Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 37 Δημοσιεύσεις ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2016, 14:59 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Εισαγωγή:
Το παρακάτω είναι ένα γραμμικό σενάριο και εχει στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιώσει ρεαλιστικές καταστάσεις εμπλοκής (military simulation).
Για αυτούς τους λόγους υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τις ποσότητες αερομαχικών, το πλήθος BBς στις γεμιστήρες και στον τύπο γεμιστήρων που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν. Επισης πρεπει κάθε ομαδα να λειτουργει υπο συγκεκριμενη ιεραρχια και κάθε μελος της να ακολουθησει τον ρολο που θα του δωθει εντος της ομαδας. Η διοργάνωση θα επιλέξει διοικητές οι οποίοι θα μπορέσουν να οργανώσουν την στρατηγική της κάθε ομάδας όσον άφορα τις αποστολες που θα σχεδιαστουν. Εντος των παικτων θα υπαρχουν παικτες με την ιδιοτητα του συνδεσμου διοργανωσης. Αυτοι μπορουν να λυσουν ενδεχομενες εμπλοκες του σεναριου αλλά και μικροπαρεξηγησεις. Θεωρηστε τους διοργανωτες, βοηθηστε τους στο εργο τους και επιδειξτε τον απαραιτητο σεβασμο στις αποφασεις τους!!
Εάν κάποιος νοιώθει ότι δεν του ταιριάζει τέτοιου τύπου σενάριο, με αυτούς τους περιορισμούς αλλά και με αυτές τις ελευθερίες είναι στην επιλογή του να μην δηλώσει συμμετοχή.

Επιχείρηση: «the Hill»
Πεδίο: Άγνωστο σε όλους τους συμμετέχοντες, οικισμος Ρουστικα, Ρέθυμνο (Woodland)
Στίγμα: https://www.google.gr/maps/@35.2860712, ... !1e3?hl=en
Χαρτης: θα ανακοινωθει συντομως…
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 19/6/2016
Ώρα συγκέντρωσης: 8:00
Προετοιμασία - Ενημέρωση: 8:30
Έναρξη Σεναρίου: 9:00
Διάρκεια: 4 ώρες
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 60 άτομα
Τύπος παιχνιδιού: military simulation, με επιλογή αυστηρά από τους υπεύθυνους της ομαδας – συλλογου που ανηκετε. Υπευθυνος συμμετοχων Ρεθυμνου Στελιος Μαθιουδακης! προφανως!!



Γενική περιγραφή
Σε ένα τυπικο πεδιο μαχης οι δυο αντιπαλοι από τα παλια, GRC & Octapus, εχουν αναπτυξει ισχυρες δυναμεις. Αντικειμενικος σκοπος των αντιμαχομενων είναι η επικρατηση στον Λοφο!!

Ομάδες
Διάταξη δυνάμεων:
GRC (μπλε) multicam, desert , pentacamo
OCTAPUS (πράσινο) Greek Lizard, Marpat, American woodland
Δηλωσεις συμμετοχων στους υπευθυνους ανα ομαδα-συλλογο εως και Δευτερα 13 Ιουνιου!!!

ΒΒς
Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν γεμιστήρες real, low, mid cap με 60ΒΒς ( συνήθως 15 γεμίσματα με το γεμιστηρακι) σε κάθε γεμιστήρα. Απαγορεύονται αυστηρώς οι hi-cap γεμιστήρες!!!
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ανεφοδιάζονται κατε ντολην της διοργανωσεις από την βαση τους. Κάθε παίκτης δεν μπορεί να έχει πάνω του πάνω από 800ΒΒς καθολη την διάρκεια του παιχνιδιού (εκτός και εάν είναι πολυβολητής).
Αυστηρά, χρησιμοποιούμε μόνο βιοδιασπώμενα ββς.

Διοικητήρια – ΒΑΣΕΙΣ
Κάθε παράταξη διαθέτει ένα διοικητήριο (τέντα). Εκεί βρίσκεται συνήθως ο Διοικητής και τα υλικά των παικτών της παράταξης.
Εντος του πεδίου υπάρχουν τέσσερα ελικοδρόμια (respawn) είναι διεκδικήσιμα από όλους. Όποιος διαθέτει τα ελικοδρόμια κάνει respawn σε προσημειωμένο σημείο με ταινια σημανσης.
Αντικειμενικός Σκοπός
Επικράτηση στον λοφο!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ; Στο τελος του παιχνιδιου (4 ωρες) οποιος εχει τον λοφο είναι ο Νικητης!!!!

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΩΝ
Κατάληψη ενός ελικοδρόμιου γίνεται όταν:
- το έχουμε καταλάβει (έχουμε σηκώσει την σημαία μας)
-και έχει εκμηδενιστεί ο κίνδυνος από κάποιο εχθρό να το ανακαταλάβει.
Το ελικοδρομιο λειτουργεί σαν respawn μόνο όταν δεν υπάρχει αντίπαλος σε απόσταση βολής (30-40μ). Γενικά η λογική είναι ότι το φυλάκιο-ελικοδρόμιο (και γενικά όλες οι βάσεις) λειτούργει σαν σημείο παροχής ενισχύσεων, στήνουμε γραμμή άμυνας 10 μέτρα μπροστά από το φυλάκιο και έτσι όλοι οι παίκτες μας, όταν βγαίνουν εκτός παιχνιδιού, μπορούν και πάνε πίσω στο φυλάκιο κάνουν respawn και μετά έρχονται στην γραμμή άμυνας και μας ενισχύουν. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν respawn εάν δεν γίνει εξασφάλιση και εκκαθάριση της γύρω περιοχής. Προσοχή, ένας ελεύθερος σκοπευτής δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι απειλεί ένα φυλάκιο έστω και εάν κανει kill μέσα στο χώρο του φυλακίου. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν respawn αμέσως και να βάλουν εναντίον του.
Κατά την μετάβαση στα respawn κινούμαστε περπατώντας και με κοκκινο πανι, από την στιγμή που θα δεχτούμε ΒΒs αυστηρώς απαγορεύεται να μιλάμε και να δείχνουμε την θέση των αντιπάλων.
Εφόσον κτυπηθεί όπλο, ο παίκτης φωνάζει δυνατά: ΟΠΛΟ!! Και συνεχίζει κανονικά με το ίδιο αεροβόλο.
Ισχύουν τα φίλια πύρα.
Τα respawn είναι ανά 15 λεπτά και η μετάβαση σε αυτά γίνεται πάντα περπατώντας.
Respawn γίνεται και στην σημαία Διοικητηρίου-βάσης όταν αυτή δεν δέχεται επίθεση, δηλαδή δεν είναι αντίπαλος σε απόσταση βολής ή δεν βάλλεται γενικά.
Στα respawn βάσης ουσιαστικά χρησιμοποιείται όταν η Βάση-Διοικητήριο μας είναι υπό επίθεση και βάλλεται.
Respawn δεν μπορεί να γίνει εάν υπάρχει εμπλοκή κοντά στο σημείο respawn και γενικότερα εάν υπάρχει σε ακτίνα βολής αντίπαλος παίκτης.
Στα respawn βάσης αντίπαλος δεν πλησιάζει σε απόσταση 25 μ. Εάν το κάνει οφείλει να απομακρυνθεί το συντομότερο.
Όταν σκάσει χειροβομβίδα η νάρκη σε 5 μέτρα ακτίνα ο παίκτης είναι νεκρός ανεξάρτητα εάν δέχτηκε ΒΒ η όχι. Εάν δεχτεί ΒΒ και είναι σε μεγαλύτερη απόσταση είναι πάλι εκτός. Εάν είναι πολύ καλά καλυμμένος (πίσω από βράχο, δέντρο, τοίχο) ακόμα και μέσα στην περιοχή των 5 μέτρων τότε δεν είναι νεκρός και φωνάζει δυνατά «ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ» ώστε να γνωρίζουν οι αντίπαλοι ότι δεν είναι εκτός παιχνιδιού.
Hit, Bleed out και Respawn:
Όταν ο παίκτης δέχεται ββς οπουδήποτε στον σώμα του ή στον εξοπλισμο του (καπελο, σακιδιο, κτλ , εκτός το όπλο του) τηρεί την εξής διαδικασία: Φωνάζει «έξω!!» θεωρειτε τραυματιας, βγαζει κοκκινο πανι και αμέσως ξαπλώνει στο έδαφος για 3 λεπτα.
Φωνάζει medic!, παράλληλα βγαζει κόκκινο πανί για να δειξει ότι βρισκεται εκτός παιχνιδιου! (μπορει να συρθεί 3-4 μετρα και να καλυφθει)
Εάν έρθει medic, μεσα στα 3 λεπτα που καθεται υποχρεωτικα κατω, τότε του βάζει ένα επίδεσμο και συνεχίζει. (όλοι οι παικτες πρεπει να κρατανε ενα επιδεσμο 60 εκ.) εαν δεν ερθει ή δεν υπαρχει medic τοτε ο παικτης περιμενει αναγκαστικα για 3 λεπτα στο σημειο και έπειτα κανει bleedout, σηκωνεται ορθιος και κατευθύνεται περπατωντας για respawn στην βάση του ή σε καποιο σημειο respawn!.
Respawn γίνεται μόνο όταν στο σημείο Respawn δεν υπαρχει αντίπαλος σε απόσταση βολής ή δεν βάλλεται γενικά.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
Οι ομάδες θα λάβουν :
Αεροφωτογραφίες της περιοχής με σημειωμένες τις
- κατά προσέγγιση θέσεις των ελικοδρομιων (σημαιες)
- κατά προσεγγιση την θεση των αντικειμενικων σκοπων των ομαδων
- Σενάριο

ΑΕΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΟΡΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ισχύουν οι εξής κανόνες:
Χρησιμοποιούμε μόνο real, low, mid cap γεμιστήρες (υποχρεωτικά τουλάχιστον 4 ανά παίκτη). Απαγορεύονται αυστηρώς οι hi-cap γεμιστήρες!!!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έρθουν στο πεδίο με δικά τους αερομαχικά τα οποία θα υπάρχουν στο Διοικητηριο, επίσης κατά την έναρξη του σεναρίου θα φέρουν απάνω τους τον αντίστοιχο αριθμό αερομαχικών που προσδιορίζει ο κανόνας ανάλογα με τον ρόλο. Δικαιούνται ανεφοδιασμό μόνο κατ’εντολή του Διοικητή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα ΒΒς φυλάσσονται από τον διοικητή και τα διαχειρίζεται αυτός ανάλογα τις επιχειρησιακές ανάγκες της ομάδας του. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν ανάλογα με το ρόλο τους με:
-800 BBS για assault, DMR . 60ββς μέγιστο ανά γεμιστήρα αυστηρά καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου!
-3000 BBS για support (ένα τέτοιο όπλο μπορεί να έχει χρεωθεί γενικά πρόσθετο στην ομάδα και να είναι σταθερό σε κάποιο σημείο)
-40 BBS για sniper + 40 BBS για δεύτερο όπλο (όσοι έχουν αυτόν τον ρόλο είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους 300ΒΒς της προτίμησης τους για το κυρίως αεροβόλο τους για όλο το σενάριο και ανεφοδιάζονται από την ομάδα τους μόνο για το δεύτερο όπλο τους)
-sidearms 1 ή 2 γεμιστηρες , 20ΒΒς εκαστη
Οπλοβομβιδες, χειρομβοβιδες, ναρκες κτλ, γεμιζονται από τις μπιλιες σας και μετρανε στις 800ΒΒς που μπορειτε να εχετε πανω σας καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου.
Όρια fps και αποστάσεις ασφαλείας (όπως έχουν τεθεί από την MILSIM CRETE):
Α) Κατηγορία ASSAULT
Όριο έως 350 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 5 βήματα.
Β) Κατηγορία SNIPER (χειροκίνητης επανόπλισης- κινητού ουραίου μόνο)
Όριο έως 550 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 25 βήματα.

Γ) Κατηγορία SUPPORT
i. DMR/ ακροβολιστής. Όριο έως 450 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 10 βήματα. Γενικά σε αυτήν την κατηγορία πρέπει το αεροβόλο να:
-ανήκει σε αντίγραφο όπλου το οποίο και στην πραγματικότητα έχει τον ρόλο DMR ή sniper. (μακρύ όπλο)
-χρήση της βολή κατά βολή επιλογή αποκλειστικά!
- χρησιμοποιεί υποχρεωτικά, αποκλειστικά και μόνο διόπτρα ως σκοπευτικό βοήθημα. (εάν έχετε απορίες επικοινωνήστε με τον διοργανωτή)
ii. MACHINE GUNS (ελάχιστο βάρος όπλου τα 6 κιλά)
Όριο 400 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 10 βήματα.

"ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ" / "ΟΠΛΟΒΟΜΒΙΔΕΣ":
Επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ ότι λειτουργεί με αέριο.
Οι "χειροβομβίδες- οπλοβομβίδες " θα γεμιστούν αρχικά με αερομαχικά του κάθε παίκτη και οι επαναγέμιση θα γίνεται από τα BBs που εχετε στο Διοικητηριο. Επιτρέπονται μέχρι 2 σε κάθε παίκτη εκτος και εάν εχει βομβιδοβολο μαζι του.
Η ρίψη οπλοβομβίδων επιτρέπεται μόνο μέσω του "εκτοξευτή" (Μ203/GP30/M79/CAW κλπ).Ρίψη ή ενεργοποίηση με το χέρι απαγορεύεται και επιφέρει την αποβολή του παίκτη. Χειροβομβιδες κροτου επιτρεπονται κανονικα εκτος από τις TRMR λογω μεγαλου βαρους. Όταν σκάσει χειροβομβίδα η νάρκη σε 5 μέτρα ακτίνα ο παίκτης είναι νεκρός ανεξάρτητα εάν δέχτηκε ΒΒ η όχι. Εάν δεχτεί ΒΒ και είναι σε μεγαλύτερη απόσταση είναι πάλι εκτός. Εάν είναι πολύ καλά καλυμμένος (πίσω από βράχο, δέντρο, τοίχο) ακόμα και μέσα στην περιοχή των 5 μέτρων τότε δεν είναι νεκρός και φωνάζει δυνατά «ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ» ώστε να γνωρίζουν οι αντίπαλοι ότι δεν είναι εκτός παιχνιδιού.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ κάθε είδους πυροτεχνήματα, πυροτεχνουργήματα.

7. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ
Όλοι οι κανόνες που γνωρίζουμε για το airsoft ισχύουν. Για να μπορέσουμε όλοι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι πρέπει να θέλουμε να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο, επίσης θα πρέπει πραγματικά να θέλουμε να συμμετέχουμε σε ένα σενάριο military simulation. Να τηρούμε το fair play, που ούτως η άλλως είναι ο θεμελιώδης λίθος και το βασικό στοιχείο του airsoft. Επιπρόσθετα απαιτείται συμμόρφωση στους ιδιαίτερους κανόνες του σεναρίου.

9. ΥΛΙΚΟ
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να κανονίσουν τα απαραίτητα για την ατομική τους άνεση, φαγητό, νερό.
Όλοι οι συμμετέχοντες αναμένεται να έχουν ντυθεί με παραλλαγή και γιλέκο μάχης προσομοιώνοντας ρεαλιστικά τον ρόλο τους ως στρατιώτες κάποιας παράταξης. Το κοκκινο πανι είναι απαραιτητο!!!
Μετά το περας του παιχνιδιου έχει κανονιστεί φαγητό-πιοτό με 10-13€ / άτομο σε σοβαρή κατάσταση! ( δεν ξεχνάμε την καλοπέραση!!).

10. ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
-Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μέλη της ομάδας MILSIM CRETE ή να έχουν προσκαλεστεί από κάποιο μέλος της, το οποίο έχει και την ευθύνη για την ενημέρωση και την συμπεριφορά του καλεσμένου του.
- Αρνητικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές και θα αποβάλλονται άμεσα. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα, είτε έχει δίκιο είτε άδικο, να καταστρέψει την προσπάθεια των διοργανωτών και το παιχνίδι των συμμετεχόντων.
-Υποχρεωτική χρήση ειδικών αντιβαλλιστικών γυαλιών airsoft καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο πεδίο και στο κέντρο εμπορίου-τράπεζα
Κανόνας ΜΠΑΜ
Ισχύει μόνο εάν ο αντίπαλος ΔΕΝ σας έχει αντιληφθεί, βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από αυτόν και είναι ΜΟΝΟ ένας.
Διατηρείστε τις επιτρεπόμενες αποστάσεις εμπλοκής, εάν ο αντίπαλος είναι σε θέση άμυνας τότε ο επιτιθέμενος θα πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση επίθεσης ώστε να είναι εντός των ορίων εμπλοκης.
-Κανόνας PARLAY ισχύει σε κοντινή επαφή και όταν δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είχε το πλεονέκτημα της σίγουρης βολής, έπειτα απομακρύνεστε 10 μ σε αντίθετες κατευθύνσεις από τις αρχικές.
-Απαγορεύονται οι τυφλές βολές. Τυφλή βολή θεωρείται οποιαδήποτε βολή κατά την οποία δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τον στόχο. Από τις τυφλές βολές εξαιρούνται μόνο οι χειροβομβίδες αερίου airsoft.
-Επιτρέπονται μόνο χειροβομβίδες airsoft αερίου.
-Εάν δοθεί παύση από την διοργάνωση η κάποιον παίκτη παραμένουν όλοι στις θέσεις τους.
-Απαγορεύονται αυστηρά οι ιδιοκατασκευές, τα δυναμιτάκια, τα καπνογόνα και οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει τον παραμικρό σπινθήρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (PMR):
Επιτρέπονται οι υποκλοπές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι παρεμβάσεις.
Τα κανάλια των ομάδων είναι:
κανάλι 1,2,3,4: GRC κανάλι Διοικητή 4
κανάλι 5,6,7,8: OCTAPUS κανάλι Διοικητή 8


Δηλώσεις συμμετοχών κατά τοπους στον υπευθυνο της κοινοτητας σας
μέχρι τις 13/6/2016.
δηλώνετε:
- το nickname, ονομα , τηλεφωνο, ομαδα που ανήκετε.
-Εάν δηλωνεται ως ομαδα και τον υπευθυνο της ομαδας.
-δηλώνετε ρόλο: assault, sniper, LMG, DMR
-και εάν θα συμμετάσχετε στο φαγητό μετά το παιχνίδι
Υπεύθυνος διοργάνωσης :
Μαθιουδάκης Στέλιος - ΜILSIM CRETE & Σωματειο αεροσφαιρισης R.A. ACTION

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ‘ΟΜΟΡΦΙΑ’ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ. ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ» ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ!!!.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Από όλους τους συμμετέχοντες αναμένεται να έχουν την λογική MILSIM οι οποία επιβάλει ήπιο χαρακτήρα παιχνιδιού και μεγάλη όρεξη να ζήσει ρεαλιστικά συναισθήματα ο ίδιος αλλά και ο αντίπαλος του. Έντονα ανταγωνιστικοί παίκτες που παίζουν για “να σκοτώσουν πολλούς” και για να “νικήσουν” δεν ταιριάζουν στην παρέα της MILSIM CRETE και θα απομακρύνονται αργά ή γρήγορα!


ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά μέλη της MILSIM CRETE η προσκεκλημένοι αυτής.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό για σενάρια προσομοίωσης: φόρμα παραλλαγής, άρβυλα, ασύρματο, γιλέκο μάχης, κοκκινο πανι, γεμιστήρες real ή low ή mid cap (απαραίτητα τουλάχιστον τέσσερις γεμιστήρες).

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2016, 15:01 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
δηλωστε εδω συμμετοχες!!

γραψτε ολοι:

το nickname
, ονομα ,
τηλεφωνο,
ομαδα που ανήκετε.
-Εάν δηλωνεται ως ομαδα και τον υπευθυνο της ομαδας.
-δηλώνετε ρόλο: assault, sniper, LMG, DMR
-και εάν θα συμμετάσχετε στο φαγητό μετά το παιχνίδι
-με τι παραλλαγη θα παιξετε

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 02 Ιουν 2016, 16:05 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Μεσααα
Gioukos
Γιουκακης Νικος
6938602334
Παραλαγη Greek lizard
Anvengers
Assault
Δεν θα ειμαι μεσα στο φαι :| :cry:

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2016, 11:41 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 11 Απρ 2015, 22:02
Δημοσιεύσεις: 148
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 11 Απρ 2015
Τοποθεσια: atsipopoulo
Μεσα

Δημητροπουλος Δημητρς
6978861553
assault
οχι στο φαγητο
GREEK LIZARD

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2016, 19:39 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 27 Αύγ 2015, 20:54
Δημοσιεύσεις: 76
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 27 Αύγ 2015
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Μάρκος
Μάρκος Σταυρουλάκης
6978554636
ΑΓΡΙΜΙΑ
assault
Μέσα και στο φαγητό
Ελληνική ή marpat (Στην ευχέρεια της διοργάνωσης)

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2016, 13:13 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Το παιχνιδι θα ειναι τουμπανο !! το πεδιο τα σπαει!!! Το παιχνιδι επικεντρωνεται στην τακτικη. Πλαγιοκοπησεις, ελιγμοι, αντιπερισπασμοι και δυνατες εμπλοκες σε ενα πεδιο με εντονο αναγλυφο και συνεχεις κοντινες επαφες !!!
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 13/6/2016.
δηλώνετε:
- το nickname,
-ονομα ,
- ομαδα που ανήκετε.
-δηλώνετε ρόλο: assault, sniper, LMG, DMR
-και εάν θα συμμετάσχετε στο φαγητό μετά το παιχνίδι

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2016, 14:37 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
Νickname: MORFEAS
-------------------------------
Ονομα: ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6937428583
-------------------------------
Oμαδα: VIRUS
-------------------------------
Ρολος: DMR
-------------------------------
Παραλλαγη: Multicam
-------------------------------
Φαγητο: Μεσα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-------------------------------

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2016, 19:02 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 25 Ιούλ 2014, 22:11
Δημοσιεύσεις: 283
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle forces!
Rakos
Αποστολόπουλος Παναγιώτης
6983302742
Assault
Cadpat
Jungle Forces
Οχι στο φαγητό

_________________
Εικόνα
"Jungle Forces Airsoft Team"
"We are not fighters in the jungle.."
"We dont fight for the jungle.."
"WE ARE THE JUNGLE!"


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
65ΛΟΧΙΑΣPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 09 Ιουν 2016, 20:28 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Βρε συς θα ρθιτε η θα βαλω τσι φονες :P μια ερωτηση θα βρεθουμε σε καπιο σιμιο πιο νορης για να παμε ολοι μαζι η θα εχουν μπει ταμπελες για να το βρουμε πιο ευκολα
?

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 10 Ιουν 2016, 07:39 
Φιλοξενούμενος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιούλ 2013, 19:34
Δημοσιεύσεις: 88
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 09 Σεπ 2009
Τοποθεσια: xania
Ομαδα: Wet Works Inc
Στέλιος έγραψε:


ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά μέλη της MILSIM CRETE η προσκεκλημένοι αυτής.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό για σενάρια προσομοίωσης: φόρμα παραλλαγής, άρβυλα, ασύρματο, γιλέκο μάχης, κοκκινο πανι, γεμιστήρες real ή low ή mid cap (απαραίτητα τουλάχιστον τέσσερις γεμιστήρες).


μια ερώτηση μόνο για καποια παιδιά που θέλουν να έρθουν αλλα λόγο οικονομικών δεν μπορούν να παρουν
έχουν GBB με σύνολο 3 γεμιστήρες μπορούν να έρθουν ?

_________________
Εικόνα
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2016, 11:49 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
kokkinman έγραψε:
Στέλιος έγραψε:


ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά μέλη της MILSIM CRETE η προσκεκλημένοι αυτής.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό για σενάρια προσομοίωσης: φόρμα παραλλαγής, άρβυλα, ασύρματο, γιλέκο μάχης, κοκκινο πανι, γεμιστήρες real ή low ή mid cap (απαραίτητα τουλάχιστον τέσσερις γεμιστήρες).


μια ερώτηση μόνο για καποια παιδιά που θέλουν να έρθουν αλλα λόγο οικονομικών δεν μπορούν να παρουν
έχουν GBB με σύνολο 3 γεμιστήρες μπορούν να έρθουν ?


Κανενα προβλημα!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2016, 14:28 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιούλ 2013, 16:23
Δημοσιεύσεις: 257
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Απρ 2013
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle Fuckers !!!
Νickname: VSaico
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6976794768
-------------------------------
Oμαδα: Jungle Forces
-------------------------------
Ρολος: Assault
-------------------------------
Παραλλαγη: CADPAT
-------------------------------
Φαγητο: Μεσα

_________________
Εικόνα"We are not fighters in the jungle..."
"We dont fight for the jungle..."
"WE ARE THE JUNGLE!"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
70ΑρχιλοχίαςPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Ιουν 2016, 14:29 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιούλ 2013, 16:23
Δημοσιεύσεις: 257
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Απρ 2013
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle Fuckers !!!
Νickname: Dennis
-------------------------------
Ονομα: ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6976988488
-------------------------------
Oμαδα: Jungle Forces
-------------------------------
Ρολος: Assault
-------------------------------
Παραλλαγη: CADPAT
-------------------------------
Φαγητο: Μεσα

_________________
Εικόνα"We are not fighters in the jungle..."
"We dont fight for the jungle..."
"WE ARE THE JUNGLE!"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
70ΑρχιλοχίαςPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2016, 01:35 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 21 Ιαν 2015, 02:07
Δημοσιεύσεις: 185
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 10 Σεπ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -
Νickname: frodo
-------------------------------
Ονομα: σταματακις μανολης
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6983452902
-------------------------------
Oμαδα: w.r.t.(wolf ranger team)
-------------------------------
Ρολος: assault
-------------------------------
Παραλλαγη: greek lizard
-------------------------------
Φαγητο: Μεσα
-------------------------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιουν 2016, 11:17 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 19:07
Δημοσιεύσεις: 457
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Νickname: Dantes
-------------------------------
Ονομα: Λουτριανάκης Σταύρος
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6972556687
-------------------------------
Oμαδα: -
-------------------------------
Ρολος: Assault
-------------------------------
Παραλλαγη: Monochromo O.D.
-------------------------------
Φαγητο: Όχι

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.




ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 07:14 
Φιλοξενούμενος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιούλ 2013, 19:34
Δημοσιεύσεις: 88
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 09 Σεπ 2009
Τοποθεσια: xania
Ομαδα: Wet Works Inc
Συμμετοχες απο Χανια

ονομα nickname ρολος ομαδα τηλ φαι Παραλλαγή
1 Κοκκινακης Μανωλης kokkinman assault Σ.Α.Χ 6947848822 ΝΑΙ O.D
2 Αντώνης Οραφνουδακης Panthro assault Σ.Α.Χ 6942877799 OXI O.D
3 Χρονης μαυρογενης Black assault Σ.Α.Χ 6982958616 OXI O.D
4 Τριλυρακης Αλεξανδρος Kabamaru assault Σ.Α.Χ 6955353346 OXI O.D
5 Συναχειρης Παναγιωτης Peacemaker DMR Σ.Α.Χ 6983515697 ΝΑΙ O.D
6 Αδαμακης Δημητρης jimpo assault Σ.Α.Χ 6982048096 ΝΑΙ O.D
7 Καλλέργης Κυριάκος iron man assault Σ.Α.Χ 6981606262 OXI O.D

_________________
Εικόνα
THE ONLY EASY DAY WAS YESTERDAY

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 08:46 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 15 Φεβ 2016, 11:57
Δημοσιεύσεις: 156
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 14 Φεβ 2016
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: VIRUS
Giannak
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗς ΜΑΝΟΛΗΣ
6944968839
Assault
Monochrome OD
Φαγητό μέσα.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 18:12 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Μαρ 2015, 15:22
Δημοσιεύσεις: 215
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2015
Τοποθεσια: Rethymno
Νickname: GrandPit
-------------------------------
Ονομα: Στεφανάκης Πέτρος
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6937713672
-------------------------------
Oμαδα: Shadow Warriors
-------------------------------
Ρολος: σαν του Freegun
-------------------------------
Παραλλαγη: σαν του Freegun
-------------------------------
Φαγητο: Μεσα (κατα πτοτίμηση να συνδευαστεί και καμία παραλία)
-------------------------------

_________________
Be a hero and you will be absolute a zero,
Be the best and a team is what you will get!

Εικόνα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
38ΓΚΑΣΜΑΣστη κολύμβηση :)
τελευταία επαφή:31/01/2016

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 21:17 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2013, 17:12
Δημοσιεύσεις: 159
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2008
Τοποθεσια: ΓΕΡΑΝΙ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
G_G
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ
6976086039
ASSAULT
ΑΓΡΙΜΙΑ
.....ΣΗΜΕΊΩΣΗ
παρασκευη βγαίνει το προγραμμα τησ δουλειασ και θα ξερω αν θα δουλεύω η οχι για να ερθω στο παιχνίδι.

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
35Λοχίας---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 21:18 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2013, 17:12
Δημοσιεύσεις: 159
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2008
Τοποθεσια: ΓΕΡΑΝΙ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
οχι για φαι.

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
35Λοχίας---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 22:11 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 05 Φεβ 2016, 18:03
Δημοσιεύσεις: 22
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 05 Ιαν 2016
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Skarts
Σκαρτσιλάκης Δημήτρης
6973795832
assault
marpat

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 23:47 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Δεκ 2013, 03:30
Δημοσιεύσεις: 150
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2013
Τοποθεσια: ρεθυμνο
Ομαδα: virus
Nickame: ΛΟΧΑΓΟΣ
ονομα: σαρογλου Δημήτρης
τηλέφωνο: 6980601013
ομάδα: virus
Ρολος : Assault
Παραλλαγή: multicam
Φαγητό: όχι

_________________
Εικόνα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
180ΛΟΧΑΓΟΣ
⭐⭐⭐
-----

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιουν 2016, 23:58 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Νickname: FREEGUN
-------------------------------
Ονομα: ΦΡΥΓΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6977243794
-------------------------------
Oμαδα: Shadow Warriors
-------------------------------
Ρολος: ASSAULT
-------------------------------
Παραλλαγη: ATACS FG
-------------------------------
Φαγητο: ΟΧΙ
-------------------------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 00:00 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Νickname: BALBOA
-------------------------------
Ονομα: ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
-------------------------------
Τηλεφωνο: 693 2467637
-------------------------------
Oμαδα: Shadow Warriors
-------------------------------
Ρολος: ASSAULT
-------------------------------
Παραλλαγη: ATACS FG
-------------------------------
Φαγητο: ΟΧΙ
-------------------------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 01:39 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Δεκ 2014, 23:40
Δημοσιεύσεις: 39
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 07 Δεκ 2014
Τοποθεσια: Rethimno
ΜΕΣΑ τα έγραψε ο FREEGUN

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 08:36 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 06 Αύγ 2014, 14:41
Δημοσιεύσεις: 135
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 13 Ιούλ 2011
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Wolf Ranger Team (w.r.t.)
Νickname: JohnyGer
-------------------------------
Ονομα: Γερανιωτάκης Γιάννης
-------------------------------
Τηλεφωνο: 6976838654
-------------------------------
Oμαδα: w.r.t.(wolf ranger team)
-------------------------------
Ρολος: Assault
-------------------------------
Παραλλαγη: greek lizard
-------------------------------
Φαγητο: Μεσα
-------------------------------
Συγνώμη για την καθυστέρηση !!!!!

_________________
Η δύναμη της Αγέλης είναι ο Λύκος
κι η δύναμη του Λύκου η Αγέλη
W.R.T.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 11:15 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 20 Μάιος 2015, 18:03
Δημοσιεύσεις: 23
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Μάιος 2015
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Shadow Warriors
Nickname: Thunderman
Όνομα: Φραγκιαδάκης Αλέκος
Τηλ: 6979445663
Ομάδα: Shadow Warriors
Ρόλος: ASSAULT
Παραλλαγή: ATACS FG
Φαγητό: όχι

Συγνώμη για την καθυστέρηση!

_________________
You can run but you can't hide!

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 17:34 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 02 Οκτ 2014, 23:49
Δημοσιεύσεις: 287
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Σεπ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Μέσα σε όλα....
ΚΡΟΝΟΣ
ΚΑΡΙΑΝΑΚΗΣ Ηλιας
6978203128
Multicam

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 17:37 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 02 Οκτ 2014, 23:49
Δημοσιεύσεις: 287
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Σεπ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
ΚΡΟΝΟΣ έγραψε:
Μέσα σε όλα....
ΚΡΟΝΟΣ
ΚΑΡΙΑΝΑΚΗΣ Ηλιας
6978203128
Multicam

Assault
Ομάδα : μόνος μου..

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2016, 22:49 
Δόκιμο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Φεβ 2016, 16:14
Δημοσιεύσεις: 108
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Φεβ 1916
Τοποθεσια: Πίσω σου...
Ομαδα: Ολυμπιακός
Μεσα σε ολα.
Braveheart
Αλεξανδρης Δημητρης
6992815080
Greek Lizard
Assault
Αχ μόνος...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2016, 12:28 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Θα πουλιουντε σφαιρακια στο παιδιο η να παω να αγορασω ?

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2016, 17:54 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Πηγαινε ρε κολλητε να παρεις! Η κανονισε με τον Μορφεα να σου κραταει


Ετοιμαστειτε για σοβαρο παιχνιδι!!

Οι συμμετοχες εχουν ξεπερασει τις 60

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Ιουν 2016, 17:59 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Στέλιος έγραψε:
Πηγαινε ρε κολλητε να παρεις! Η κανονισε με τον Μορφεα να σου κραταει


Ετοιμαστειτε για σοβαρο παιχνιδι!!

Οι συμμετοχες εχουν ξεπερασει τις 60

Χαμος θα γινει :lol: :P

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2016, 14:04 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
MILSIM CRETE
"THE HILL"

19 JUNE 2016 , ROUSTIKA , RETHIMNO


FINAL DETAILS



ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!
-Νερο!! Προσοχή στην αφυδάτωση! Πινουμε απο λιγο νερο συνεχεια πριν διψασουμε!!
-Προσοχή στις βολές σας και στα ορια εμπλοκων και ασφαλειας αναλογα τον ρολο σας!!!

ΦΟΡΤΟΙ
Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν γεμιστήρες real, low, mid cap με 60ΒΒς ( συνήθως 15 γεμίσματα με το γεμιστηρακι) σε κάθε γεμιστήρα. Απαγορεύονται αυστηρώς οι hi-cap γεμιστήρες!!!
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ανεφοδιάζονται από την βαση τους.
-800 BBS για assault, DMR . 60ββς μέγιστο ανά γεμιστήρα αυστηρά καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου!
-3000 BBS για support (ένα τέτοιο όπλο μπορεί να έχει χρεωθεί γενικά πρόσθετο στην ομάδα και να είναι σταθερό σε κάποιο σημείο)
-40 BBS για sniper + 40 BBS για δεύτερο όπλο
Αυστηρά, χρησιμοποιούμε μόνο βιοδιασπώμενα ββς.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Παραλλαγη και εμφανιση αναλογα με τον ρολο σας

ΣΕΝΑΡΙΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οι παραταξεις διεκδικουν τον υψιστης σημασιας λοφο με τα δυο ελικοδρομια. Θελουν να ασφαλισουν τον λοφο από κάθε εχθρικη παρουσια διοτι σε τεσσερις ωρες θα δεχθουν σημαντικο φορτιο μεσω αερομεταφορας.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπος αυτου του παιχνιδιου είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετεχοντες στα:
-σχεδιασμο και υλοποιηση οργανωμενων συνδυαστικων επιθεσεων για την καταληψη σημειου και
-στον σχεδιασμο ενεργητικων γραμμων αμυνας (1η, 2η ) με την χρηση ελιγμων περικυκλωσης, θυλακων ενεδρας κτλ για την ασφαλιση σημειου
-βελτιωση των επικοινωνιων κατά την διαρκεια τετοιων επιχειρησεων

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ
Στο τελος του παιχνιδιου (4 ωρες) οποιος εχει τον λοφο είναι ο Νικητης!!!! Για να εχει καποια παραταξη τον λοφο πρέπει να κατέχει και τα δυο ελικοδρόμια!! (δεν είναι ευκολακι!!!! σας χάλασε!!!!)

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
-Κάθε παράταξη διαθέτει 2 σημαίες για δημιουργία προχωρημένων βάσεων. Αυτές είναι διεκδικησιμες και βρισκονται παντα σε καποιο ελικοδρομιο ή την βαση μας. (κάπου οπου να μπορει ο αντιπαλος να την ανακτησει)

RESPAWN
Respawn κάνουμε ανα 15 λεπτα (ακριβως, και τεταρτο, και μιση, παρα τεταρτο):
-στα 2 ελικοδρόμια του λοφου
-στις σημαιες της βασης
-στις σημαιες των προκεχωρημενων βασεων
-στο respawn βασης (40μ πισω από την βάση μας όταν αυτή βάλλεται)
Το respawn λειτουργεί σαν respawn μόνο όταν δεν υπάρχει αντίπαλος σε απόσταση βολής (30-40μ), respawn είναι ανά 15 λεπτά και η μετάβαση σε αυτά γίνεται πάντα περπατώντας με κοκκινο πανι.

MEDIC
-ένα medic κάθε άτομο, μηδενίζει στο respawn
-3 λεπτα περιμενουμε για medic στο σημειο που δεχθηκαμε hit, μετα bleed out και παμε στο κοντινοτερο respawn
-medic ολοι σε ολους!
-Δεχομαστε hit. Καθομαστε κατω και εάν εχουμε καλυψει στα δυο μετρα σερνομαστε εκει, κοκκινο πανι, φωναζουμε medic για τρια λεπτα. Μετα τα τρια λεπτα παμε για respawn.
-Οι νεκροι και οι τραυματιες δεν μιλανε!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ
ενας επιδεσμος
κοκκινο πανι

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
κανάλι 1,2,3,4: GRC κανάλι Διοικητή 4
κανάλι 5,6,7,8: OCTAPUS κανάλι Διοικητή 8

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2016, 20:30 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Δεν περνανε οι μερες η μου φενετε ?

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2016, 08:57 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Παρακαλω κανονιστε τους χρονους μετακινησης σας στο πεδιο. Τα Ρουστικα βρισκονται 20-30 λεπτα μακρια απο το Ρεθυμνο. Βγαινετε για Ατσιποπουλο, το περνατε , συνεχιστε ευθεια και μετα απο 17χλμ στριβετε αριστερα στην ταμπελα για Αγιο Κωνσταντινο και Ρουστικα. Συναντηση 8 το πρωι στο γηπεδο Ρουστικων το οποιο βρισκεται μετα το χωριο. Παρακαλω ξεκινηστε νωρις για να τηρηθει το προγραμμα! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2016, 18:04 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 11 Απρ 2015, 22:02
Δημοσιεύσεις: 148
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 11 Απρ 2015
Τοποθεσια: atsipopoulo
εγω θα φυγω για το πεδιο απο την περιοχη του λιντλ με αμαξι....εαν καποιος θελει να τον παρω να μου πει

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 37 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]