικούς σκοπούς.
e) Έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον 6 παιχνίδια το τελευταίο έτος.
f) Έχουν διαβάσει και συμφωνούν με το έντυπο της αίτησης στο οποίο αναγράφεται ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεται το σενάριο και τους κανόνες-μηχανισμούς του. Στο έντυπο της δήλωσης θα συμπληρώνεται και το FaceBook Profile για να μπορέσει να γίνει η προετοιμασία των παρατάξεων.

Απόρριψη αιτημάτων
Ο κάθε σύλλογος έχει την ευθύνη και το δικαίωμα να εγκρίνει ή να απορρίψει τις δηλώσεις συμμετοχής των μελών του. Για την σπάνια περίπτωση που παίκτης, με όλες τις προϋποθέσεις, εκτός του συλλόγου δεν εγκριθεί από τον σύλλογο στον οποίο αίτησε, ο σύλλογος οφείλει να το κοινοποιήσει και στους υπόλοιπους (με την αντίστοιχη τεκμηριωμένη αιτιολόγηση) για να υπάρχει κοινή γραμμή.

Ακυρώσεις συμμετοχής
Ακυρώσεις συμμετοχής είναι ανθρώπινο να υπάρξουν. Ωστόσο, εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να γίνουν μέχρι 2 εβδομάδες πριν για να μην μείνουν κενές θέσεις. Το σενάριο στηρίζεται στις ισορροπίες των ομάδων που έχουν καθοριστεί ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχών! Για αυτό ΜΗΝ δηλώσετε αν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την αδιάλειπτη παρουσία σας στο παιχνίδι.
Εάν μπορείτε να έρθετε νωρίτερα στο πεδίο την ημέρα του παιχνιδιού για τις μετρήσεις, κάντε το για διευκόλυνση όλων μας!

Αποβολή παίκτη
Η αποβολή παίκτη είναι απόφαση της Διοίκησης της διοργάνωσης αφού προηγουμένως συζητήσει μαζί του για το συμβάν. Υποψήφιος για αποβολή είναι ο παίκτης που:
1) Παρέβη οποιοδήποτε από τους γενικούς κανόνες που αναγράφονται στο παρόν έγγραφο.
2) Αποδειχθεί ότι δεν έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
3) Διαπιστωθεί να έχει όπλο διαφορετικό από αυτό που μετρήθηκε/ δηλώθηκε ή με αλλαγμένα fps. Να έχει υπερβεί τα όρια των BBs. Να μην τηρεί τις αποστάσεις συμπλοκής.
4) Η συμπεριφορά του δεν συμφωνεί με τον παρακάτω οδηγό συμπεριφοράς.

Παρατάξεις
Με γνώμονα την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ διαφορετικών συλλόγων, όλες οι παρατάξεις θα απαρτίζονται από μέλη διαφορετικών συλλόγων. Παρέες/ομάδες υπάρχουν και θα γίνει προσπάθεια να μπείτε μαζί. Μεγάλες όμως παρέες/σύλλογοι θα σπάσουν και σίγουρα παρατάξεις δεν θα απαρτίζονται από ακέραιους συλλόγους.
Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί θα υπάρχουν διαιτητές-διοργανωτές σε κάθε παράταξη-φάση από διαφορετικούς συλλόγους.
Ο διαχωρισμός των παρατάξεων θα γίνει βάση στολής-καπέλου και όχι εξάρτυσης-οπλισμού.

Οδηγός συμπεριφοράς
Αναφορά Συμβάντος: Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να ζητήσει ευγενικά το όνομα οποιουδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς όσο είναι δυνατόν, να επηρεαστεί η εξέλιξη του παιχνιδιού. Όταν λοιπόν, θέλετε να αναφέρετε οτιδήποτε (καλό ή κακό) στην διοργάνωση, αυτό θα πρέπει να γίνει ονομαστικά μαζί με το πότε και που συνέβη. Αν δεν αναφέρετε το όνομα αυτού που έκανε την παράβαση, η διοργάνωση δεν μπορεί ούτε να ελέγξει ούτε να βελτιώσει την ποιότητα του παιχνιδιού. Στην περίπτωση που το συμβάν είναι σοβαρό, εννοείται ότι θα το αναφέρετε αμέσως έστω και αν πρέπει να διακοπεί το παιχνίδι.
Αυτόπτης μάρτυρας: Όποιος είναι παρόν = μάρτυρας σε οποιοδήποτε από τις κατωτέρω συμπεριφορές και δεν ενημερώνει την διοργάνωση, συνεπάγεται ότι τις αποδέχεται ή/και τις επικροτεί. Προσέξτε! Δεν πρόκειται για ρουφιανιά. Πρόκειται για την ενεργή συμμετοχή σας, στην διασφάλιση της ποιότητας μιας διοργάνωσης που κάποιος θέλει εσκεμμένα ή ακούσια να υποσκάψει.
Μη παραδοχή hit – Αθανασία: Ορίζεται ως η εσκεμμένη μη παραδοχή hit. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει εφευρεθεί τρόπος πιστοποίησης τέτοιας συμπεριφοράς και για αυτό η αναφορά της συγκεκριμένης παράβασης αποτελεί ένδειξη και όχι απόδειξη ότι συνέβη. Η κούραση, η κακή διάθεση και διάφοροι άλλοι παράγοντες οδηγούν πολλές φορές σε κακή εκτίμηση από μέρους μας, που εύκολα οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στον αντίπαλο σας ότι τον πετύχατε, όσο σίγουροι και αν είστε. Σε περίπτωση όμως που είστε “μάρτυρες” σε ένα τέτοιο περιστατικό, βοηθήστε τον συμπαίκτη σας επιβεβαιώνοντας ότι την έφαγε και ας είναι της ομάδας σας! Είστε ο ιδανικός άνθρωπος να του μιλήσει την στιγμή της έντασης! Αν και πάλι δεν το παραδεχθεί, ενημερώστε τους διοργανωτές αναφέροντας τον ονομαστικά. Καλό θα κάνετε στην ομάδα σας!
Απόκρυψη “νεκρού” ανάμεσα/σε παρέα ζωντανών: Απαγορεύεται οι νεκροί να καλύπτουν ή να βρίσκονται πλησίον ενεργών παικτών και το αντίθετο. Είναι ευθύνη όλων να μην ανακατεύονται και να διαχωρίζουν την κατάσταση τους ΕΜΦΑΝΩΣ! Ενεργοί παίκτες απαγορεύεται να συνομιλούν με νεκρούς καθώς έχουμε πει ότι οι νεκροί δεν μιλάνε! Στην περίπτωση που έστω και άθελα τους “νεκροί” παίκτες βρεθούν μπροστά από ενεργό παίκτη σε πιθανή συμπλοκή (δεν χρειάζεται να ρίξει κάποιος), ο ενεργός παίκτης ΒΓΑΙΝΕΙ αυτόματα και εκούσια εκτός (νεκρός).
Ριπές/Υπερβολική χρήση πυρός (overkill): Στην συγκεκριμένη διοργάνωση επιτρέπονται οι ριπές από τα πολυβόλα αλλά και τα Assault. Ωστόσο, ριπή άνω των 5-6 βολών σε στατικό στόχο ορίζεται ως Overkill και απαγορεύεται. Η λογική ότι είναι αθάνατος και θα τον πονέσω για να βγει, δεν είναι απλά μη αποδεκτή, αλλά και επικίνδυνη! Μην προσπαθείτε να πετύχετε κάποιον μέσα από ένα θάμνο και έπειτα να του αποδείξετε ότι τον πετύχατε γιατί το μόνο που θα έχετε πραγματικά πετύχει είναι να καταστρέψετε την ατμόσφαιρα της “φάσης” αλλά και την διάθεση σας μαζί με όσων είναι τριγύρω. Από την άλλη, αποφύγετε να στέκεστε πίσω από θάμνους που μπορείτε να βλέπετε τον αντίπαλο σας και να τον βάλετε σε αυτή τη διαδικασία. Προτιμήστε να αλλάξετε θέση και τακτική και οι δύο. Overkill σε κεφάλι συνεπάγεται αυτόματη αποβολή.
Βολές στα όρια του πεδίου: Απαγορεύονται οι βολές που ξεπερνούν τα όρια του πεδίου. Για τον λόγο αυτό απαγορεύεται και η κίνηση στα όρια (<20μ) του πεδίου. Ναι, μπορείτε να κινηθείτε στους χωματόδρομους παράλληλα με το συρματόπλεγμα, αλλά σε περίπτωση επαφής κινηθείτε άμεσα προς τα μέσα και μην αναγκάζετε τον αντίπαλο σας να ρίξει προς τα έξω! Εναλλακτικά, οπισθοχωρήστε και αλλάξτε τακτική.
Βολές πάνω από τοίχους: Στο σενάριο θα δημιουργηθούν τοίχοι και κωλύματα που απαγορεύεται να περάσετε πάνω από αυτά ωστόσο θα μπορείτε να ρίξετε και να σας ρίξουν από πάνω.
Φωνές/ Επιθετική συμπεριφορά: Είναι ανθρώπινο και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φωνάξουμε ή να μιλήσουμε πιο έντονα. Στην περίπτωση που είσαστε ο δέκτης τέτοιας συμπεριφοράς, ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, αποδεχθείτε τη για να αποκλιμακωθεί η ένταση και όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα και εφόσον ακόμη θέλετε, παρουσία της διοργάνωσης, να το συζητήσετε. Εάν απαντήσετε, στα μάτια της διοργάνωσης θα φταίτε το ΙΔΙΟ και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να βρούμε ποιος το ξεκίνησε! Εάν είστε εσείς που φωνάξατε, καλό θα ήταν να το αναφέρετε στην διοργάνωση, ζητώντας συγνώμη από τον συμπαίκτη σας, για να μην συνεχιστεί και να λήξει εκεί.
Στην περίπτωση που κάποιος εμφανίσει επιθετική συμπεριφορά (σας πλησιάσει απειλητικά ή σας ακουμπήσει) αποχωρήστε άμεσα από το περιστατικό αναφέροντας τον ονομαστικά στην διοργάνωση.
Εξύβριση/ Χειροδικία: Εξύβριση ή χειροδικία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση και εννοείται ότι άσχετα από την αιτία είναι λόγος άμεσης αποβολής! Εάν απαντήσετε, στα μάτια της διοργάνωσης θα φταίτε το ΙΔΙΟ και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να βρούμε ποιος το ξεκίνησε!
Κλοπή: Παρότι θεωρούμε ότι είναι απίθανο να έχουμε τέτοιο περιστατικό, παρακαλούμε όλους σας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα υλικά σας και να μην αφήνετε πολύτιμα αντικείμενα εκτεθειμένα.
Χρήση ουσιών (ναρκωτικές, οινοπνευματώδεις): Οινοπνευματώδεις ουσίες και πολύ περισσότερο ναρκωτικές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ και θα αποβληθείτε άμεσα. Το ίδιο ισχύει και εάν παρουσιασθείτε σε κατάσταση εμφανώς υπό την επήρεια ανωτέρω ουσιών.
Ιδία έκθεση σε κίνδυνο: Η αεροσφαίριση εφόσον φοράμε τα γυαλιά μας και τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας είναι μια ασφαλής δραστηριότητα. Λάθος! Η συνολικά συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι με γνώμονα την ασφάλεια μας! Παίκτες με απερίσκεπτη και επικίνδυνη συμπεριφορά ακόμη και για τον εαυτό τους θα αποβάλλονται! Ως τέτοια συμπεριφορά ενδεικτικά αναφέρεται το σκαρφάλωμα σε δέντρα, η άνοδος σε κτήρια του συγκεκριμένου πεδίου εκτός από το ισόγειο, η μετακίνηση βράχων, τα άλματα/τρέξιμο σε ”τυφλά” σημεία ή σε γωνίες, το κόψιμο/καταστροφή περίφραξης κ.α. Και στην τελική, μην μας δώσετε το δικαίωμα να σας “χαλάσουμε τη φάση” υποδεικνύοντας “ασφαλέστερες” τακτικές, γιατί θα το κάνουμε ελαφρά την καρδία και όποιος διαμαρτυρηθεί έχει υποπέσει στην παραπάνω ανεπίτρεπτη συμπεριφορά!
Μηχανισμοί διαδικασιών: Ανάλογα με το σενάριο ενδέχεται να δημιουργηθούν επιπλέον μηχανισμοί και διαδικασίες που θα σας κοινοποιηθούν.

Επίλογος
Ευελπιστούμε ότι το Battle Island θα είναι μια διοργάνωση με αστείρευτα σενάρια/επεισόδια. Το αν θα μπορείτε να συμμετάσχετε και στο επόμενο εξαρτάται αποκλειστικά από την παρουσία σας στο Arcadian Incident…
----------------------------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υπογράφονται από τον συμμετέχων εις διπλούν. Η μια θα κρατείται στον σύλλογο κατά την υπογραφή της ως αποδεικτικό συμμετοχής (με το κινητό του τηλέφωνο και το FB profile του από πίσω για διευκόλυνση επικοινωνίας) και η άλλη θα παραδίδεται στη διοργάνωση κατά την μέτρηση/εγγραφή στο πεδίο ως αποδεικτικό παρουσίας.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FB

ΣΤΟ forum δηλωνουμε μεσα και σε πια παραταξη επιθυμειτε να ειστε...

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER



Τελευταία επεξεργασία από MORFEAS και 03 Απρ 2019, 00:59, έχει επεξεργασθεί 11 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Battle Island - The Arcadian Incident
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2019, 22:43 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2013, 15:00
Δημοσιεύσεις: 346
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 20 Μάιος 2013
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Μέσα dea

_________________
S.O.N.AR

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
280Λοχίας--

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Battle Island - The Arcadian Incident
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2019, 11:50 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 15 Φεβ 2016, 11:57
Δημοσιεύσεις: 156
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 14 Φεβ 2016
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: VIRUS
μεσα. χωρικοι.. θα ψαξω για τρακτερι

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Battle Island - The Arcadian Incident
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2019, 23:37 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 25 Ιούλ 2014, 22:11
Δημοσιεύσεις: 283
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle forces!
Dea με κολλητο Ξενακη!!!

_________________
Εικόνα
"Jungle Forces Airsoft Team"
"We are not fighters in the jungle.."
"We dont fight for the jungle.."
"WE ARE THE JUNGLE!"


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
65ΛΟΧΙΑΣPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Battle Island - The Arcadian Incident
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2019, 19:12 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιούλ 2013, 20:57
Δημοσιεύσεις: 186
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2008
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ποτέ είναι το παιχνίδι ;

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
23ΛΟΧΙΑΣ---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Battle Island - The Arcadian Incident
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2019, 20:35 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 19:07
Δημοσιεύσεις: 457
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
dea κι όσο κόψει, μέσα. :twisted:

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.




ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Σε σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Battle Island - The Arcadian Incident
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2019, 00:06 
Δόκιμο Μέλος

Εγγραφή: 07 Οκτ 2018, 15:46
Δημοσιεύσεις: 26
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 07 Οκτ 2018
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Μέσα. Χωρικοί

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2019, 18:08 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιαν 2017, 21:19
Δημοσιεύσεις: 194
Τοποθεσια: ρεθυμνο
Ομαδα: έκαμα εγώ με τους πολλούς , αμοναχος καλιανε , για δεν με ταραχα κιανεις κι ουλα καλά μου πάνε
Καρτέλ,

_________________
Εικόνα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2019, 19:03 
Δόκιμο Μέλος

Εγγραφή: 06 Σεπ 2017, 20:18
Δημοσιεύσεις: 83
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 06 Σεπ 2017
Τοποθεσια: ρεθυμνο
μεσα ΚΑΡΤΕΛ μαζι με ΠΕΤΡΑΚΗ

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Μαρ 2019, 18:30 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλο ακουγεται...
Αλλα που θα γινει;;;;
Και απο ποιους θα γινει;;;
Δεν διαβασα πουθενα κατι για αυτα.....

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 02:15 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
FREEGUN έγραψε:
Καλο ακουγεται...
Αλλα που θα γινει;;;;
Και απο ποιους θα γινει;;;
Δεν διαβασα πουθενα κατι για αυτα.....


vol.1 THE ARCADIAN INCIDENT (((ΠΕΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟ)))
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ (13:00-14:00)ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ (14:00)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:ΑΠΟ ΤΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΤΝ ΚΡΗΤΗ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ???

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 09:20 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
μεσα με DEA

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 11:53 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΙΚΕ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 762 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 12:23 
Δόκιμο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 22 Μάιος 2018, 21:11
Δημοσιεύσεις: 88
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 15 Μάιος 2018
Τοποθεσια: rethimno atsipopoulo
Ομαδα: Wolf Rangers Team
ΜΕΣΑ DEA!!

_________________
Good Soldiers Follow Orders


CT-5385

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 15:39 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Μέσα μαζί με Λευτέρης Λιονής στους χορικους

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 16:46 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 17 Φεβ 2016, 06:22
Δημοσιεύσεις: 155
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Οκτ 2015
Τοποθεσια: Αση-Γωνια
Ομαδα: Virus
Μεσα μαζί με κοτσαρικο Καρτέλ

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 21:43 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Δεκ 2013, 03:30
Δημοσιεύσεις: 150
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2013
Τοποθεσια: ρεθυμνο
Ομαδα: virus
Μεσαααα....καρτελ

_________________
Εικόνα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
180ΛΟΧΑΓΟΣ
⭐⭐⭐
-----

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2019, 22:01 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Μέσα μαζί με BALBOA και KRONOS στην ομάδα DEA.....

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2019, 00:58 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 15 Φεβ 2016, 11:57
Δημοσιεύσεις: 156
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 14 Φεβ 2016
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: VIRUS
Στέλιος έγραψε:
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΙΚΕ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 762 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ



Στελιο , όσον αφορά το tourniquet , εχουμε περιορισμο στο να είναι καθαρα στρατιωτικου τύπου ή και το κλασσικο νοσοκομειακο-φαρμακειου μας κανει?

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2019, 01:27 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 21 Ιαν 2015, 02:07
Δημοσιεύσεις: 184
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 10 Σεπ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -
θα έρθω και εγώ
την επιλογή της παράταξης που θα συμμετάσχω την αφήνω στην επιλογή της διοργάνωσης
θα φοράω παραλλαγή τύπου ελληνικού στρατού (δηλαδή Greek Lizard)
θα χρειαστώ μεταφορά από Ρεθυμνο για Αρκαδι και επιπλέον είμαι διατεθειμένος να πληρώσω και για βενζίνη αν χρειαστεί
τηλ.επικοινωνίας 6983452902

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2019, 11:45 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιούλ 2013, 20:57
Δημοσιεύσεις: 186
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2008
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Μέσα Dea

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
23ΛΟΧΙΑΣ---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Μαρ 2019, 21:58 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
BoogieMan έγραψε:
Στέλιος έγραψε:
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΙΚΕ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 762 ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ



Στελιο , όσον αφορά το tourniquet , εχουμε περιορισμο στο να είναι καθαρα στρατιωτικου τύπου ή και το κλασσικο νοσοκομειακο-φαρμακειου μας κανει?



ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 12-15euro ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 3-5euro ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ..

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Μαρ 2019, 00:23 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 23 Νοέμ 2014, 00:05
Δημοσιεύσεις: 13
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 16 Νοέμ 2014
Τοποθεσια: Rethimno
Μέσα στην ομάδα DEA..... (sniper)

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2019, 12:27 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Μέσα και ο Ζαχαρίας Τσουπάκης ή ZAC και ο Μύρος Στεφανάκης (αδερφός του GRANDPIT) με DEA.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2019, 17:36 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ DEA θελω ατομα για καρτελ και για χωρικους

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2019, 20:16 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 18 Ιαν 2016, 01:25
Δημοσιεύσεις: 46
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 15 Ιαν 2016
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Μέσα dea

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2019, 21:30 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 21 Ιαν 2015, 02:07
Δημοσιεύσεις: 184
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 10 Σεπ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -
θέλω να πάω με το καρτέλ

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2019, 23:15 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
frodo έγραψε:
θέλω να πάω με το καρτέλ


καρτελ θα πας frodo Greek Lizard

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2019, 13:36 
Δόκιμο Μέλος

Εγγραφή: 14 Σεπ 2017, 13:31
Δημοσιεύσεις: 19
Τοποθεσια: Πλευριανα
Μέσα με χορικους

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2019, 19:15 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2013, 15:00
Δημοσιεύσεις: 346
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 20 Μάιος 2013
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
+Μανουσος Ανδρουλάκης καρτέλ

_________________
S.O.N.AR

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
280Λοχίας--

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2019, 19:18 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
Hulk έγραψε:
Μέσα με χορικους


φιλε μου θελω το προφιλ σου στο FB

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Απρ 2019, 00:53 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ<<<---------------------------

ΧΩΡΙΚΟΙ

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΙΟΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΙΟΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΛΥΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

DEA

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΒΟΥΡΒΑΣ ΜΑΚΗΣ
ΜΟΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΑΛΕΓΙΖΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΑΡΙΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΦΡΥΓΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΜΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΔΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΤΕΛ

ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΞΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Απρ 2019, 16:38 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ο ανδρουλακης δεν ειναι dea??

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Απρ 2019, 21:43 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 15 Φεβ 2016, 11:57
Δημοσιεύσεις: 156
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 14 Φεβ 2016
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: VIRUS
ME TETOIA ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟΥς ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Απρ 2019, 11:42 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 20 Ιούλ 2013, 10:25
Δημοσιεύσεις: 172
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Σεπ 2011
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Αγρίμια
Έχω μόνο marpat παραλλαγή !
Και μουστάκι !!!!
Ποια ομάδα είναι το πρέπων να με δεχτεί ;;;;

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
80ΑρχιλοχίαςΙδρυτικό μέλος
Ομαδάρχης
Διοικητής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2019, 22:15 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
dea

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2019, 22:15 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
dea

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 37 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]