Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 46 Δημοσιεύσεις ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Νοέμ 2015, 18:07 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Συνημμένο:
milsim.jpg
milsim.jpg [ 68.01 KiB | 44282 προβολές ]


Εισαγωγή:
Το παρακάτω είναι ένα γραμμικό σενάριο και εχει στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιώσει ρεαλιστικές καταστάσεις εμπλοκής (military simulation).
Για αυτούς τους λόγους υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τις ποσότητες αερομαχικών, το πλήθος BBς στις γεμιστήρες και στον τύπο γεμιστήρων που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν. Επισης πρεπει κάθε ομαδα να λειτουργει υπο συγκεκριμενη ιεραρχια και κάθε μελος της να ακολουθησει τον ρολο που θα του δωθει εντος της ομαδας. Η διοργάνωση θα επιλέξει διοικητές οι οποίοι θα μπορέσουν να οργανώσουν την στρατηγική της κάθε ομάδας όσον άφορα τις αποστολες που θα σχεδιαστουν. Εντος των παικτων θα υπαρχουν παικτες με την ιδιοτητα του συνδεσμου διοργανωσης. Αυτοι μπορουν να λυσουν ενδεχομενες εμπλοκες του σεναριου αλλά και μικροπαρεξηγησεις. Θεωρηστε τους διοργανωτες, βοηθηστε τους στο εργο τους και επιδειξτε τον απαραιτητο σεβασμο στις αποφασεις τους!!
Εάν κάποιος νοιώθει ότι δεν του ταιριάζει τέτοιου τύπου σενάριο, με αυτούς τους περιορισμούς αλλά και με αυτές τις ελευθερίες είναι στην επιλογή του να μην δηλώσει συμμετοχή.

Επιχείρηση: «mission accomplised»
Πεδίο: Άγνωστο σε όλους τους συμμετέχοντες, Ατσιποπουλο, Ρέθυμνο (Woodland)

Στίγμα: Αγνωστο!
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 29/11/2015
Ώρα συγκέντρωσης:
Προετοιμασία - Ενημέρωση:
Έναρξη Σεναρίου: 10:00
Διάρκεια: 5 ώρες
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 60 άτομα
Τύπος παιχνιδιού: military simulation, με πρόσκληση αυστηρά.








Γενική περιγραφή
Σε ένα τυπικο πεδιο μαχης οι δυο αντιπαλοι από τα παλια, Cyborg και Blazers, εχουν αναπτυξει ισχυρες δυναμεις. Τους εχουν αποσταλει μεσω αερος βαρεα οπλα και εχουν στοχο να επικρατησουν εναντι του αντιπαλου. Το ερωτημα είναι που θα γειρει η πλάστιγγα…?

Ομάδες
Διάταξη δυνάμεων:
CYBORG 50% των συμμετεχόντων (Greek Lizard, Desert, ACU camo)
BLAZERS 50% των συμμετεχόντων (woodland camo , olive camo)
Προτιμηστε να δηλωσετε συμμετοχή ως ομαδα. Ετσι θα αποφυγετε να ενταχθειτε σε ομαδα όπου δεν θα εχετε συνεργαστεί στο παρελθόν.

ΒΒς
Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν γεμιστήρες real, low, mid cap με 40ΒΒς ( συνήθως 10 γεμίσματα με το γεμιστηρακι) σε κάθε γεμιστήρα (υποχρεωτικά τουλάχιστον 4 γεμιστήρες ανά παίκτη). Απαγορεύονται αυστηρώς οι hi-cap γεμιστήρες!!!
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ανεφοδιάζονται από τον Διοικητή τους. Κάθε παίκτης δεν μπορεί να έχει πάνω του πάνω από 300ΒΒς καθολη την διάρκεια του παιχνιδιού (εκτός και εάν είναι πολυβολητής).
Αυστηρά, χρησιμοποιούμε μόνο βιοδιασπώμενα ββς.

Διοικητήρια – ΒΑΣΕΙΣ
Κάθε παράταξη διαθέτει ένα διοικητήριο (τέντα). Εκεί βρίσκεται συνήθως ο Διοικητής και τα υλικά της παράταξης.
Εντος του πεδίου υπάρχουν τέσσερα ελικοδρόμια (respawn) είναι διεκδικήσιμα από όλους. Οποιος διαθετει τα ελικοδρομια κανει respawn σε προσημειωμένο σημείο με ταινια σημανσης.
Αντικειμενικοί Σκοποί
Καταστροφή της βάσης των αντιπάλων με τη χρήση όλμων 5 βαθμοι
Εύρεση των οβίδων 3 βαθμοι
Εύρεση των ολμων 3 βαθμοι
Δολοφονία του διοικητή των Αντιπάλων 5 βαθμοί

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ; Όποια ομάδα μαζέψει τους ποιο πολλούς βαθμούς έως το τέλους του χρονου. (5 ωρες)!!.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΩΝ
Κατάληψη ενός ελικοδρόμιου γίνεται όταν το έχουμε καταλάβει και έχει εκμηδενιστεί ο κίνδυνος από κάποιο εχθρό να το ανακαταλάβει. Το φυλάκιο λειτουργεί σαν respawn μόνο όταν δεν υπάρχει αντίπαλος σε απόσταση βολής (30-40μ). Γενικά η λογική είναι ότι το φυλάκιο-ελικοδρομιο (και γενικά όλες οι βάσεις) λειτούργει σαν σημείο παροχής ενισχύσεων, στήνουμε γραμμή άμυνας 10 μέτρα μπροστά από το φυλάκιο και έτσι όλοι οι παίκτες μας, όταν βγαίνουν εκτός παιχνιδιού, μπορούν και πάνε πίσω στο φυλάκιο κάνουν respawn και μετά έρχονται στην γραμμή άμυνας και μας ενισχύουν. Δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν respawn εάν δεν γίνει εξασφάλιση και εκκαθάριση της γύρω περιοχής. Προσοχή, ένας ελεύθερος σκοπευτής δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι απειλεί ένα φυλάκιο έστω και εάν οι βολές του φτάνουν μέσα στο χώρο του φυλακίου. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν respawn αμέσως και να βάλουν εναντίον του.
Κατά την μετάβαση στα respawn κινούμαστε περπατώντας και με κοκκινο πανι, από την στιγμή που θα δεχτούμε ΒΒs αυστηρώς απαγορεύεται να μιλάμε και να δείχνουμε την θέση των αντιπάλων.
Εφόσον κτυπηθεί όπλο, ο παίκτης φωνάζει δυνατά: ΟΠΛΟ!! Και συνεχίζει κανονικά με το ίδιο αεροβόλο.
Ισχύουν τα φίλια πύρα.
Τα respawn είναι ανά 15 λεπτά και η μετάβαση σε αυτά γίνεται πάντα περπατώντας.
Στα respawn βάσης (βρίσκονται 30 μέτρα πίσω από τα διοικητήρια-βάσεις) το respawn γίνεται μόλις περάσουν 15 λεπτά από την άφιξη του παίκτη και ουσιαστικά χρησιμοποιείται όταν η Βάση-Διοικητήριο μας είναι υπό επίθεση και βάλλεται.
Respawn δεν μπορεί να γίνει εάν υπάρχει εμπλοκή κοντά στο σημείο respawn και γενικότερα εάν υπάρχει σε ακτίνα βολής αντίπαλος παίκτης.
Στα respawn βάσης αντίπαλος δεν πλησιάζει σε απόσταση 25 μ. Εάν το κάνει οφείλει να απομακρυνθεί το συντομότερο.
Respawn γίνεται και στην σημαία Διοικητηρίου-βάσης όταν αυτή δεν δέχεται επίθεση, δηλαδή δεν είναι αντίπαλος σε απόσταση βολής ή δεν βάλλεται γενικά.
Κάθε φόρα που βγαίνει εκτός παιχνιδιού ο Διοικητής κάποιας από τις δυο μεγάλες ομάδες θα πρέπει να το δηλώνει δυνατά : «ΕΞΩ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΟΜΑΔΑΣ»
Όταν σκάσει χειροβομβίδα η νάρκη σε 5 μέτρα ακτίνα ο παίκτης είναι νεκρός ανεξάρτητα εάν δέχτηκε ΒΒ η όχι. Εάν δεχτεί ΒΒ και είναι σε μεγαλύτερη απόσταση είναι πάλι εκτός. Εάν είναι πολύ καλά καλυμμένος (πίσω από βράχο, δέντρο, τοίχο) ακόμα και μέσα στην περιοχή των 5 μέτρων τότε δεν είναι νεκρός και φωνάζει δυνατά «ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ» ώστε να γνωρίζουν οι αντίπαλοι ότι δεν είναι εκτός παιχνιδιού.
Hit, Bleed out και Respawn:
Όταν ο παικτης δεχεται ββς οπουδηποτε στον σωμα του ή στον εξοπλισμο του (καπελο, σακιδιο, κτλ , εκτός το όπλο του) τηρεί την εξής διαδικασία: Φωνάζει «έξω!!» θεωρειτε τραυματιας, βγαζει κοκκινο πανι και αμέσως ξαπλώνει στο έδαφος για 3 λεπτα.
Φωνάζει medic!, παράλληλα βγαζει κόκκινο πανί για να δειξει ότι βρισκεται εκτός παιχνιδιου! (μπορει να συρθει 3-4 μετρα και να καλυφθει)
Εάν έρθει medic, μεσα στα 3 λεπτα που καθεται υποχρεωτικα κατω, τότε του βάζει ένα επίδεσμο και συνεχίζει. (όλοι οι παικτες πρεπει να κρατανε ενα επιδεσμο 60 εκ.) εαν δεν ερθει ή δεν υπαρχει medic τοτε ο παικτης περιμενει αναγκαστικα για 3 λεπτα στο σημειο και έπειτα κανει bleedout, σηκωνεται ορθιος και κατευθύνεται περπατωντας για respawn στην βάση του ή σε καποιο σημειο respawn!.
Respawn γίνεται μόνο όταν στο σημείο Respawn δεν υπαρχει αντίπαλος σε απόσταση βολής ή δεν βάλλεται γενικά.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.
Οι ομάδες θα λάβουν :
Αεροφωτογραφίες της περιοχής με σημειωμένες τις
- κατά προσέγγιση θέσεις των ελικοδρομιων (σημαιες)
- κατά προσεγγιση την θεση των αντικειμενικων σκοπων των ομαδων
- Σενάριο

ΑΕΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΟΡΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ισχύουν οι εξής κανόνες:
Χρησιμοποιούμε μόνο real, low, mid cap γεμιστήρες (υποχρεωτικά τουλάχιστον 4 ανά παίκτη). Απαγορεύονται αυστηρώς οι hi-cap γεμιστήρες!!!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έρθουν στο πεδίο με δικά τους αερομαχικά τα οποία θα υπάρχουν στο Διοικητηριο, επίσης κατά την έναρξη του σεναρίου θα φέρουν απάνω τους τον αντίστοιχο αριθμό αερομαχικών που προσδιορίζει ο κανόνας ανάλογα με τον ρόλο. Δικαιούνται ανεφοδιασμό μόνο κατ’εντολή του Διοικητή τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα ΒΒς φυλάσσονται από τον διοικητή και τα διαχειρίζεται αυτός ανάλογα τις επιχειρησιακές ανάγκες της ομάδας του. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν ανάλογα με το ρόλο τους με:
-600 BBS για assault, DMR . 40ββς μέγιστο ανά γεμιστήρα αυστηρά καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου!
-3000 BBS για support (ένα τέτοιο όπλο μπορεί να έχει χρεωθεί γενικά πρόσθετο στην ομάδα και να είναι σταθερό σε κάποιο σημείο)
-40 BBS για sniper + 40 BBS για δεύτερο όπλο (όσοι έχουν αυτόν τον ρόλο είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους 300ΒΒς της προτίμησης τους για το κυρίως αεροβόλο τους για όλο το σενάριο και ανεφοδιάζονται από την ομάδα τους μόνο για το δεύτερο όπλο τους)
-sidearms 1 ή 2 γεμιστηρες , 20ΒΒς εκαστη
Οπλοβομβιδες, χειρομβοβιδες, ναρκες κτλ, γεμιζονται από τις μπιλιες σας και μετρανε στις 600ΒΒς που μπορειτε να εχετε πανω σας καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου.

Όρια fps και αποστάσεις ασφαλείας (όπως έχουν τεθεί από την MILSIM CRETE):
Α) Κατηγορία ASSAULT
Όριο έως 350 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 5 βήματα.
Β) Κατηγορία SNIPER (χειροκίνητης επανόπλισης- κινητού ουραίου μόνο)
Όριο έως 550 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 25 βήματα.

Γ) Κατηγορία SUPPORT
i. DMR/ ακροβολιστής. Όριο έως 450 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 10 βήματα. Γενικά σε αυτήν την κατηγορία πρέπει το αεροβόλο να:
-ανήκει σε αντίγραφο όπλου το οποίο και στην πραγματικότητα έχει τον ρόλο DMR ή sniper. (μακρύ όπλο)
-χρήση της βολή κατά βολή επιλογή αποκλειστικά!
- χρησιμοποιεί υποχρεωτικά, αποκλειστικά και μόνο διόπτρα ως σκοπευτικό βοήθημα. (εάν έχετε απορίες επικοινωνήστε με τον διοργανωτή)
ii. MACHINE GUNS (ελάχιστο βάρος όπλου τα 6 κιλά)
Όριο 400 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 10 βήματα.

"ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ" / "ΟΠΛΟΒΟΜΒΙΔΕΣ":
Επιτρέπεται ΜΟΝΟΝ ότι λειτουργεί με αέριο.
Οι "χειροβομβίδες- οπλοβομβίδες " θα γεμιστούν αρχικά με αερομαχικά του κάθε παίκτη και οι επαναγέμιση θα γίνεται από τα BBs που εχετε στο Διοικητηριο. Επιτρέπονται μέχρι 2 σε κάθε παίκτη εκτος και εάν εχει βομβιδοβολο μαζι του.
Η ρίψη οπλοβομβίδων επιτρέπεται μόνο μέσω του "εκτοξευτή" (Μ203/GP30/M79/CAW κλπ).Ρίψη ή ενεργοποίηση με το χέρι απαγορεύεται και επιφέρει την αποβολή του παίκτη.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ κάθε είδους πυροτεχνήματα, πυροτεχνουργήματα.

7. ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ
Όλοι οι κανόνες που γνωρίζουμε για το airsoft ισχύουν. Για να μπορέσουμε όλοι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι πρέπει να θέλουμε να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο, επίσης θα πρέπει πραγματικά να θέλουμε να συμμετέχουμε σε ένα σενάριο military simulation. Να τηρούμε το fair play, που ούτως η άλλως είναι ο θεμελιώδης λίθος και το βασικό στοιχείο του airsoft. Επιπρόσθετα απαιτείται συμμόρφωση στους ιδιαίτερους κανόνες του σεναρίου.

9. ΥΛΙΚΟ
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να κανονίσουν τα απαραίτητα για την ατομική τους άνεση, φαγητό, νερό.
Όλοι οι συμμετέχοντες αναμένεται να έχουν ντυθεί με παραλλαγή και γιλέκο μάχης προσομοιώνοντας ρεαλιστικά τον ρόλο τους ως στρατιώτες κάποιας παράταξης. Το κοκκινο πανι είναι απαραιτητο!!!
Μετά το περας του παιχνιδιου έχει κανονιστεί φαγητό-πιοτό με 10-13€ / άτομο σε σοβαρή κατάσταση! ( δεν ξεχνάμε την καλοπέραση!!).

10. ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
-Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μέλη της ομάδας MILSIM CRETE ή να έχουν προσκαλεστεί από κάποιο μέλος της, το οποίο έχει και την ευθύνη για την ενημέρωση και την συμπεριφορά του καλεσμένου του.
- Αρνητικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές και θα αποβάλλονται άμεσα. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα, είτε έχει δίκιο είτε άδικο, να καταστρέψει την προσπάθεια των διοργανωτών και το παιχνίδι των συμμετεχόντων.
-Υποχρεωτική χρήση ειδικών αντιβαλλιστικών γυαλιών airsoft καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο πεδίο και στο κέντρο εμπορίου-τράπεζα
Κανόνας ΜΠΑΜ
Ισχύει μόνο εάν ο αντίπαλος ΔΕΝ σας έχει αντιληφθεί, βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από αυτόν και είναι ΜΟΝΟ ένας.
Διατηρείστε τις επιτρεπόμενες αποστάσεις εμπλοκής, εάν ο αντίπαλος είναι σε θέση άμυνας τότε ο επιτιθέμενος θα πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση επίθεσης ώστε να είναι εντός των ορίων.
-Κανόνας PARLAY ισχύει σε κοντινή επαφή και όταν δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είχε το πλεονέκτημα της σίγουρης βολής, έπειτα απομακρύνεστε 10 μ σε αντίθετες κατευθύνσεις από τις αρχικές.
-Απαγορεύονται οι τυφλές βολές. Τυφλή βολή θεωρείται οποιαδήποτε βολή κατά την οποία δεν υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τον στόχο. Από τις τυφλές βολές εξαιρούνται μόνο οι χειροβομβίδες αερίου airsoft.
-Επιτρέπονται μόνο χειροβομβίδες airsoft αερίου.
-Εάν δοθεί παύση από την διοργάνωση η κάποιον παίκτη παραμένουν όλοι στις θέσεις τους.
-Απαγορεύονται αυστηρά οι ιδιοκατασκευές, τα δυναμιτάκια, τα καπνογόνα και οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει τον παραμικρό σπινθήρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (PMR):
Επιτρέπονται οι υποκλοπές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι παρεμβάσεις.
Τα κανάλια των ομάδων είναι:
κανάλι 1,2,3,4: CYBORG κανάλι Διοικητή 4
κανάλι 5,6,7,8: BLAZERS κανάλι Διοικητή 8

Ηχητικά σήματα
Ένα βραχύ (σύντομο) ηχητικό σήμα σημαίνει ΕΝΑΡΞΗ- ΠΑΥΣΗ- ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Δυο βραχύ ηχητικά σήματα σημαίνουν ΕΝΑΡΞΗ DEATH MATCH
Ένα μακρύ ηχητικό σήμα σημαίνει ΛΗΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Δηλώσεις συμμετοχών κατά τοπους στον υπευθυνο της κοινοτητας σας
ατομικά ή ομαδικά με πμ στο facebοok μέχρι τις 23/11/2015.
Στο πμ δηλώνετε:
- το nickname, ονομα , τηλεφωνο, ομαδα που ανήκετε.
-Εάν δηλωνεται ως ομαδα και τον υπευθυνο της ομαδας.
-δηλώνετε ρόλο: assault, sniper, LMG, DMR
-και εάν θα συμμετάσχετε στο φαγητό μετά το παιχνίδι
Υπεύθυνος διοργάνωσης :
Μαθιουδάκης Στέλιος - ΜILSIM CRETE

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ‘ΟΜΟΡΦΙΑ’ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ. ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Από όλους τους συμμετέχοντες αναμένεται να έχουν την λογική MILSIM οι οποία επιβάλει ήπιο χαρακτήρα παιχνιδιού και μεγάλη όρεξη να ζήσει ρεαλιστικά συναισθήματα ο ίδιος αλλά και ο αντίπαλος του. Έντονα ανταγωνιστικοί παίκτες που παίζουν για “να σκοτώσουν πολλούς” και για να “νικήσουν” δεν ταιριάζουν στην παρέα της MILSIM CRETE και θα απομακρύνονται αργά ή γρήγορα!



ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά μέλη της MILSIM CRETE ή προσκεκλημένοι αυτής.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό για σενάρια προσομοίωσης: φόρμα παραλλαγής, κόκκινο πανί, 3 επιδέσμους 60 εκ. άρβυλα, ασύρματο, γιλέκο μάχης, γεμιστήρες real ή low ή mid cap, (απαραίτητα τουλάχιστον τέσσερις γεμιστήρες).

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 10:01 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
τι εγινε;;

ολη η Κρητη εχει δωσει συμμετοχες και το Ρεθυμνακι ειναι χαλαρο;;;;

δωστε συμμετοχες κυριοι!!!!!!!

καντε ποστ εδω

εδω!!

η με πμ

δηλωστε

παραλλαγες
ρολο
ονομα
nickname
εαν θα μεινετε στο φαγητο


παικτες που δεν γνωριζουν εαν μπορουν να συμμετασχουν η οχι να επικοινωνησουν μαζι μου να τους λυσω την απορια!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 17:10 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Μιπος περιμενουνε προσκλιση ?

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 17:12 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Gioukos έγραψε:
Μιπος περιμενουνε προσκλιση ?


και δεν εκτυπωσα τιποτα ρε γαμωτο!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 18:08 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 21 Ιαν 2015, 02:07
Δημοσιεύσεις: 185
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 10 Σεπ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -
Greek Lizard
ASSAULT
Μανώλης
frodo
Θα Μείνω

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 18:42 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Στέλιος έγραψε:
Gioukos έγραψε:
Μιπος περιμενουνε προσκλιση ?


και δεν εκτυπωσα τιποτα ρε γαμωτο!!


Εεεε η τυποεκδοτικη κατω απο το σπιτι σου ειναι :D :P

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 20:32 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2013, 17:12
Δημοσιεύσεις: 159
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2008
Τοποθεσια: ΓΕΡΑΝΙ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
μεσα assault

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
35Λοχίας---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2015, 20:34 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 24 Ιούλ 2013, 17:12
Δημοσιεύσεις: 159
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2008
Τοποθεσια: ΓΕΡΑΝΙ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
συμμέτοχη μονο στο παιχνιδι

_________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
35Λοχίας---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 03:11 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 27 Αύγ 2015, 20:54
Δημοσιεύσεις: 76
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 27 Αύγ 2015
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Greek Lizard
ASSAULT
Μάρκος
Και φαΐ και πιοτό.

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 09:17 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
αυριο ειναι η τελευταια μερα δηλωσης συμμετοχων. οποιος προλαβε τον κυριο ειδε!!


ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ 30 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 12:21 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 17 Δεκ 2013, 01:05
Δημοσιεύσεις: 261
Τοποθεσία: Rethymno
Τοποθεσια: Rethymno
Ομαδα: Aγριμια
Marpat/Fleck Tern/Greek Lizzard/Pillot Suit
Assault
Θα μεινω

_________________
...O αντρας κανει τη γενια κ'οχι η γενια τον αντρα...

...σήμερο θα ανταλλάξομε,αντρίστικα τσί μπάλες...



Τελευταία επεξεργασία από PARATROOPER και 24 Νοέμ 2015, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 13:06 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2013, 15:00
Δημοσιεύσεις: 346
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 20 Μάιος 2013
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Μέσα! !!

_________________
S.O.N.AR

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
280Λοχίας--

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 13:38 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Ιούλ 2013, 11:59
Δημοσιεύσεις: 241
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2012
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: VIRUS
Μεσα (VIRUS)
Κουριδακης (kotsarikos)
ρολος. assalt-sniper
παραλαγη multycam

Τουτσης (Xaros)
ρολος assalt
παραλαγη multycam

μεσα και οι δυο για το φαγοποτη

_________________
Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει......

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
89Λοχίας------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 13:55 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
x3nak1s έγραψε:
Μέσα! !!



τι μεσα βρε οργιο!!

δηλωσε σωστα οπως δηλωνουν ολοι!!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 15:36 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 13 Ιούλ 2013, 15:25
Δημοσιεύσεις: 131
Τοποθεσία: Terran Federation
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 25 Σεπ 2011
Τοποθεσια: Terra
Παραλλαγές: Marpat, Greek Lizard, Multicam (ότι βολεύει τη διοργάνωση)
Ρόλος: Assault
Όνομα: Μιχάλης
Νickname: RICO
Eαν θα μεινετε στο φαγητο: Nαι

_________________
Never surrender. Never retreat. Never give up.
Sec.Lieutenant John D. Rico
Εικόνα

"When you vote, you are exercising political authority, you're using force.
And force my friends is violence. The supreme authority from which all other authorities are derived."
Jean Rasczak

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
129Υπολοχαγός

Ιδρυτικό μέλος,
MEDIC, Ασυρματιστής,
MILSIM, Εκπαιδευτής,
PLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 15:53 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 29 Οκτ 2014, 18:40
Δημοσιεύσεις: 188
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 17 Ιούλ 2013
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: -VIRUS-
Ομαδα:(VIRUS)
Ονομα:(Βασιλακακης Γιαννης)
Νickname:(MORFEAS)
Ρολος:(DMR)
Παραλλαγη:(Multicam)
συμμέτοχη μονο στο παιχνιδι.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
999...ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣGOLDEN AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2015, 18:54 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 01 Σεπ 2013, 14:26
Δημοσιεύσεις: 366
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 10 Απρ 2013
Τοποθεσια: rethimno
Ομαδα: Jungle Forces
Στέλιος έγραψε:
x3nak1s έγραψε:
Μέσα! !!



τι μεσα βρε οργιο!!

δηλωσε σωστα οπως δηλωνουν ολοι!!!


χαχαχαχαχαχαχ παλι καλα που υπαρχει και ξενακης και μας κανει και γελαμε με την καλή έννοια παντα!!

_________________
Εικόνα
"Jungle Forces Airsoft Team"
"We are not fighters in the jungle.."
"We dont fight for the jungle.."
"WE ARE THE JUNGLE!"


-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
74ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ---

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 02:21 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 15 Ιούλ 2013, 17:26
Δημοσιεύσεις: 206
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 15 Απρ 2013
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle Forces
Από ομάδα Jungle Forces
μέσα οι:
GCapone
Dennis
VSaico
Adreas
Dantes
σε ρόλο assault με cadpat
και θα κάτσουμε και στο οφτό μετά..

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 10:42 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Επιχείρηση: «mission accomplished»
Πεδίο: Άγνωστο σε όλους τους συμμετέχοντες, Ατσιποπουλο, Ρέθυμνο (Woodland)
Στίγμα: Αγνωστο!
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 29/11/2015
Ώρα συγκέντρωσης: 8:45 θα ανακοινωθει τοπος συγκεντρωσης για κάθε παραταξη.
Προετοιμασία - Ενημέρωση:9:00
Έναρξη Σεναρίου: 10:00
Διάρκεια: 5 ώρες
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 60 άτομα
Τύπος παιχνιδιού: military simulation, με πρόσκληση αυστηρά.


Γενική περιγραφή - Αποστολές
CYBORG (μπλε) multicam, desert , pentacamo
BLAZERS (πράσινο) Greek Lizard, Marpat, American woodland
Κάθε παραταξη διαθετει 2 σημαίες για προκεχωρημένες βάσεις
Αποστολη σας είναι:
Ανεύρεση όλμων και πυρομαχικών
Εύρεση συντεταγμένων αντίπαλης βάσης
Βολή όλμων στην αντίπαλη βάση-καταστροφή βάσης
Δολοφονια αντιπαλου διοικητη

Ελικοδρόμια. Σηκώνεται την σημαία σας τότε το respawn λειτουργεί

- Χρήση μόνο real, low, mid cap με 40ΒΒς
- 600ΒΒς συνολικά καθολη την διάρκεια του παιχνιδιού
- machine guns 3000bbs
Να διαθέτετε 500ββς έξτρα στο διοικητήριο σε περίπτωση αναχορηγιας με εντολή της διοργάνωσης.
-Εφόσον κτυπηθεί όπλο, ο παίκτης φωνάζει δυνατά: ΟΠΛΟ!! Και συνεχίζει κανονικά με το ίδιο αεροβόλο.
- Ισχύουν τα φίλια πύρα
- Αρνητικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές και θα αποβάλλονται άμεσα. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα, είτε έχει δίκιο είτε άδικο, να καταστρέψει την προσπάθεια των διοργανωτών και το παιχνίδι των συμμετεχόντων. Ότι θέλετε μετά το πέρας της συνάντησης.
-Όταν σκάσει χειροβομβίδα η νάρκη σε 5 μέτρα ακτίνα. Εάν είναι πολύ καλά καλυμμένος (πίσω από βράχο, δέντρο, τοίχο) ακόμα και μέσα στην περιοχή των 5 μέτρων τότε δεν είναι νεκρός και φωνάζει δυνατά «ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ» ώστε να γνωρίζουν οι αντίπαλοι ότι δεν είναι εκτός παιχνιδιού.
-Αποφυγετε την χρηση χειρομβοβιδων ΤRMR λογω πιθανου ατυχηματος.
-Μετά την χρήση των τριών επιδέσμων ο παίκτης θεωρείτε εκτος παιχνιδιού και το παιχνίδι για εκείνον τελειώνει. Παραμένει στο Διοικητήριο με κόκκινο πανί για γενικό respawn από την διοργάνωση (εάν θεωρηθεί απαραίτητο).
Hit, Bleed out και Respawn:
Όταν ο παικτης δεχεται ββς οπουδηποτε στον σωμα του ή στον εξοπλισμο του (καπελο, σακιδιο, κτλ , εκτός το όπλο του) τηρεί την εξής διαδικασία: Φωνάζει «έξω!!» θεωρειτε τραυματιας, βγαζει κοκκινο πανι και αμέσως ξαπλώνει στο έδαφος για 3 λεπτα.
Φωνάζει medic!, παράλληλα βγαζει κόκκινο πανί για να δειξει ότι βρισκεται εκτός παιχνιδιου! (μπορει να συρθει 3-4 μετρα και να καλυφθει)
Medic γινεται από ολους σε ολους!
Εάν έρθει medic, μεσα στα 3 λεπτα που καθεται υποχρεωτικα κατω, τότε του βάζει ένα επίδεσμο και συνεχίζει. (όλοι οι παικτες πρεπει να κρατανε τρεις επιδεσμους 60 εκ.) εαν δεν ερθει ή δεν υπαρχει medic τοτε ο παικτης περιμενει αναγκαστικα για 3 λεπτα στο σημειο και έπειτα κανει bleedout, σηκωνεται ορθιος και κατευθύνεται περπατωντας για respawn στην βάση του ή σε καποιο σημειο respawn εκει τοποθετει τον ένα επιδεσμο μονος του και περιμενει για να ξαναμπει στο παιχνιδι!.
Respawn γίνεται μόνο όταν στο σημείο Respawn δεν υπαρχει αντίπαλος σε απόσταση βολής ή δεν βάλλεται γενικά.
Τα respawn είναι ανά 15 λεπτά . Ακριβώς, και τέταρτο, και μισή, παρα τεταρτο.
-Κατά την μετάβαση στα respawn κινούμαστε περπατώντας και με κόκκινο πανί, από την στιγμή που θα δεχτούμε ΒΒs αυστηρώς απαγορεύεται να μιλάμε και να δείχνουμε την θέση των αντιπάλων.
Μετα την χρηση των τριων επιδεσμων ο παικτης θεωρειτε εκτος παιχνιδιου και το παιχνιδι για εκεινον τελειωνει. Παραμενει στο Διοικητηριο με κοκκινο πανι για γενικο respawn από την διοργάνωση (εάν θεωρηθεί απαραίτητο).
ΑΕΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΟΡΙΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ισχύουν οι εξής κανόνες:
Χρησιμοποιούμε μόνο real, low, mid cap γεμιστήρες (υποχρεωτικά τουλάχιστον 4 ανά παίκτη). Απαγορεύονται αυστηρώς οι hi-cap γεμιστήρες!!!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έρθουν στο πεδίο με δικά τους αερομαχικά τα οποία θα υπάρχουν στο Διοικητηριο, επίσης κατά την έναρξη του σεναρίου θα φέρουν απάνω τους τον αντίστοιχο αριθμό αερομαχικών που προσδιορίζει ο κανόνας ανάλογα με τον ρόλο. Δικαιούνται ανεφοδιασμό μόνο κατ’εντολή της διοργανωσης. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν ανάλογα με το ρόλο τους με:
-600 BBS για assault, DMR . 40ββς μέγιστο ανά γεμιστήρα αυστηρά καθολη την διάρκεια του παιχνιδιού!
-3000 BBS για support (ένα τέτοιο όπλο μπορεί να έχει χρεωθεί γενικά πρόσθετο στην ομάδα και να είναι σταθερό σε κάποιο σημείο)
-40 BBS για sniper + 40 BBS για δεύτερο όπλο (όσοι έχουν αυτόν τον ρόλο είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους 300ΒΒς της προτίμησης τους για το κυρίως αεροβόλο τους για όλο το σενάριο )
-sidearms 1 ή 2 γεμιστήρες , 30ΒΒς έκαστη
Οπλοβομβίδες, χειροβομβίδες, νάρκες κτλ, γεμίζονται από τις μπίλιες σας και μετρανε στις 600ΒΒς που μπορείτε να έχετε πάνω σας καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου.

Όρια fps και αποστάσεις ασφαλείας (όπως έχουν τεθεί από την MILSIM CRETE):
Α) Κατηγορία ASSAULT
Όριο έως 350 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 5 βήματα.
Β) Κατηγορία SNIPER (χειροκίνητης επανόπλισης- κινητού ουραίου μόνο)
Όριο έως 550 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 25 βήματα.

Γ) Κατηγορία SUPPORT
i. DMR/ ακροβολιστής. Όριο έως 450 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 10 βήματα. Γενικά σε αυτήν την κατηγορία πρέπει το αεροβόλο να:
-ανήκει σε αντίγραφο όπλου το οποίο και στην πραγματικότητα έχει τον ρόλο DMR ή sniper. (μακρύ όπλο ανω του 1 μετρου μηκος) αποφυγεται custom ΑΚ & Μ4 με απλα μακριες κανες.
-χρήση της βολή κατά βολή επιλογή αποκλειστικά!
- χρησιμοποιεί υποχρεωτικά, αποκλειστικά και μόνο διόπτρα ως σκοπευτικό βοήθημα. (εάν έχετε απορίες επικοινωνήστε με τον διοργανωτή)
ii. MACHINE GUNS (ελάχιστο βάρος όπλου τα 6 κιλά)
Όριο 400 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 10 βήματα.

-Θα πραγματοποιηθουν τυχαιοι ελεγχοι φορτου, εξοπλισμου και fps από τη διοργανωση.

Υπεύθυνος διοργάνωσης :
Μαθιουδάκης Στέλιος - ΜILSIM CRETE

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 13:19 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Όνομα: Φρυγανάκης Δημήτρης
Νickname: FREEGUN
Ρόλος:ASSAULT
Παραλλαγή: GREEK LIZARD
Συμμέτοχη μόνο στο παιχνίδι

Όνομα: Στεφανάκης Πέτρος
Νickname: GrandPit
Ρόλος:ASSAULT
Παραλλαγή: GREEK LIZARD
Συμμέτοχη μόνο στο παιχνίδι

Όνομα: Αλυγιζάκης Λευτέρης
Νickname: Balboa
Ρόλος:ASSAULT
Παραλλαγή: GREEK LIZARD
Συμμέτοχη μόνο στο παιχνίδι

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 17:48 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2013, 15:00
Δημοσιεύσεις: 346
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 20 Μάιος 2013
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Ιωάννης Ξενακης
x3nak1s
ΑΓΡΙΜΙΑ
Assault
German desert tropical camo flecktarn (Η αορατη)
Και στο φαγητό γκρινιάρηδες!!!

_________________
S.O.N.AR

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
280Λοχίας--

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 21:09 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 02 Οκτ 2014, 23:49
Δημοσιεύσεις: 287
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Σεπ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
μεσα σε ολα....
multicam
ισως φερω dmr.... αν το εχω τελειωσει....

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 21:11 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 02 Οκτ 2014, 23:49
Δημοσιεύσεις: 287
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Σεπ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
ΚΡΟΝΟΣ έγραψε:
μεσα σε ολα....
multicam
ισως φερω dmr.... αν το εχω τελειωσει....

nick name ΚΡΟΝΟΣ

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 22:24 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 23 Νοέμ 2014, 00:05
Δημοσιεύσεις: 13
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 16 Νοέμ 2014
Τοποθεσια: Rethimno
Όνομα: Δρουδακης Γιωργος
Νickname: gedro
Ρόλος:ASSAULT
Παραλλαγή: GREEK LIZARD
Συμμέτοχη μόνο στο παιχνίδι

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2015, 23:03 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Συνημμένο:
image.jpg
image.jpg [ 527.68 KiB | 43995 προβολές ]

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Νοέμ 2015, 00:48 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 23 Νοέμ 2014, 01:30
Δημοσιεύσεις: 58
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 18 Νοέμ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
antonios
assault medic
greek lizard
ΦΑΓΗΤΟ ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΩΣΗ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΧΙΧΙΧΙΧΧΙ

_________________
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
11ΔΕΚΑΝΕΑΣ-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Νοέμ 2015, 08:29 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Έχουμε μερικά αργά τυπακια στη παρέα βλέπω!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2015, 10:31 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ MISSION ACCOMPLISHED

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 8:30

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : LIDL AΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ https://www.google.gr/maps/@35.362331,2 ... a=!3m1!1e3

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΔΙΟ : BLAZERS 8:45 & CYBORG 8:55

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ: 9:00

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 10:00

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : 14:00 ΜΕ 15:00

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ: https://www.google.gr/maps/@35.3278582, ... a=!3m1!1e3

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΒΙΟ ΒΒς, ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ LIDL. ΕΛΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ Η ΜΕ ΠΜ

MILSIM CRETE
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΤΗΛ 6948465155

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2015, 16:40 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
εεεεεε προλαβενω να διλοσω σιμετοχη ??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ενοιτε μονο στην μασα :lol: :lol:

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2015, 17:54 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Gioukos έγραψε:
εεεεεε προλαβενω να διλοσω σιμετοχη ??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ενοιτε μονο στην μασα :lol: :lol:



καλοδεχουμενος!!!

επισης χρειαζομαστε φωτογραφο και γενικα βοηθεια οποιος μπορει!!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Νοέμ 2015, 23:10 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
που περιπου ειναι το πεδιο ? μπορει αμα βρω λιγο λασκο να πεταχτω

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Νοέμ 2015, 00:12 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Gioukos έγραψε:
που περιπου ειναι το πεδιο ? μπορει αμα βρω λιγο λασκο να πεταχτω


Αυτο ειναι απορρητο για την ωρα

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Νοέμ 2015, 00:21 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Στέλιος έγραψε:
Gioukos έγραψε:
που περιπου ειναι το πεδιο ? μπορει αμα βρω λιγο λασκο να πεταχτω


Αυτο ειναι απορρητο για την ωρα


καλα αμα το θυμιθεις στιλε ενα μυνημα το πρωη της κυριακης να μο πεις

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2015, 20:02 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 19:07
Δημοσιεύσεις: 457
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ευχαριστουμε τη διοργανωση για το παιχνιδι που μας χαρισε

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.




ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2015, 20:42 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
:evil: :evil: καπιος δεν μου υπε που ητανε το παιδιο :evil:

και κυριος που ητανε η μασααααααααα :cry: :cry:

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2015, 08:50 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Gioukos έγραψε:
:evil: :evil: καπιος δεν μου υπε που ητανε το παιδιο :evil:

και κυριος που ητανε η μασααααααααα :cry: :cry:



καποιος δεν πηρε τηλεφωνο να ρωτησει!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2015, 08:52 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Dantes έγραψε:
Ευχαριστουμε τη διοργανωση για το παιχνιδι που μας χαρισε



εμεις ευχαριστουμε που παρεβρεθηκες'

επισης σε ευχαριστουμε που βοηθησες να κρατηθουν οι ισοροπιες κάνοντας μερικα φιλια kill

!!!!!

οπως ειχαμε κανονισει........... ;)



:lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2015, 18:01 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Στέλιος έγραψε:
Gioukos έγραψε:
:evil: :evil: καπιος δεν μου υπε που ητανε το παιδιο :evil:

και κυριος που ητανε η μασααααααααα :cry: :cry:



καποιος δεν πηρε τηλεφωνο να ρωτησει!!



αυτος ο καποιος ειναι γιακονιαρης και δεν γουσταρει να χρεονετε 8-) 8-)

δεν πειραζει θα ερθω στο αλο :mrgreen:

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2015, 23:40 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 17 Δεκ 2013, 01:05
Δημοσιεύσεις: 261
Τοποθεσία: Rethymno
Τοποθεσια: Rethymno
Ομαδα: Aγριμια
Πωναϊσαναι τα μάτυα μου... :shock:

_________________
...O αντρας κανει τη γενια κ'οχι η γενια τον αντρα...

...σήμερο θα ανταλλάξομε,αντρίστικα τσί μπάλες...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 00:05 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
PARATROOPER έγραψε:
Πωναϊσαναι τα μάτυα μου... :shock:


Κε που να μαι δοις να γραφω εκθαισυ :P

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------



Τελευταία επεξεργασία από Gioukos και 01 Δεκ 2015, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 00:12 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 25 Ιούλ 2014, 22:11
Δημοσιεύσεις: 283
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle forces!
PARATROOPER έγραψε:
Πωναϊσαναι τα μάτυα μου... :shock:

Θεός...

_________________
Εικόνα
"Jungle Forces Airsoft Team"
"We are not fighters in the jungle.."
"We dont fight for the jungle.."
"WE ARE THE JUNGLE!"


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
65ΛΟΧΙΑΣPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 14:31 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1371
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Gioukos έγραψε:
PARATROOPER έγραψε:
Πωναϊσαναι τα μάτυα μου... :shock:


Κε που να μαι δοις να γραφω εκθαισυ :P



υπαρχει και το word οπου διορθωνει τα λαθακια μας!!!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 17:14 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 19:07
Δημοσιεύσεις: 457
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Κάτι τέτοιες στιγμές λατρεύω τα γκρίκλις.

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.




ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 17:32 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Dantes έγραψε:
Κάτι τέτοιες στιγμές λατρεύω τα γκρίκλις.


καλυτερα να κανις λαθος παρα γκρικλις :? 8-)

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 21:56 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 19:07
Δημοσιεύσεις: 457
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
το καλυτερο θα ητανε να μιλας αγγλικα, εκει και λαθος να κανεις πολλοι θα το δουν λιγοι θα το καταλαβουν, do you speak english?

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.




ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: mission accomplised 29 Νοεμβριου 2015
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2015, 23:05 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Μαρ 2015, 00:12
Δημοσιεύσεις: 345
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Μαρ 2015
Τοποθεσια: Ατσιποπουλο
Ομαδα: Avengers
Dantes έγραψε:
το καλυτερο θα ητανε να μιλας αγγλικα, εκει και λαθος να κανεις πολλοι θα το δουν λιγοι θα το καταλαβουν, do you speak english?



oooo its a good idea my darling of course i speak english very best :lol:

_________________

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
24ΝΕΟΝΟΟΒΑS-------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 46 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]