Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 04 Ιούλ 2013 09:41 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013 08:19
Δημοσιεύσεις: 1324
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Παρακαλούμε διαβάστε τις γενικές οδηγίες και τους κανονισμούς πριν χρησιμοποιήσετε το forum.

Γενικές οδηγίες


Η συμπεριφορά όσων χρηστών δεν λάβουν υπόψη τους τις γενικές οδηγίες που ακολουθούν πιθανόν να χαρακτηριστεί ως αγενής ή ακόμα και επιθετική από τα άλλα μέλη αυτού του forum.


Χρήση σωστών Ελληνικών.
Το AirsoftCrete είναι κατά βάση ένα “ελληνόφωνο” forum. Θεμιτή είναι λοιπόν η χρήση όσο το δυνατόν σωστότερων ελληνικών. Όταν συντάσσετε μία δημοσίευση, δίνεται στο κοινό την άποψή σας χρησιμοποιώντας τον γραπτό λόγο. Η χρήση σημείων στίξης, η καλή γραμματική και σύνταξη βοηθούν τα άλλα μέλη αυτού του forum να μην βγάζουν τα μάτια τους προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν τις δημοσιεύσεις σας. Οι δημοσιεύσεις που είναι δύσκολο να διαβαστούν ή καταδεικνύουν απροθυμία να χρησιμοποιηθεί σωστά η Ελληνική γλώσσα μπορούν, κάλιστα, να διαγραφούν κατά την κρίση των συντονιστών.Εάν τα ελληνικά δεν είναι η κύρια γλώσσα σας ή οι γλωσσικές δεξιότητές σας δεν είναι μεγάλες, παρακαλώ κάνετε το καλύτερό σας. Μπορούμε να ζήσουμε με τα ατελή ελληνικά σε έναν βαθμό, δεν μπορούμε όμως με της έλλειψη προσπάθειας.

Καθώς το airsoft δεν είναι ελληνική εφεύρεση, αρκετοί όροι που χρησιμοποιούνται για την περιγραφή παραμέτρων του είναι στην Αγγλική γλώσσα. Οι όροι αυτοί μπορεί να γραφούν στα αγγλικά είτε με Αγγλικούς είτε με Ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. blowback - μπλόουμπακ).• Μη δημοσιεύετε με ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Υποδεικνύει, εκνευρισμό, ΕΝΤΑΣΗ ΦΩΝΗΣ και είναι κουραστικό στην ανάγνωση. Αποφύγετέ το! Οι δημοσιεύσεις μετά από παρατήρηση θα διαγράφονται με αντίστοιχες επιπτώσεις στο μέλος!


• Απαγορεύεται η χρήση Greeklish.


Σχετικότητα των Posts
Άσκοπα ή άσχετα με το θέμα αυτού του forum δημοσιεύσεις καταναλώνουν χώρο και σπαταλούν τον χρόνο των άλλων μελών. Δημοσιεύσεις που δεν προσφέρουν τίποτα και δεν συνεισφέρουν στην συζήτηση θα διαγράφονται. Μην συμβουλεύετε κάποιον αν δεν είστε απολύτως σίγουρος για αυτό για το οποίο γράφετε καθώς στην απλούστερη περίπτωση ρισκάρετε τα χρήματα και στην χειρότερη την ασφάλεια του.


Θέση των Δημοσιεύσεων

Προσπαθείτε να δημισιεύετε στο κατάλληλο σημείο. Αν για παράδειγμα θέλετε να μιλήσετε για τις εξελίξεις σε θέματα όπλων και εξοπλισμού airsoft δημοσιεύστε στο "Εξοπλισμός Airsoft". Αν θέλετε να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία από το καινούργιο σας απόκτημα ΜΗΝ το κάνετε στο σημείο που αφορά ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα σε μια ορισμένη ημερομηνία. Το νόημα είναι απλό, παρατηρήστε τις κατηγορίες και δημοσιεύστε στην σχετικότερη με το θέμα σας. Αν δεν ξέρετε... Ρωτήστε!!!


• Μην δημοσιεύετε επαναλαμβανόμενα κεφάλαια (Threads).


Πολλαπλά κεφάλαια (threads) με το ίδιο θέμα μπορεί να διαγραφούν, τροποποιηθούν ή μεταφερθούν κατά την κρίση των συντονιστών.


Αποτελεσματική χρήση των "Smileys/Emoticons".
Τα "Smileys/Emoticons" μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα post σας. Αν αστειεύεστε για κάτι χρησιμοποιήστε τα προκειμένου να καταδείξετε το πνεύμα στην δήλωσή σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείξουν την διάθεσή σας καθώς επίσης ότι κάτι που ειπώθηκε σοβαροφανώς δεν θα πρέπει να εκληφθεί στα σοβαρά. Χρησιμοποιήστε τα με φειδώ. Επαναλαμβανόμενα "Smileys/Emoticons" θα διαγράφονται και το μέλος θα έχει συνέπειες.


Μην τσακώνεστε.
Μην ξεκινήσετε καυγά αν αισθανθείτε προσβεβλημένοι από το σχόλιο ενός μέλους ή από τις απόψεις που πιθανώς να εκφράζονται από κάποια δημοσίευση. Μεταφέρετε τον προβληματισμό σας στους συντονιστές και το ζήτημα θα διευθετηθεί. Η έναρξη ενός καυγά μπορεί να οδηγήσει στην επιβολή κυρώσεων προς ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκομένους, ανεξαρτήτως.Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί προς τα άλλα μέλη.
Συμπεριφερθείτε στους άλλους χρήστες όπως περιμένετε να συμπεριφερθούν και αυτοί σε εσάς. Αν είστε επιθετικοί σε αυτό το forum οι δημοσιεύσεις σας ή/και τα κεφάλαιά σας μπορεί να τροποποιηθούν ή/και να διαγραφούν, ο λογαριασμός σας να ανασταλεί, ενώ αυτοί που επιμένουν να είναι επιθετικοί θα αποβληθούν, άπαξ και δια παντός.


• Κανονισμοί του Forum.
Οι παρακάτω κανονισμοί ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ από όλους τους χρήστες αυτού του forum. Σε αντίθετη περίπτωση θα επέμβαινουν οι συντονιστες. Η δουλειά των συντονιστών είναι να βοηθούν τα μέλη αλλά και να κρατήσουν το forum σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Καθήκον των συντονιστών είναι να λειτουργούν αντικειμενικά και αμερόληπτα βάση των κανόνων αυτού του forum αλλά προπάντος των δημοκρατικών αρχών. Η καταστρατήγηση των παρακάτω κανονισμών είναι πιθανόν να απειλήσει την σωστή λειτουργία αυτού του forum και για τον λόγο αυτό δεν θα γίνει ανεκτή σε καμία περίπτωση.


Άσχετα Posts και Spam.
Προσπαθήστε ώστε οι δημοσιεύσεις σας να είναι σχετικές με το θέμα αυτού του forum. Η προσθήκη άσχετων δημοσιεύσεων που δεν συνεισφέρουν στα θέματα των συζητήσεων δεν βοηθάει και τέτοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται. Μην γεμίζεται τα κεφάλαιά σας (threads) με άσχετες ή περιττές πληροφορίες (“σάλτσες”). Αυτό θεωρείται spamming και τέτοια posts θα διαγράφονται, επίσης.


Φαινόμενα που δεν θα γίνουν ανεκτά σε αυτό το forum.

• Αισχρή γλώσσα.

• Αναφορές που προβάλουν την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

• Αναφορές που προβάλουν την υιοθέτηση παρεμβατικής συμπεριφοράς ή την χρήση βίας.

• Φωτογραφίες ή βίντεο που περιέχουν αισχρή γλώσσα.

• Φωτογραφίες ή βίντεο που περιέχουν βία.

• Φωτογραφίες ή βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο.

• Φωτογραφίες ή βίντεο που προβάλουν την λανθασμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών.Φυλετικά, Σεξιστικά, Πολιτικά και Θρησκευτικά θέματα.
Αυτό το forum δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών φυλών, πολιτικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων. Το airsoft είναι μια ενασχόληση για όλους και αυτό το forum υιοθετεί αυτή την άποψη.


Θέματα που αφορούν σε πραγματικά όπλα
Το airsoft έχει φυσικούς δεσμούς με τον κόσμο των πυροβόλων όπλων και η συζήτηση για αυτά επιτρέπεται έως ενός σημείου. Η όψη, το βάρος, η υφή, η ιστορία και η χρήση των πυροβόλων όπλων είναι έγκυρα θέματα για συζήτηση. Τα βαλλιστικά αποτελέσματα των πυρομαχικών που χρησιμοποιούνται από τα πυροβόλα όπλα δεν είναι σχετικά με το θέμα αυτού του forum. Το θέμα αυτού του forum είναι το airsoft και όχι τα πραγματικά όπλα. Ας το κρατήσουμε έτσι.


Όπως προαναφέρθηκε, οι παραπάνω γενικές οδηγίες και κανονισμοί αποκλειστικό σκοπό έχουν την ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου forum. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να χειραγωγήσουν τα μέλη ή/και τους επισκέπτες τόσο στην έκφρασή τους, στην προσωπική τους ζωή ή στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και εξασκούν το airsoft.
Πηγή: http://www.airsoftcrete.com

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]