Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 20 Δημοσιεύσεις ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Νοέμ 2019, 11:01 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1374
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
-ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40ΕΥΡΩ.
-ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΚΤΛ)

-ΣΑΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ

-ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ . ΑΜΥΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ


ΤHE ISLAND: OPERATION ZERO

-8ωρο Πανελλήνιο Τουρνουά Αεροσφαίρισης 29/3
-Gameplay σε κατοικημένη περιοχή έκτασης 10 τ.χμ
-Περιορισμένες θέσεις
-Επιβεβαίωση αποστολών μέσω χρήση διαιτητών
-Αμιγείς ομάδες 8 άτόμων
-Άκρως ρεαλιστικό-διαδραστικό σενάριο
-Απαιτητικές αποστολές
-Υποχρεωτική γνώση χάρτη και πλοήγηση μεσω GPS
-Χρήση οχήματος ομάδας και άλλων μέσων
-Αυστηρή χρήση civilian ρούχων
-Έπαθλα για τις πρώτες ομάδες και πολλά δώρα
-Αυστηρό filtering

https://www.facebook.com/theislandopzero/?

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
OPERATION ZERO

Κάθε παράβαση του κανονισμού αυτού καθώς και του αστικού κώδικα θα αξιολογηθεί από την οργάνωση με συνέπειες μέχρι και την άμεση απομάκρυνση της ομάδας από τον αγώνα.

1. Κανόνες συμπεριφοράς
2. Κανόνες χρήσης του αυτοκίνητου
3. Τα είδη των αποστολών

1. Κανόνες συμπεριφοράςα. Σε αστικές περιοχές, όπως μέσα στο χωριό ,στους δρόμους με το αυτοκίνητο ,ΔΕΝ πρέπει να φαίνονται τα αεροβόλα η συμπεριφορά σου να είναι σαν να είσαι κάτοικος τους χωρίου και να μην τρομοκρατήσεις κανένα πολίτη (οι πολίτες του χωρίου θα γνωρίζουν ) . Τα αεροβόλα όπως και τα γιλέκα πρέπει να είναι στο πορτμπαγκάζ (θα υπάρχουν άτομα στο δρόμο που μπορεί να σε σταματήσουν και να σου κάνουν έλεγχο αν σε δουν ) όταν πας να μπεις σε μια αποστολή θα τα φοράς ΚΡΥΦΑ χωρίς να σε δει κανένας και όταν φεύγεις από την αποστολή θα τα ξαναβάζεις στο πορτμπαγκάζ μέχρι την επόμενη αποστολή. (Είσαι μυστικός πράκτορας και δεν πρέπει να δίνεις στόχο όταν κυκλοφοράς μέσα στο χωριό)β. Μην κάνεις πράγματα που δεν λέει η αποστολή ή που δεν έχει ορίσει το σενάριο . Ο στόχος σας είναι οι αποστολές που σας έχουν δοθεί .γ. Η χρήση προστατευτικών γυαλιών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μέσα στην πόλη και μέσα στο αυτοκίνητο και παντού!

δ. Όλα τα αεροβόλα πρέπει να συμμορφώνονται στα 340fps (με 0,2gr μπίλια και ανοιχτό hop up) .Κουβαλάτε όσες γεμιστήρες θέλετε (mid cap ,low cap,real cap) (Απαγορεύονται οι hi cap) Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στις ομάδες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αν εντοπιστούν παραβάτες θα υπάρχουν κυρώσεις για όλη την ομάδα. Δεν υπάρχουν sniper και dmr .Καλύτερα να τσεκάρετε το όπλο πριν έρθετε στο παιχνίδι !

ε. Απαγορεύεται να κουβαλάς μαχαίρια ,σουγιάδες και οτιδήποτε άλλο τέτοιο. Δεν θα χρειαστούν πουθενά.στ. Απαγορεύονται οι χειροβομβιδες ,οι φλασμπανκ και οι βόμβες καπνού (αιρσοφτικες και μη )ζ. Απαγορεύεται να σημαδεύεις κόσμο χωρίς γυαλιά (όποιος δεν φοραει γυαλιά αιρσοφτ δεν παίζει στο παιχνίδι)η. Απαγορεύεται να υπάρχουν αψιμαχίες στης αποστολές . Σε κάθε αποστολή θα υπάρχει και ένας διαιτητής για να λύνει τα προβλήματα που δημιουργούνται. (πρόσεχε ο διαιτητής βαθμολογεί την ομάδα στο τέλος της αποστολής)θ. Όλα τα πράγματα που θα βρείτε στις αποστολές και στο παιχνίδι γενικά δεν πρέπει να καταστραφούν ή να τα πάρετε. Επιτρέπετε να τα βγάλετε φωτογραφία και μόνο αν το ζηταει η αποστολή θα πρέπει να πάρετε κάτι συγκεκριμένο.ι. Δεν πρέπει να ρίχνετε με τα αεροβόλα σε κατοικημένα σπίτια ή σε ζώα !κ. Η οργάνωση (φοραει κίτρινο γιλέκο) μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι σε περίπτωση που δει κάποια παράβαση ή κάτι που γίνετε λάθος . Υπάρχει για να τηρείτε η ασφάλεια για όλους προς όλους .λ. Σκεφτείτε οτι είστε μισθοφόροι που έχετε μπει σε ένα χωριό για να εκτελέσετε κάποιες αποστολές χωρίς να δώσετε στόχο και να σας καταλάβει κανένας. Τότε έχετε επιτύχει σαν ομάδα

2. Κανόνες χρήσης του αυτοκίνητουα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να κυκλοφορείς με αυτοκίνητο . Μπορεί να είναι 2 αυτοκίνητα max ή ένα βανακι ( για πληροφορίες για ενοικίαση με καλές τιμές μπορεί να σας κανονίσει η διοργάνωση)β. Όλα τα οχήματα πρέπει να τηρούν τις διατάξεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να συμμορφώνονται με την ασφαλιστική κάλυψη και να ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις διατάξεις που υπαγορεύονται από τις αρμόδιες αρχές όσον αφορά την οδική κυκλοφορία.γ. Σε αφήνουμε να παίξεις και να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο στο παιχνίδι αλλά απαγορεύεται η επικίνδυνη οδήγηση (σε περίπτωση που θες να προλάβεις μια αποστολή ή οτιδήποτε άλλο ) γιατί βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου , των συμπαικτών και οποιοδήποτε άλλου βρίσκετε στο δρόμο εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία ξέρει ότι θα διεξαχθει παιχνίδι στη πόλη αλλά η παράβαση του Κ.Ο.Κ. ισχύει κανονικά.δ. Κατά τη χρήση των οχημάτων, τα αεροβόλα πρέπει να αποκρύπτονται τόσο για τους σκοπούς του παιχνιδιού όσο και για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες αρχές.ε. Τα οχήματα που παίζουν στο παιχνίδι θα μαρκαριστούν (από την διοργάνωση) στις 4 πλευρές με ένα σήμα που φέρει την ταυτότητα της ομάδας . Αυτό το σήμα πρέπει να παραμείνει ορατό κατά τη διάρκεια του event , ανεξάρτητα από το αν το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ή αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

ζ. Οι χώροι στάθμευσης και οι στάσεις πρέπει να γίνονται με επιμέλεια, σεβόμενοι τους ισχύοντες κανονισμούς του Κ.Ο.Κ. αποφεύγοντας την παρεμποδίσει των δρόμων και την κανονική οδική κυκλοφορία.η. Μετά την έναρξη τα οχήματα δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την περιοχή του παιχνιδιού .θ. Η χρήση των οχημάτων μπορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ να γίνει σε ασφαλτοστρωμένους ή δρόμους με τσιμέντο . Στις υπόλοιπες οδούς (χωματόδρομοι και με πέτρα ), θα είναι δυνατή η μετακίνηση μόνο με τα πόδια. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να παρκάρεις ή δεν μπορείς να κάνεις αναστροφή επιτρέπετε να διανύσεις 100 μέτρα στο χωματόδρομο για να διευκολυνθείς .ι. Τέλος απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα για κάλυψη και να βάλλουμε με το αεροβόλο ΜΕΣΑ από το αυτοκίνητο

3. Τα είδη των αποστολώνα. Οι αποστολές χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

i. Αποστολή COMBAT

ii. Αποστολή SPY

iii. Αποστολή RECON

iv. Αποστολή KEY POINTβ. Οι περιοχές του παιχνιδιού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

i. "Green Area ", δηλαδή όλες οι δασικές εκτάσεις

ii."Spy Area " , δηλαδή όλες οι αστικές περιοχές, οι δρόμοι και τα σπίτια.γ. Οι αποστολές COMBAT θα διεξαχθουν κυρίως στην "Green Area " και θα αποτελείται από αποστολές όπου προβλέπεται η εξάλειψη της άμυνας και η κατάκτηση κάποιον στόχων.δ. Οι αποστολές RECON θα διεξαχθουν κυρίως στην "Green Area " και θα αποτελείται από αποστολές όπου αναμένεται η αναγνώριση της περιοχής και η ανάκτηση των πληροφοριών που υπάρχουν.ε. Οι αποστολές KEY POINTS θα διεξαχθουν και στην "Green Area " και στην και στην "Spy Area " . Πρακτικά είναι αποστολές που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι και σου δίνουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες για τη σωστή συνέχεια του παιχνιδιού. Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου.

ζ. Οι αποστολές SPY θα διεξαχθουν κυρίως στην "Spy Area " . και θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε με το προσωπικό του παιχνιδιού. Αυτές οι αποστολές θα επιτρέπεται από τον παίχτη να χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ εάν είναι κρυμμένα το πιστολι του ( τύπου air soft) (Σε σημεία με υψηλή ασφάλεια μπορεί να σου κάνουν σωματικό Έλενο)(Στα σημεία αυτά είναι σημαντικότερο να δουλέψει η φαντασία παρά η μπίλια , μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε μια ιστορία πριν το παιχνίδι για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το σημείο).η. Στις αποστολές COMBAT και SPY για να έχετε πρόσβαση θα γίνετε με αίτημα ώστε να πάρετε την έγκριση και να μπείτε . Κάθε αποστολή θα έχει το δικό της κανάλι στον ασύρματο για να μπορείς να επικοινωνήσεις και να πάρεις την έγκριση . ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!! Αν μπεις χωρίς να πάρεις έγκριση ηαποστολή ακυρώνεται για την ομάδα σου . Επίσης για να αιτηθείς την έγκριση πρέπει να είσαι σε απόσταση 150 μέτρων τουλάχιστον πίσω από την αποστολή χωρίς να γίνεις οπτικά αντιληπτός .θ. Οι αποστολές COMBAT και SPY έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο. Όταν ζητήσεις την έγκριση θα σου προτείνουν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο (π.χ. 10:30 -10:45). Μπορείς να το δεχτείς, να το αρνηθείς ή να το αναβάλεις. Από τη στιγμή που συμφωνήσεις αυτός είναι ο διαθέσιμος χρόνος για την αποστολή σου και δεν μπορείς να το ακυρώσεις .ι. Οι αποστολές KEYPOINT και RECON θα είναι προσιτές χωρίς έγκριση .Σε περίπτωση που υπάρχει άλλη ομάδα εκεί κοντά περιμένετε μέχρι να τελειώσει τη δουλεία της και μετά πηγαίνετε εσείς .

κ. Σε όλες τις αποστολές θα υπάρχει η οργάνωση και η διαιτησία οι οποίοι θα παρατηρούν το παιχνίδι για τη σωστή διεξαγωγή .λ. Στις αποστολές SPY θα υπάρχει διαιτησία η οποία θα μπορεί να σας ακολουθήσει και να αλληλεπιδράσει μαζί σας. Εάν χρειάζεται να κάνετε μια "ερμηνεύσιμη" τακτικής (όπως να βάλετε ένα ψεύτικο δηλητήριο μέσα στο νερό για να σκοτώσετε ένα άτομο χωρίς να σας καταλάβει κανένας) θυμηθείτε να ενημερώσετε κρυφά για τη δράση σας τον διαιτητή, ώστε οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σκηνή να μπορούν να ερμηνεύσουν τις συνέπειες της δράσης σας σωστά.(η φαντασία είναι το μόνο όριο).μ. Στις αποστολές SPY όταν θες να κάνεις μια ενέργεια πχ να σκοτώσεις κάποιον με σύριγγα (χωρίς βελόνα) ή να του κλείσεις το στόμα με μια πετσέτα δεν πρέπει να γίνει με δύναμη , μόνο με την κίνηση η άμυνα θα καταλάβει (για αυτό ενημερώνεις και τον διαιτητή που είναι εκεί κοντά). Ο ηθοποιός σε αυτή την περίπτωση θα πέφτει κάτω και δεν θα κάνει τίποτα. Δεν χρησιμοποιούμε βία .ν. Όλες οι αποστολές COMBAT και SPY θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που θα αναγράφετε στο χαρτί με τις αποστολές που θα σας δοθεί.ξ. Δεν βρίζουμε γιατί όλοι είμαστε φίλοι.ο. Καθε αποστολή έχει τους δικούς τις πόντους . Δεν ξέρετε τι πόντους έχει η κάθε αποστολή και αυτά θα τα μάθετε στο τέλος. Εσείς πρέπει να κρίνετε ποια είναι πιο σημαντική αποστολή και να δώσετε περισσότερο βάση.

π. Στις αποστολές COMBAT η άμυνα που βρίσκεται εκεί , όταν δεχτεί μπίλια φωνάζει «Έξω» πέφτει κάτω και φοράει το γιλέκο . Ο παίχτης της επίθεσης αν δεχτεί μπίλια φωνάζει «Έξω», δεν έχει μεντικ , πάει λίγο πίσω και περιμένει με το πορτοκαλί γιλέκο χωρίς να αλληλεπιδρά ,μέχρι να λήξη η αποστολή και να ξαναμπεί στην ομάδα για να συνεχίσουν με τις υπόλοιπες αποστολές ομαδικά ( δεν υπάρχει respawn)ρ. Στις αποστολές SPY η άμυνα που πεθαίνει πέφτει κάτω και μένει εκεί μέχρι να τελειώσει η αποστολή. Αν δεν θέλετε να φαίνετε το «πτώμα» μπορείτε να το μετακινήσετε , χαλαρά , και να το κρύψετε

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2019, 23:13 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Ιούλ 2013, 15:00
Δημοσιεύσεις: 349
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 20 Μάιος 2013
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Μέσα 8αδα

_________________
S.O.N.AR

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
280Λοχίας--

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2019, 23:14 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 03 Ιουν 2014, 19:07
Δημοσιεύσεις: 458
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιουν 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Μέσα. :twisted:
Για το περιπολο 8 ατομων

_________________
Οι άντρες οι φανήσιμοι κι καστροπολεμάρχοι, πως είναι οι μπάλες δανεικές κατέχουτο στη μάχη.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
64312668416-------------

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2019, 10:49 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1374
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
να ενημερωσω οτι μιλησα με τους διοργανωτες και θα μπορεσει μονο μια 8αδα να συμμετασχει

συμφωνα με τους κυριους διοργανωτες, εμεις σαν συνδιοργανωτες θα πρεπει να διναμε κοσμο μονο στην αμυνα αλλα επετρεψαν ενα ομαδακι μας να συμμετασχει στην επιθεση ωστε του χρονου να βοηθησει στο στησιμο του παιχνιδιου

δηλωστε ενδιαφερον και θα δουμε πως θα το χειριστουμε

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2019, 11:41 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 25 Ιούλ 2014, 22:11
Δημοσιεύσεις: 283
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρέθυμνο
Ομαδα: Jungle forces!
ΜΕΣΑ

_________________
Εικόνα
"Jungle Forces Airsoft Team"
"We are not fighters in the jungle.."
"We dont fight for the jungle.."
"WE ARE THE JUNGLE!"


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
65ΛΟΧΙΑΣPLATINUM AIRSOFTER

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Νοέμ 2019, 17:56 
Δόκιμο Μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Φεβ 2016, 16:14
Δημοσιεύσεις: 108
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 21 Φεβ 1916
Τοποθεσια: Πίσω σου...
Ομαδα: Ολυμπιακός
Μέσα!

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2019, 00:39 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Μεσα για 8αδα 8-)

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01 Δεκ 2019, 01:26 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 10 Οκτ 2016, 15:46
Δημοσιεύσεις: 87
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 27 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Φ.ΜΕΤΟΧΙΑ
Ομαδα: BAD BOYS
Μέσα για 8αδα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2019, 13:22 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 03 Φεβ 2015, 19:50
Δημοσιεύσεις: 166
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 28 Δεκ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
ΜΕΣΑ...

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Δεκ 2019, 10:25 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 17 Φεβ 2016, 06:22
Δημοσιεύσεις: 155
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Οκτ 2015
Τοποθεσια: Αση-Γωνια
Ομαδα: Virus
Μεσα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17 Δεκ 2019, 00:00 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 15 Φεβ 2016, 11:57
Δημοσιεύσεις: 156
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 14 Φεβ 2016
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: VIRUS
μεσα

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05 Ιαν 2020, 19:32 
Μέλος Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Μαρ 2015, 15:22
Δημοσιεύσεις: 215
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 01 Ιαν 2015
Τοποθεσια: Rethymno
Μέεεεσσσσσααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλό παιχνιδακι φαίνεται για μας τα γεροντακια

_________________
Be a hero and you will be absolute a zero,
Be the best and a team is what you will get!

Εικόνα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
38ΓΚΑΣΜΑΣστη κολύμβηση :)
τελευταία επαφή:31/01/2016

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12 Ιαν 2020, 13:21 
Μέλος Rethimno Airsoft

Εγγραφή: 11 Απρ 2014, 14:48
Δημοσιεύσεις: 116
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 11 Απρ 2014
Τοποθεσια: ΡΕΘΥΜΝΟ
Ομαδα: Jungle Forces
ΜΕΣΑ ΓΙΑ 8ΑΔΑ

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2020, 16:32 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1374
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗς ΕΚΑΣΤΟΣ 30 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΜΕΝΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ BARRIO ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΓΡΙΦΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΤΡΙΑΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΥΓΑΝΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2020, 19:18 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Roger that master commander 8-)

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2020, 09:57 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1374
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
LEONIDAS έγραψε:
Roger that master commander 8-)κοψε το γλυψιμο private

θα περασεις δυσκολα εκει...

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 14 Ιαν 2020, 17:12 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Στέλιος έγραψε:
LEONIDAS έγραψε:
Roger that master commander 8-)κοψε το γλυψιμο private

θα περασεις δυσκολα εκει...


Χάχαχαχαχαχα! Ανυπόμονω ρε φίλε....

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιαν 2020, 13:37 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1374
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
OPERATION ZERO
Κάθε παράβαση του κανονισμού αυτού καθώς και του αστικού
κώδικα θα αξιολογηθεί από την οργάνωση με συνέπειες μέχρι
και την άμεση απομάκρυνση της ομάδας από τον αγώνα.
1. Κανόνες συμπεριφοράς
2. Κανόνες χρήσης του αυτοκίνητου
3. Τα είδη των αποστολών
4. Ειδικοί κανόνες για τις αποστολές SPY
5. Κανόνες Επιχειρησιακού Τομέα
6. Υλικά και έγγραφα για το παιχνίδι
7. Περίπολα
8. Είδη προσανατολισμού
9. Ώρες και ημερομηνίες
10. Βαθμολογία
11.Τροπος εισαγωγής στην αποστολή (Παράθυρο)
12. Τρόπος συμπεριφοράς με άλλες Sierra
1. Κανόνες συμπεριφοράς
α. Σε αστικές περιοχές, όπως μέσα στο χωριό, στους δρόμους με το
αυτοκίνητο, ΔΕΝ πρέπει να φαίνονται τα αεροβόλα. Η συμπεριφορά
σου να είναι σαν κάτοικος του χωρίου για να μην τρομοκρατήσεις
κανένα εκτός παιχνιδιού (οι κάτοικοι του χωρίου θα γνωρίζουν). Τα
αεροβόλα όπως και τα γιλέκα πρέπει να είναι στο πορτμπαγκάζ (θα
υπάρχουν άτομα στο δρόμο που μπορεί να σε σταματήσουν και να σου
κάνουν έλεγχο αν σε δουν) όταν πας να μπεις σε μια αποστολή θα τα
φοράς ΚΡΥΦΑ χωρίς να σε δει κανένας και όταν φεύγεις από την
αποστολή θα τα ξαναβάζεις στο πορτμπαγκάζ μέχρι την επόμενη

αποστολή. (Είσαι μυστικός πράκτορας και δεν πρέπει να δίνεις στόχο
όταν κυκλοφορείς).
β. Μην κάνεις πράγματα που δεν λέει η αποστολή ή που δεν έχει ορίσει
το σενάριο. Ο στόχος σας είναι οι αποστολές που σας έχουν δοθεί και
ΜΟΝΟ.
γ. Η χρήση προστατευτικών γυαλιών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλη τη
διάρκεια του παιχνιδιού μέσα στην πόλη, στο αυτοκίνητο και
γενικότερα παντού. Σε περίπτωση που παίκτης βρεθεί χωρίς γυαλιά θα
υποστεί συνέπειες.
δ. Επιτρέπονται μόνο αεροβόλα τύπου Assault τα οποία πρέπει να
συμμορφώνονται στα 340fps με την προβλεπόμενη ελάχιστη απόκλιση
(με 0,2gr μπίλια και ανοιχτό hop up). Κουβαλάτε όσες γεμιστήρες
θέλετε (midcap, lowcap, realcap) (Απαγορεύονται οι hi cap). Θα
πραγματοποιηθούν έλεγχοι στις ομάδες κατά τη διάρκεια του
παιχνιδιού και αν εντοπιστούν παραβάτες θα υπάρχουν κυρώσεις για
όλη την ομάδα. Δεν υπάρχουν αεροβόλα τύπου Sniper, DMR, LMG.
Καλύτερα να τσεκάρετε το όπλο πριν έρθετε στο παιχνίδι!
ε. Απαγορεύεται να κουβαλάς μαχαίρια ,σουγιάδες και οτιδήποτε άλλο
τέτοιο. Δεν θα χρειαστούν πουθενά.
στ. Απαγορεύονται οι χειροβομβίδες, κρότου-λάμψης και τα καπνογόνα
(Τύπου airsoft και μη)
ζ. Απαγορεύεται να σημαδεύεις κόσμο χωρίς γυαλιά (όποιος δεν φοράει
γυαλιά τύπου airsoft δεν παίζει στο παιχνίδι)
η. Απαγορεύεται να υπάρχουν αψιμαχίες στης αποστολές. Σε κάθε
αποστολή θα υπάρχει και ένας διαιτητής για να λύνει τα προβλήματα
που δημιουργούνται. (Πρόσεξε, ο διαιτητής βαθμολογεί την ομάδα στο
τέλος της αποστολής)
θ. Όλα τα πράγματα που θα βρείτε στις αποστολές και στο παιχνίδι
γενικά δεν πρέπει να καταστραφούν ή να τα πάρετε. Επιτρέπετε να τα
βγάλετε φωτογραφία και μόνο αν το ζητάει η αποστολή θα πρέπει να
πάρετε κάτι συγκεκριμένο.
ι. Δεν πρέπει να ρίχνετε με τα αεροβόλα σε κατοικημένα σπίτια ή σε
ζώα!

κ. Η διοργάνωση (φοράει κίτρινο γιλέκο) μπορεί να σταματήσει το
παιχνίδι σε περίπτωση που δει κάποια παράβαση ή κάτι που γίνετε
λάθος . Υπάρχει για να τηρείτε η ασφάλεια για όλους προς όλους.
λ. Σκεφτείτε πως είστε μισθοφόροι που έχετε μπει σε ένα χωριό για να
εκτελέσετε κάποιες αποστολές χωρίς να δώσετε στόχο και να σας
καταλάβει κανένας. Τότε έχετε επιτύχει σαν ομάδα.
2. Κανόνες χρήσης του αυτοκίνητου
α. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να κυκλοφορείς με
αυτοκίνητο. Μπορεί να είναι 2 αυτοκίνητα (max) ή ένα Van (Σε
περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να ενοικιάσει μεταφορικό μέσο,
ρωτήστε τη διοργάνωση καθώς υπάρχει γνωστή εταιρία ενοικίασης που
θα προσφέρει καλύτερες τιμές) .
β. Όλα τα οχήματα πρέπει να τηρούν τις διατάξεις του κώδικα οδικής
κυκλοφορίας, να συμμορφώνονται με την ασφαλιστική κάλυψη και να
ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις διατάξεις που υπαγορεύονται από
τις αρμόδιες αρχές όσον αφορά την οδική κυκλοφορία.
γ. Σας αφήνουμε να παίξετε και να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο στο
παιχνίδι αλλά απαγορεύεται η επικίνδυνη οδήγηση (σε περίπτωση που
θες να προλάβεις μια αποστολή ή οτιδήποτε άλλο) γιατί βάζεις σε
κίνδυνο τη ζωή σου, των συμπαικτών και οποιοδήποτε άλλου βρίσκετε
στο δρόμο εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία και λοιποί φορείς γνωρίζουν
πως διεξάγεται παιχνίδι στη πόλη αλλά η παράβαση του Κ.Ο.Κ. ισχύει
κανονικά.
δ. Κατά τη χρήση των οχημάτων, τα αεροβόλα πρέπει να αποκρύπτονται
για τους σκοπούς του παιχνιδιού. Ως προς τους ελέγχους που ίσως
πραγματοποιηθούν από τις αρμόδιες αρχές θα πρέπει να τηρούν την
ισχύουσα νομοθεσία περί μεταφοράς όπλων.
ε. Τα οχήματα που παίζουν στο παιχνίδι θα μαρκαριστούν (από την
διοργάνωση) στις 4 πλευρές με ένα σήμα που φέρει την ταυτότητα της
ομάδας . Αυτό το σήμα πρέπει να παραμείνει ορατό κατά τη διάρκεια
του event, ανεξάρτητα από το αν το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ή αν το
αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

ζ. Οι χώροι στάθμευσης και οι στάσεις πρέπει να γίνονται με επιμέλεια,
σεβόμενοι τους ισχύοντες κανονισμούς του Κ.Ο.Κ. αποφεύγοντας την
παρεμποδίσει των δρόμων και την κανονική οδική κυκλοφορία.
η. Μετά την έναρξη τα οχήματα δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την
περιοχή του παιχνιδιού .
θ. Η χρήση των οχημάτων μπορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ να γίνει σε
ασφαλτοστρωμένους ή δρόμους με τσιμέντο. Στις υπόλοιπες οδούς
(χωματόδρομοι και με πέτρα ), θα είναι δυνατή η μετακίνηση μόνο με
τα πόδια. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να παρκάρεις ή δεν μπορείς να
κάνεις αναστροφή επιτρέπετε να διανύσεις 100 μέτρα στο
χωματόδρομο για να διευκολυνθείς .
ι. Τέλος απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα για κάλυψη
και να βάλλουμε με το αεροβόλο ΜΕΣΑ από το αυτοκίνητο.
3. Τα είδη των αποστολών και περιοχές
α. Οι αποστολές χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:
i. Αποστολέ COMBAT
ii. Αποστολέ SPY
iii. Αποσστολές RECON
iv. Αποοστολές KEYPOINT
β. Οι περιοχές του παιχνιδιού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
i. "GREEN AREA", δηλαδή όλες οι δασικές εκτάσεις.
ii. "SPY AREA" , δηλαδή όλες οι αστικές περιοχές, οι δρόμοι
και τα σπίτια.
γ. Οι αποστολές COMBAT θα διεξαχθούν κυρίως στην "GREEN AREA" και
θα αποτελούνται από αποστολές όπου προβλέπεται η εξάλειψη της
άμυνας και η κατάκτηση κάποιον στόχων.
δ. Οι αποστολές RECON θα διεξαχθούν κυρίως στην "GREEN AREA" και
θα αποτελούνται από αποστολές όπου αναμένεται η αναγνώριση της
περιοχής και η ανάκτηση των πληροφοριών που υπάρχουν.

ε. Οι αποστολές KEY POINTS θα διεξαχθούν και στην "GREEN AREA" και
στην και στην "SPY AREA". Πρακτικά είναι αποστολές που θα
εμφανιστούν στο παιχνίδι και σου δίνουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες
για τη σωστή συνέχεια του παιχνιδιού. Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά
σου.
ζ. Οι αποστολές SPY θα διεξαχθούν κυρίως στην "SPY AREA”. Θα πρέπει
να αλληλεπιδράσετε με το προσωπικό του παιχνιδιού. Σε κάποιες από
αυτές τις αποστολές θα επιτρέπεται από τον παίχτη να χρησιμοποιεί
ΜΟΝΟ εάν είναι κρυμμένα το πιστόλι του (Τύπου Αirsoft) Σε σημεία με
υψηλή ασφάλεια μπορεί να σου κάνουν σωματικό έλεγχο. Στα σημεία
αυτά είναι σημαντικότερο να δουλέψει η φαντασία παρά η μπίλια,
μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείτε μια ιστορία πριν το παιχνίδι για να
έχετε πρόσβαση σε αυτό το σημείο. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ Ή ΟΧΙ.
Υπάρχουν και αποστολές SPY εκτός πόλης.
η. Στις αποστολές COMBAT και SPY για να έχετε πρόσβαση θα γίνετε με
αίτημα ώστε να πάρετε την έγκριση και να μπείτε. Κάθε αποστολή θα
έχει το δικό της κανάλι στον ασύρματο για να μπορείς να
επικοινωνήσεις και να πάρεις την έγκριση αλλιώς Παράθυρο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ
ΕΓΚΡΙΣΗ!!!! Αν μπεις χωρίς να πάρεις έγκριση η αποστολή ακυρώνεται
για την ομάδα σου. Επίσης για να αιτηθείς το Παράθυρο πρέπει να
είσαι σε απόσταση 150 μέτρων τουλάχιστον πίσω από την αποστολή
χωρίς να γίνεις οπτικά αντιληπτός (το παρόν επεξηγείτε παρακάτω στην
ενότητα 7. Παράθυρο).
θ. Οι αποστολές COMBAT και SPY έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο.
Όταν ζητήσεις Παράθυρο θα σου προτείνουν ένα συγκεκριμένο χρονικό
περιθώριο (π.χ. 10:30 -10:45). Μπορείς να το δεχτείς, να το αρνηθείς ή
να το αναβάλεις. Από τη στιγμή που συμφωνήσεις αυτός είναι ο
διαθέσιμος χρόνος για την αποστολή σου και δεν μπορείς να το
ακυρώσεις .
ι. Οι αποστολές KEYPOINT και RECON θα είναι προσιτές χωρίς
έγκριση/Παράθυρο. Σε περίπτωση που υπάρχει άλλη ομάδα εκεί κοντά
περιμένετε μέχρι να τελειώσει τη δουλεία της και μετά πηγαίνετε εσείς.

4. Ειδικοί κανόνες για τις αποστολές SPY
α. Όλοι πρέπει να γνωρίζετε πως το The Island χρειάζεται πρώτα απ’
όλα ΜΥΑΛΟ, επειδή τα SPY AREAS είναι σε κατοικημένες περιοχές που
ζει πραγματικός κόσμος πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως
προς τους κανόνες αλλά και για να μη φοβίσουμε κόσμο που δε το
γνωρίζει. Συνεπώς απαγορεύεται αυστηρά αεροβόλα στη SPY AREA.
Ούτως ή αλλιώς δε χρειάζονται για τις συγκεκριμένες αποστολές και σε
περίπτωση που χρησιμοποιήσετε θα αποβληθείτε. Σε περίπτωση που
συμβεί οτιδήποτε ενημερώνετε ΑΜΕΣΩΣ στο κανάλι έκτακτης ανάγκης ή
στα τηλέφωνα της διοργάνωσης 6979158235 Gianluca, 6980884357
Γιάννης. Οι αρχές, ο σύλλογος της περιοχής, και όλοι οι φορείς είναι
πλήρως ενημερωμένοι.
β. Δεδομένου της φύσης του σεναρίου, σαν μια Ομάδα Ειδικών
Αποστολών θα πρέπει να είστε μέρος του περιβάλλοντος, πράγμα που
σημαίνει πως σε ότι αφορά το ρουχισμό, θα πρέπει να φοράτε πολιτικά
ρούχα και να μην ξεχωρίζετε από τους απλούς πολίτες. Το μόνο που σας
ξεχωρίζει είναι τα γυαλιά airsoft τα οποία ΔΕ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ
ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Σε
περίπτωση που βρούμε παίκτη χωρίς τα προστατευτικά γυαλιά,
αποβάλετε από το παιχνίδι.
γ. Αν έχετε μια ολοκληρωμένη ιστορία για το λόγο που η ομάδα σας θα
βρίσκετε εκεί (backstory) μπορείτε να ντυθείτε και να ολοκληρώσετε το
The Island αναλόγως. Παραδείγματος χάρη: Βρίσκετε εκεί για τουρισμό,
είστε κάτοικοι της περιοχής, είστε εκεί για δουλειά ή οτιδήποτε άλλο
έχετε στο μυαλό σας. Σίγουρα η ταινία που θα πρωταγωνιστήσετε θα
έχει περισσότερο νόημα…
δ. Μπορείτε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να πάτε όπου θέλετε
μέσα στην πόλη. Μαγαζιά, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία κ.α Παίζουν
όμως συγκεκριμένα μέρη που θα μάθετε στην πορεία και τις
ολοκληρώνετε μόνο με την ομιλία.
ε. Εντός επιχειρησιακού τομέα θα υπάρχει Ιατρικός Χώρος. Αυτό είναι
το μοναδικό σημείο που δεν παίζουμε.

5. Κανόνες Επιχειρησιακού Τομέα
α. Αφότου ξεκινήσει το παιχνίδι απαγορεύεται να κινείστε εκτός
επιχειρησιακού τομέα.
β. Για 48 ώρες πριν από το παιχνίδι, απαγορεύετε να κυκλοφορείτε
κοντά στις αποστολές με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση
που μέλος της διοργάνωσης βρει ομάδα, η ομάδα αυτή θα βρεθεί
αυτόματα εκτός παιχνιδιού. Το The Island μπορεί να είναι τουρνουά
αλλά φτιάχνετε με στόχο να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι μέσα από μια
πρωτόγνωρη διαδραστική εμπειρία.
γ. Μέσα στον επιχειρησιακό τομέα, απαγορεύεται πάσης φύσης
εκρηκτική ύλη ή φωτιά.
δ. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί
από τα σημεία που περνάτε π.χ περιφράξεις έξω, από σπίτια, μαγαζιά
κ.α να μη γίνουν ζημιές. Πρέπει να σεβαστούμε αυτούς που μας
φιλοξενούν.
ε. Προσοχή σε όλες τις κινήσεις σας, πάνω από όλα η ασφάλεια. Μη
βγείτε μόνοι σας από το παιχνίδι…
στ. Η διοργάνωση μετά το πέρας του The Island μπορεί να σου ζητήσει
Track GPS, σε περίπτωση που έχετε κινηθεί εκτός επιχειρησιακού
τομέα, σε σημεία που απαγορεύεται, ή έχετε σβήσει το ιστορικό θα σας
αφαιρεθούν βαθμοί ή θα αποκλειστείτε από το τουρνουά.
6. Υλικά και έγγραφα για το παιχνίδι
α. Όλες οι αποστολές και οι πληροφορίες θα σας δοθούν αρκετές
εβδομάδες πριν από το παιχνίδι.
i. Κανόνες
ii. Αποστολές COMBAT και SPY
iii. Υπεύθυνες δηλώσεις αποποίησης ευθύνης τις οποίες θα πρέπει
να έχετε μαζί σας υπογεγραμμένες με γνήσιο της υπογραφής

β. Οτιδήποτε χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε μια αποστολή και
αναφέρετε στις αποστολές που θα λάβετε π.χ εκρηκτικά (C4), θα τα
πάρετε από τη διοργάνωση στο GAME BRIEFING. Ό,τι έχετε στο μυαλό
σας για τις SPY αποστολές όπως ρούχα, κλπ πρέπει να τα φέρετε μαζί
σας. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για αυτό το θέμα.
γ. Στο GAME BRIEFING την ημέρα του σεναρίου, τα αυτοκίνητα (μέχρι 2)
κάθε ομάδας θα ελεγχθούν από τη διοργάνωση και θα μπουν τα
απαραίτητα διακριτικά (SIERRA1/2/3…) για να γνωρίζουν οι κάτοικοι
αλλά και οι διοργανωτές την παρουσία σας.
δ. Κατά τη διάρκεια του GAME BRIEFING το παιχνίδι θα έχει ήδη
ξεκινήσει, ό,τι ερώτηση υπάρχει για τους κανόνες ή τις αποστολές θα
απαντηθούν στα 2 ONLINE BRIEFING στο facebook πριν τις 29/3 στο
GAME BRIEFING θα γίνουν ερωτήσεις που αφορούν πληροφορίες για
την ιστορία.
7. Περίπολα
α. Στην GREEN AREA η οποία έχει εξηγηθεί παραπάνω ενδέχεται να
έρθετε σε επαφή με περίπολα.
β. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε πως κοντά σας είναι ένα περίπολο,
δεν είναι σκοπός σας να το σκοτώσετε. Εάν εμπλακείτε σε μάχη με ένα
από τα περίπολα, ή το περίπολο σας αντιληφθεί και εμπλακεί μαζί σας
δε μπορείτε να το αποφύγετε. Πράγμα που σημαίνει πως πρέπει από
αυτή τη μάχη να βγει νικητής. Σε περίπτωση νίκης της ομάδας
περιπόλου, η ομάδα SIERRA θα πρέπει να πληρώσει $ 120.00 (Money
Points 10 α. i.). Σε περίπτωση που κέρδισε η ομάδα Sierra, πρέπει να
πληρώσει $ 60,00 (Money Points).
γ. Σε κάθε περίπτωση, σύγκρουσης με ένα περίπολο, είτε κερδίζετε είτε
χάνετε, θα υπάρξει μείωση της βαθμολογίας.
δ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εγκαταλείψετε μια ανοικτή μάχη με το περίπολο
σε περίπτωση που απενεργοποιηθεί παίκτης των 2 ομάδων (περίπολο ή
SIERRA).
ε. Τα περίπολα δεν έχουν περιορισμούς στη GREEN AREA και κινούνται
σε όλη την περιοχή. Θα κάνουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν την
αποστολή τους, εσείς και βάσει ιστορίας δεν θα πρέπει να είστε εκεί. Τα
περίπολα δε θα είναι πολύ κοντά στις αποστολές για να μπορέσετε να
εισέλθετε και να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία.

στ. Στις περιοχές SPY τα περίπολα θα πραγματοποιηθούν από άτομα
που θα φορούν προστατευτικά γυαλιά και θα αναγνωρίζονται από
αυτά. Αντίστοιχα θα σας ζητήσουν $ 60 ή $ 120 ανάλογα με τα λάθη
σας. Υπενθύμιση: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στις αποστολές SPY να βάλετε
αντιπάλους.
ζ. Σε όλη την έκταση του πεδίου στις περιοχές που κυκλοφορείτε με
αυτοκίνητο, κυκλοφορούν άτομα της διοργάνωσης οι οποίοι σε
περίπτωση που δε συμμορφώνεστε με τους κανόνες λειτουργούν όπως
το περίπολο με μόνη διαφορά πως η ποινή εφαρμόζεται αμέσως και
υποχρεούστε να δώσετε $ 60,00 ή $ 120,00 ανάλογα με τα λάθη
μεγαλύτερη ποινή την αποβολή από το παιχνίδι. Η ποινή αυτή θα
μπορεί να συμβεί εάν βρεθείτε με αυτοκίνητα σε μη
εξουσιοδοτημένους χώρους ή με τον εξοπλισμό σας (αεροβόλα) σε
κοινή θέα.
8. Είδη προσανατολισμού
α. Όλες οι συντεταγμένες των αποστολών είναι σε format UTM με map
datum WGS84. Οι συντεταγμένες δηλαδή δεν είναι σε format Google
Maps.
β. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ενδείξεις σχετικά με τις
περιγραφικές θέσεις, όπως ο δρόμος και ο αριθμός σπιτιού.
γ. Οι αποστολές μπορεί να έχουν μια «κεντρική θέση» διαφορετική από
εκείνη του σημείου χάρτη ακόμη και των 50-60 μέτρων. Οι περιορισμοί
στην είσοδο κάθε αποστολής θα λαμβάνονται πάντοτε υπόψη του
σημείου αποστολής που υπάρχει στα Release για τις αποστολές που θα
λάβετε.
9. Ώρες και ημερομηνίες
α. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 06.45 την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 την ίδια μέρα
β. Συγκεκριμένα, περίπου οι χρόνοι θα είναι:
i. 06.30π.μ. – Ανοίγει ο χώρος στάθμευσης στον οποίο θα σας
περιμένουν μέλη της διοργάνωσης για τα περαιτέρω.
ii. 07.00π.μ – Συνάντηση στο κέντρο υποδοχής.
iii. 08.00π.μ – Επίσημη έναρξη παιχνιδιού.

iv. 16.00μ.μ – Λήξη παιχνιδιού, αν μια ομάδα τελειώσει αργότερα θα
υπάρξει αφαίρεση πόντων ανά λεπτό.
v. 17.30μ.μ – Μπουφέ και Τελετή Απονομής.
vi. 19.00μ.μ – Τέλος εκδήλωσης χαιρετισμοί.
γ. Στη σελίδα facebook https://www.facebook.com/theislandopzero/ οι
ομάδες SIERRA μπορούν να βρουν υλικό του παιχνιδιού και
πληροφορίες για τα ONLINE BRIEFING.
δ. Όλα τα live streaming θα πραγματοποιηθούν από τη σελίδα του
facebook της εκδήλωσης https://www.facebook.com/theislandopzero/
10. Βαθμολογία
α. Η βαθμολογία θα έχει 2 μεθόδους αντιστοίχισης:
i. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα σας δοθούν κάποια “Money
points” ή αλλιώς Χρήματα του παιχνιδιού. Αυτά θα έχετε
δυνατότητα να τα αποκτάτε αφότου ολοκληρώσετε αποστολές
και ανάλογα με το ποσοστό που θα φέρετε εις πέρας. Μετά το
πέρας του παιχνιδιού τα “Money points” που θα έχετε
συγκεντρώσει υπολογίζονται σαν τελικό σκορ βάσει του οποίου
θα σχηματιστεί η τελική κατάταξη. Σε περίπτωση που χάσετε τα
χρήματα αυτά για οποιοδήποτε λόγο θα χάσετε και τους
αντίστοιχους πόντους.
ii. Έκθεση Διαιτησίας - σε ορισμένες αποστολές, ο διαιτητής θα
μεταδώσει απευθείας στη διοργάνωση για την πορεία της
αποστολής (σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργείτε χωρίς να
βλέπετε ποτέ τον διαιτητή).
β. Στο τέλος του παιχνιδιού κάθε SIERRA θα είναι σε θέση να δει τις
βαθμολογίες έλαβαν σε κάθε αποστολή από την Έκθεση Διαιτητή.
γ. Οι βαθμολογίες των αποστολών δεν θα είναι γνωστές πριν από την
αποστολή. Η βαθμολογία εξαρτάται ανάλογα με τη σημαντικότητα της
αποστολής τις οποίες θα πρέπει μόνοι σας να καταλάβετε.

11.Τροπος εισαγωγής στην αποστολή (Παράθυρο)
α. Όπως όλοι έχετε ενημερωθεί επειδή οι αποστολές δεν είναι
γραμμικές πράγμα που σημαίνει πως σε μια αποστολή ενδεχομένως να
υπάρξουν 2 ή παραπάνω ομάδες ταυτόχρονα, η ομάδα που θα εισέλθει
πρώτη θα είναι εκείνη που θα έχει λάβει το λεγόμενο Παράθυρο.
β. Για να πάρει μια ομάδα το Παράθυρο θα πρέπει να τηρεί τις
παρακάτω προϋποθέσεις:
i. Με τον ασύρματο επικοινωνείς στο αντίστοιχο κανάλι της
αποστολής, στο οποίο απαντάει ο διαιτητής.
ii. Αναφέρεις το όνομα της ομάδας σου και την αποστολή που
θες να μπεις (υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος στην
αποστολή που θα ζητήσετε) π.χ SIERRA 5 προς BRAVO,
λαμβάνεις;
iii. Ζητάς πότε μπορεί η ομάδα να μπει στην αποστολή.
iv. Ο διαιτητής θα σου δώσει ένα ωράριο πότε μπορείς να
μπεις μέσα και συ μπορείς να απαντήσεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε
περίπτωση που δε μπορείς ή είσαι μακριά ή δε θες να
περιμένεις.
v. Σε περίπτωση που δεχτείς δε μπορείς να ακυρώσεις το
παράθυρο.
vi. Η έναρξη της αποστολής ξεκινάει με την έναρξη του
Παραθύρου, σε περίπτωση που αργήσεις χάνεις χρόνο από
την αποστολή.
vii. Σε περίπτωση που έχεις δεχτεί και περιμένεις να μπεις στην
αποστολή πρέπει να μην ενοχλείς τις άλλες ομάδες.
viii. Σε περίπτωση που βρίσκετε εντός Παράθυρου δηλαδή
μέσα στην αποστολή και απενεργοποιηθείτε, φοράτε το
ειδικό κόκκινο γιλέκο και μένετε ως ΝΕΚΡΟΙ μέχρι ο
διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής.
Υπενθύμιση: Σε κάθε αποστολή με κανάλι ασυρμάτου, ζητάτε
Παράθυρο. Πριν δεχτείτε το Παράθυρο, πρέπει να βρίσκεστε 100-150
μέτρα μακριά από την αποστολή.

12. Τρόπος συμπεριφοράς με άλλες Sierra
α. Σε περίπτωση που θα βρείτε άλλη ομάδα μακριά από την αποστολή:
i. Σηκώνουμε χέρι και φωνάζουμε το όνομα της ομάδας μας
Sierra
ii. Σε περίπτωση που η αντίπαλη ομάδα δεν απαντήσει με το
αντίστοιχο όνομα Sierra της, τότε είναι αντίπαλος.
β. Σε περίπτωση που συναντήσετε ομάδα σε αποστολή:
i. Περιμένεις στην άκρη και κρύβεσαι με σκοπό να μην τους
ενοχλήσεις.
ii. Σε περίπτωση που σε δουν επαναλαμβάνεις την παραπάνω
διαδικασία.
γ. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε μάχη με άλλη Sierra τότε δε χάνετε
πόντους, δεν είστε νεκροί και συνεχίζετε κανονικά την αποστολή σας.
Προσπαθήστε να κάνετε σωστή αναγνώριση μεταξύ Sierra/περιπόλου.
Θυμηθείτε πως δεν υπάρχουν περίπολα κοντά στις αποστολές.

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 30 Ιαν 2020, 18:07 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 08:19
Δημοσιεύσεις: 1374
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
Το The Island έχει επίσημα ξεκινήσει.

γραψτε το εμαιλ σας να σας στειλω αρχειο pdf τα παρακατω , εδω δεν φαινονται καλα

THE ISLAND
Format : Cristian “Paletta” Tanini
Σε σκηνοθεσία : Gianluca “Moro” Mori
Μακρύ Γιαλός
Κρήτη
Όταν αναφέρουμε την Ελλάδα, τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο νου είναι: η τεράστια πολιτιστική ιστορία που συνέβαλε στην ανθρώπινη και κοινωνική ανάπτυξη, o ήλιος, η θάλασσα και οι όμορφες παραλίες.
Ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και ειδικά στο νησί της Κρήτης είναι ο Μακρύ Γιαλός, ένα χωριό κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής του Λασιθίου, 20χλμ από την πόλη της Ιεράπετρας. Ο πληθυσμός της περιοχής είναι περίπου 4.200 κατοίκοι. Πριν από την εισαγωγή του τουρισμού και των θερμοκηπίων, πιο ζωντανά ήταν κυρίως τα χωριά που βρίσκονται μέσα στα βουνά. πολλά από αυτά δεν είναι ορατά από τη θάλασσα, γι 'αυτό και ήταν ασφαλή από τους πειρατές. Στην αρχή, η κύρια δουλειά για τους χωρικούς ήταν να εκμεταλλεύονται τη γη ή να φροντίζουν τα κοπάδια τους στις υψηλότερες κορυφές. Σήμερα η ζωή περιστρέφεται γύρω από την ακτή, οι άνθρωποι έχουν βγει από τα βουνά για να ζήσουν, καθώς υπάρχει περισσότερη δουλειά σε πόλεις με τα τουριστικά θέρετρα, ακόμα κι αν οι παλαιότερες γενιές εξακολουθούν να ζουν στα χωριά συνεχίζοντας τα έθιμα τους.
Τα τελευταία χρόνια η πόλη του Μακρύ Γιαλού έχει γίνει ένας διάσημος προορισμός για σημαντικές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διασκέψεις σχετικά με θέματα της οικονομίας, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την αλλαγή του κλίματος, τη ρύπανση κ.α. γεγονότα που πραγματοποιούνται κυρίως στην αρχή της θερινής περιόδου μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.
Η χρυσαφένια αμμουδερή παραλία του Μακρύ Γιαλού έχει μήκος πάνω από ενάμιση χιλιόμετρο πράγμα που την κάνει μια απο τις μεγαλύτερες αμμώδης παραλίες στην ανατολική Κρήτη.
Αποτελείται κυρίως από ζεστά ρηχά νερά. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν υπέροχοι κρυμμένοι όρμοι και τρία όμορφα φαράγγια για να εξερευνήσετε: το φαράγγι της Πεταλούδας, το οποίο παίρνει το όνομά του από τις πολλές Πεταλούδες που ζουν εκεί, βρίσκεται σε μια κοιλάδα που χαρακτηρίζεται από πολλά εγκαταλελειμμένα κρητικά χωριά. Το φαράγγι των Πεύκων - που παίρνει το όνομα του από το χωριό Πεύκοι και τελειώνει στον Άσπρο Ποταμό - αναπτύσσεται μέσα από ελαιώνες και γκρεμούς. Τέλος. το Φαράγγι των Περβολακίων, το βαθύτερο από τα τρία, χτισμένο πάνω στα βράχια με θέα στη θάλασσα.
Ο Μακρύ Γιαλός είναι επίσης το σημείο εκκίνησης για υπέροχες εκδρομές στα κοντινά νησιά Χρυσή και Κουφονήσι, που είναι γνωστά για τις παρθένες και καραϊβικές παραλίες τους ή για τη Μονή Καψά, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές. Το χωριό είναι καλά συνδεμένο με την γραμμή λεωφορείων οπωεεπισης και με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, αν και ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης είναι πάντα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο.
Operation Zero
Friday, 27.03.2020
Είναι ένα ζεστό, ήρεμο πρωινό στο Μακρύ Γιαλό, οι ηλικιωμένοι συγκεντρώνονται κοντά στο λιμάνι για να αναπολήσουν κομμάτια της ζωής παίζοντας μια ακόμα παρτίδα χαρτιά. Τα παιδιά παίζουν στο σχολείο χαζεύοντας τη θάλασσα, χαρούμενοι που έφτασε η τελευταία μέρα της εβδομάδας.
Η ώρα είναι 08:14 σε μια κοινή Παρασκευή του Μαρτίου. Μια έκρηξη προκαλεί την περιέργεια των κατοίκων, που κοιτάζουν ανήσυχα προς την κατεύθυνση του θορύβου. Τίποτα δεν συμβαίνει ποτέ στο Μακρύ Γιαλό, ίσως να είναι μια μικρή ομάδα παιδιών που έκαναν κοπάνα απ’ το σχολείο ξανά.
Η Ρόνα Στέρλινγκ, είναι στην κουζίνα και προετοιμάζει το μεσημεριανό γεύμα ενώ τα παιδιά της είναι στο σχολείο, αλλά σε λίγες ώρες θα έρθουν στο σπίτι πεινασμένα. Ο Ρόναλντ Σολίνας, ο σύζυγός της Ρόνα, αναμένεται επίσης για μεσημεριανό γεύμα. Θα είναι απασχολημένος όλο το πρωί σε ένα συνέδριο στο Δημαρχείο, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένειά του, ίσως και για μια εκδρομή στην κοιλάδα των πεταλούδων...
Η τηλεόραση στο σαλόνι μεταδίδει μια μεσημεριανή σαπουνόπερα, αλλά η Ρόνα από την κουζίνα την ακούει μόνο... λίγο για την παρέα.
’’...ισχυρή έκρηξη στο Μακρύ Γιαλό...’’ η Ρόνα κοιτάζει προς την τηλεόραση και με δυσκολία κρατιέται στα πόδια της συνειδητοποιώντας την είδηση που μόλις άκουσε... η σαπουνόπερα έχει διακοπεί από το έκτακτο δελτίο <<...σήμερα το πρωί άγνωστη ομάδα τρομοκρατών, κατέλαβε το δημαρχείο της πόλης κρατώντας όλους τους παρευρισκόμενους του συνεδρίου για την υπερθέρμανση του πλανήτη ομήρους...>>
Ωωω θεέ μου, Ρόναλντ!
.
Την ίδια στιγμή, ο Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Antonio Gutierrez, λαμβάνει ένα τηλεοπτικό μήνυμα που θα ενεργοποιήσει μια σειρά απο γεγονότα που αναπόφευκτα οδηγούν στη σύνταξη αυτού του φακέλου.
https://www.youtube.com/watch?v=93qYJRAHrx0
VX
Νευρικός Παράγοντας
Το VX είναι ένας νευρικός παράγοντας που χρησιμοποιείται ως χημικό όπλο.
Κατατάχθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως όπλο μαζικής καταστροφής και η παραγωγή όπως η προμήθειά τους απαγορεύτηκαν στο πλαίσιο της Σύμβασης του 1993 για τα Χημικά Όπλα.
Εμφανίζεται ως ένα άχρωμο υγρό, ή με ένα χρώμα που τείνει προς ανοικτό κίτρινο, έχει άοσμη και λιπαρή συνοχή. Εκτός του ότι είναι ο πλέον τοξικός νευρικός παράγοντας, έχει επίσης μια παραμονή στο έδαφος, 2-6 ημέρες, η οποία μπορεί να επεκταθεί ακόμη και σε ένα μήνα σε ψυχρές καιρικές συνθήκες.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι σύνθεσης του VX. Ένας από αυτούς χρησιμοποιεί τη μεθυλίωση του τριχλωριούχου φωσφόρου με το σχηματισμό του διχλωριούχου μεθυλοφωσφονόζης, το οποίο όταν αντιδρά με αιθανόλη παράγει τον διεστέρα αιθυλίου. Ο διεστέρας κατόπιν υποβάλλεται σε διεστεροποίηση με Ν, Ν-διισοπροπυλαμινοαιθανόλη με σχηματισμό της ένωσης QL (το όνομα είναι ένας κώδικας ΝΑΤΟ) που αντιπροσωπεύει τον πρόδρομο του VX. Ο νευρικός παράγοντας λαμβάνεται μετά από αντίδραση του QL με θείο και μετέπειτα ισομερισμό και θερμότητα.
Το VX μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χημικό όπλο ουσιαστικά με τρεις τρόπους: σε καθαρό υγρό όπως είναι, σε μείγμα με παράγοντες πάχυνσης που καθιστούν πιο δύσκολη την αφαίρεση και τέλος με τη μορφή αερολύματος. Η έκθεση σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να είναι θανατηφόρα εντός λίγων λεπτών. Η έκθεση μπορεί να συμβεί με εισπνοή, κατάποση (δε γίνεται συχνά), επαφή με το δέρμα ή επαφή με τα μάτια. Όπως και η υπόλοιπη κατηγορία των σχετικών ενώσεων, το VX δρα ως αναστολέας ακετυλοχολινεστεράσης, οδηγώντας στη χαλαρή παράλυση των μυών του σώματος, συμπεριλαμβανομένου των μυών του διαφράγματος με επακόλουθο θάνατο από ασφυξία. Τα πρώιμα συμπτώματα είναι, συσπάσεις, ναυτία, έμετος, διάρροια.
Η θανατηφόρος δόση (LD50) για άνδρα 70 kg αντιστοιχεί σε 10 mg VX. Η πνευμονική οδός είναι η πιο αποτελεσματική οδός απορρόφησης. Ο μεταβολισμός του VX λαμβάνει χώρα με ενζυματική υδρόλυση και οι κύριοι μεταβολίτες είναι το αιθυλομεθυλοφωσφονικό οξύ (EMPA) και το μεθυλοφωσφονικό οξύ (MPA). Μπορούν επίσης να σχηματιστούν δραστικοί μεταβολίτες όπως το δεσμεθύλιο VX (αποαλκυλιωμένη μορφή χωρίς την ομάδα αιθυλίου) ή το Ν-οξείδιο.
Τα τελευταία χρόνια, το VX αποτέλεσε πηγή σπουδών σε πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις, την πιο έγκυρη επεξεργάζεται η Δρ. Μαρία Φερνάντα Κάρσης. Η Κυρία Κάρσης αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης το 1998 και είναι πλέον συνεργάτης του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, και θεωρείται ένας από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα των νευρικών αερίων. Η Αμερικάνικη Υπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθεί επί του παρόντος τη γιατρό για ένα επιστημονικό προφίλ που θα χρησιμοποιηθεί για την ελληνική υπόθεση και σε περίπτωση παροχής υποστήριξης για επιχειρήσεις.
DR. MARIA FERNANDA KARSIS
29/06/1978
Εθνικότητα:
Βραζιλία
Σπουδές:
Πτυχίο Χημείας από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.Με Master στη Μοριακή βιολογία Johns Hopkins
Επαγγέλματα:
Βιολόγος ερευνητής στο Ιατρικό Κέντρο Clemenceau στη Βηρυτό
Συνεργάτης της Αμερικάνικης κυβέρνησης (ΗΠΑ) ως σύμβουλος άμυνας
Συνεργάτης της ΜΚΟ Proactiva Open Arms
Τελευταία γνωστή κατοικία:
Klosterstraße 66 10179 Βερολίνο, Γερμανία
Ομιλούμενες Γλώσσες:
Αγγλικά, Ισπανικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ιταλικά
mariafernanda.karsis@gmail.com
O
Victor Zolotov
Γενική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων
Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας
Ο Βίκτορ Βασίλιεβιτς Ζόλοτοβ, γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1954, σημερινός διευθυντής της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας (Rosgvardiya) και μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.
Ο Ζόλοτοβ γεννήθηκε στο Λένινγκραντ απο οικογένεια εργατικής τάξης και εργάστηκε ως ξυλουργός. Στη δεκαετία του 90 προσλήφθηκε ως σωματοφύλακας από τον δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης Ανατόλι Σομπάκ. Σε αυτή του τη δουλειά γνώρισε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος ήταν τότε αντιδήμαρχος. Κάπως έτσι ο Ζόλοτοβ έγινε βοηθός πυγμαχίας του μελλοντικού προέδρου της Ρωσίας στο μποξ και στο τζούντο και «κάθε φορά που ο Πούτιν εμφανιζόταν μπροστά σε κοινό, πολύ πιθανόν να μπορούσε κάποιος να δει το Ζόλοτοβ να περπατά πίσω του».
Ο Ζόλοτοβ υπηρέτησε επίσης τον Ρόμαν Τσεπόβ στην υπηρεσία ιδιωτικής φύλαξης του Baltik-Eskort, πριν ο Τσεπόβ δηλητηριαστεί από άγνωστη ραδιενεργή ουσία. Ο παραπάνω οργανισμός δημιουργήθηκε το 1992, με βάση τις συμβουλές του Ζόλοτοβ, ο οποίος φέρεται να επέβλεψε τον οργανισμό αυτό αργότερα ως μέλος του ενεργού αποθεματικού, σύμφωνα με τον Γιούρι Φελσίνσκυ και τον Βλαντιμίρ Πρίμσλοφσκι. Από το 2000 έως το 2013 ήταν επικεφαλής ασφάλειας για τον πρωθυπουργό της Ρωσίας και τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, που διοικούν τους αξιωματικούς ασφαλείας που είναι γνωστοί στη Ρωσία ως «οι άνδρες με τα μαύρα» επειδή φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου και φορούσαν μαύρα κοστούμια.
Στις 5 Απριλίου 2016 ο Β. Ζόλοτοβ διορίστηκε αρχιστράτηγος της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας και απαλλαγμένος από τα προηγούμενα καθήκοντά του και με ξεχωριστό προεδρικό διάταγμα διορίστηκε μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Τον Απρίλιο του 2018, οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις σε αυτόν και άλλους 23 Ρώσους πολίτες.
Τον Αύγουστο του 2018, ο Ζόλοτοβ έγινε στόχος της έρευνας του Ιδρύματος για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Ο Αλεξέι Ναβάλνι ανέφερε τουλάχιστον 29 εκατομμύρια δολάρια σε κλοπή συμβάσεων προμήθειας για την Εθνική Φρουρά της Ρωσίας. Ο Ναβάλνι σύντομα φυλακίστηκε, για υποτιθέμενες διαμαρτυρίες τον Ιανουάριο του 2018, ο Ζόλοτοβ κυκλοφόρησε ένα βίντεο μήνυμα στις 11 Σεπτεμβρίου, στο οποίο κάλεσε τον Ναβάλνι σε μια μονομαχία και υποσχέθηκε να τον κάνει "καλό και ζουμερό κιμά".
Αντίγραφο Ν1
GDO: 12.30 PM / 27Mar2020
Αρ. πρωτοκόλλου: N. OPORD01/03
Διαταγή: N. *12/2020-Mar,27
Αναφορές:
Όνομα επιχείρησης: “THE ISLAND”
Όνομα αποστολής: “OPERATION ZERO”
Σύνθεση και όνομα δύναμης:
-SFTeam*SIERRA
1. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
A.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
στις 08.14 σήμερα το πρωί μια ένοπλη ομάδα που ανήκε πιθανότατα στην Τσετσενική κυψέλη ETA εισέβαλε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου της ελληνικής πόλης του Μακρύ Γιαλού, στη συνέχεια έθεσε όλο το κτήριο και τους παρευρισκόμενους σε κατάσταση ομηρίας και ανέλαβε την ευθύνη με βίντεο. Στο βίντεο ενημέρωσε για επικείμενη επίθεση σε 4 μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μέσω χρήσης πυραύλων GGM με βιολογική κεφαλή πιθανότατα οπλισμένη με VX.
Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτιέρεζ, με την ισχυρή στρατηγική γνώση της Τσετσενικής πραγματικότητας, διόρισε τον στρατηγό Βίκτορ Ζόλοτοβ να διοικήσει την αποστολή με όνομα Operation Zero, μια πράξη απαραίτητη για την αποκατάσταση της ελληνικής και ιδιαίτερα της παγκόσμιας ασφάλειας.
B.
ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Σε όλο τον επιχειρησιακό τομέα, η Τσετσένικη τρομοκρατική κυψέλη με δύναμη περίπου 60 ατόμων διοικούμενη από τον Σεργκέι Ρούμαρωφ, η οποία είναι οπλισμένη με σύγχρονα συστήματα οπλισμού και πιθανών κεφαλές με νευρικό αέριο φορτωμένο σε πυραύλους GGM.
C.
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Στον επιχειρησιακό τομέα θα υπάρξουν ρωσικές δυνάμεις που θα επικουρούνται από την κοντινή πρεσβεία του Μακρύ Γιαλού, καθώς και από τις ελληνικές στρατιωτικές και θεσμικές δυνάμεις όπως και από αντιπροσωπεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ για την εποπτεία των επιχειρήσεων εξ ονόματος των Ηνωμένων Εθνών.
ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η Διοίκηση σκοπεύει να προωθήσει εντός επιχειρησιακού τομέα μια μονάδα καταπολέμησης της τρομοκρατίας με στόχο την εξάλειψη του Ρούμαρωφ και την αποκατάσταση της εθνικής ασφάλειας υπο άκρα μυστικότητα.
Совет безопасности Российской Федерации (СБРФ)
2. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Στις 29 Μαρτίου 2020 στις 08.00 π.μ. θα μπείτε στην Επιχειρησιακή Περιοχή μετά από ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί σε μια επίτόπια εγκατάσταση, μετά την οποία ο σκοπός σας θα είναι να λειτουργήσετε όπως ζητήθηκε και να επιστρέψετε στη Ρωσική Πρεσβεία της χώρας.
Α
ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ:
Οι κανόνες που σας δεσμέυουν θα είναι η αυστηρή διατήρηση ενός χαμηλού προφίλ στις αστικές περιοχές, ώστε να αποφευχθεί η ανησυχία του πληθυσμού καθώς και να αποκρυφθεί η παρουσία σας από τις δυνάμεις του Ρούμαρωφ. Στην πόλη θα πρέπει να φοράτε πολιτικά ρούχα και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε και να μεταφέρετε πυροβόλα όπλα.
Σε δασικές εκτάσεις θα σας επιτραπεί να χρησιμοποιήσετε προσβλητική δύναμη με στόχο την εξουδετέρωση εχθρικού προσωπικού μόνο σε περιοχές που έχετε αποστολές.
Στις γύρω δασικές περιοχές, η χρήση βίας θα περιοριστεί μόνο σε αμυντικούς σκοπούς όπως την εξουδετέρωση περιπόλου το οποίο σας βάλλει.
B.
ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
Η ομάδα Sierra αναμένεται στις 07.30 στο ΜΕΛΥΔΡΟΝ ΚΑΦΕ και ΤΗΕ CAVERN ΚΑΦΕ, κοντά στο λιμάνι του Μακρύ Γιαλού, όπου οι χειριστές του Ζόλοτοβ και οι αντιπροσωπείες ελέγχου θα προβούν σε ενημέρωση πριν από την αποστολή.
Στις 08.00, η ομάδα σας θα πρέπει να ανακτήσει και να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που περιέχονται και περιγράφονται στο RELEASE 1.1
Αυτή η αποστολή πρέπει να γίνει αυστηρά πριν από οποιαδήποτε άλλη αποστολή.
Μόλις ανακτηθούν οι απαιτούμενες πληροφορίες από την αποστολή του RELEASE 1.1, η ομάδα Sierra θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τις επόμενες RELEASE με όποια σειρά επιθυμεί
2.1
3.1
5.1
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων σας, απαιτείται έρευνα και πιθανή ανάκτηση ενός HVT με όνομα Μαρίας Φερνάντα Κάρσης που αγνοείται από την περιοχή. Ο παραπάνω HVT είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της αποστολής.
Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που περιγράφονται, πρέπει να φτάσετε στην Ρωσική πρεσβεία, όπως περιγράφεται στην RELEASE 6.1.
3.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Όλες οι επικοινωνίες θα πραγματοποιηθούν μέσω ασυρμάτου όπως περιγράφεται στα RELEASE και κατά την αρχική ενημέρωση.
4. ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ
RELEASE 1.1 “Points of view”
RELEASE 2.1 “Imminent threat”
RELEASE 3.1 “The den of the wolf”
RELEASE 5.1 “Lord of war”
RELEASE 6.1 “On the way home”
Ο Διοικητής
Victor Vasilyevich Zolotov
Совет безопасности Российской Федерации (СБРФ)
RELEASE 1.1
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Δεδομένης της κρίσιμης κατάστασης που προκάλεσε η επικείμενη τρομοκρατική απειλή από τον Ρούμαρωφ, η VKS (Vozdušno-kosmičeskie sily) έστειλε ένα UAV αεροσκάφος τύπου MALE (Medium Altitude, Long Endurance) ORION, που προορίζεται για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με πιθανή τρομοκρατική κίνηση στον επιχειρησιακό τομέα.
Δυστυχώς, πριν από λίγες ώρες χάθηκε το σήμα του πομπού αναμεταδότη για άγνωστους λόγους με αποτέλεσμα την πτώση του.
Δεδομένης της σημασίας των πληροφοριών που συλλέγονται από το αεροσκάφος, ζητάμε από την δική σας Ομάδα Ειδικών Αποστολών να φτάσετε αμέσως στον επιχειρησιακό τομέα και να ανακτήσετε το σύστημα εγγραφής εικόνας.
Οι πληροφορίες αυτές, οι οποίες θα αναλύθουν από τους αναλυτές μας, θα μπορούσαν να αποδειχθούν ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη της τρομοκρατικής απειλής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αυτή η αποστολή απαλλάσσετε από το “Παράθυρο” επομένως θα είναι εφικτή η έναρξη της χωρίς άδεια εισόδου.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ
Στην ίδια αποστολή μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που προορίζονται για άλλες ομάδες SIERRA, θα απαγορευτεί αυστηρά η τροποποίηση και/ή η λήψη αντικειμένων ή πληροφοριών που δεν περιλαμβάνουν τη δική σας ένδειξη SIERRA ID.
Στην επιχειρησιακή ζώνη για λόγους διοικητικής μέριμνας θα υπάρχουν τρία drones με ισοδύναμες αποστάσεις / χαρακτηριστικά. Το μόνο “UAV” που θα πρέπει να προσεγγίσετε θα είναι αυτό που σχετίζεται με το δικό σας Sierra ID:
S1 / S2 / S3 - UAV ΔΥΤΙΚΑ 35S 399506 UTM 3879602 (WGS84-UTM)
S4 / S5 / S6 - UAV ΒΟΡΕΙΑ 35S 403932 UTM 3881168 (WGS84-UTM)
S7 / S8 / S9 - UAV ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 35S 406209 UTM 3880123 (WGS84-UTM)
VIDEO RECORDER SYSTEM
EPSILON 140 PAYLOAD
Stabilization: <150 μrad
Weight: 1570 grams
Size: 140 mmx189 mm diameter
Environmental protection: IP64 rated
Operating temperature: −25°C to +50°C
Slew rate: 120 deg/sec
Power: 40W peak, 20 W typical
Input voltage: 24 volts
Video out: Digital H.264 encoded video,
analog, PAL, or NTSC
Control interface: RS 232, Ethernet
Onboard Image Processor Specifications
Object tracking: Yes
Software stabilization with rotation correction: Yes
HD video output: 720p HD output
H.264 encoding: Yes
On-board video: 32 GB USB memory
Moving target indicator: Yes
Video enchancment: Yes
http://octopus.uavfactory.com
ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η Διοίκηση Επιχειρήσεων απαιτεί την άμεση ανάπτυξη της Ομάδας σας στην περιοχή πτώσης του αεροσκάφους που ονομάζεται "UAV" και την ανάκτηση του On-board συστήματος εγγραφής βίντεο.
Αυτή η βάση δεδομένων πρέπει να παραδοθεί στο προσωπικό της Ρωσικής πρεσβείας για την επιτυχή απομάκρυνση σας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!
RELEASE 2.1
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας κάνουν να πιστεύουμε πως έχουν εντοπιστεί οι θέσεις των πυραυλικών συστημάτων GGM (Ground to Ground Missile) εγκατεστημένων από τους υποστηρικτές του Ρούμαρωφ. Αν και η πηγή πληροφοριών δεν θεωρείται αξιόπιστη, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση των τεσσάρων περιοχών.
Τα πυραυλικά συστήματα GGM είναι οπλισμένα με βλήματα μεγάλου βεληνεκούς AEGIS BMD SM-3 που είναι πιθανώς εξοπλισμένα με βιολογικές κεφαλές που περιέχουν νευροτοξίνη τύπου VX.
Από το βίντεο αιτήματος του Ρούμαρωφ, τα συστήματα εκτόξευσης πιστεύουμε πως στοχεύουν τέσσερις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.
ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η Διοίκηση Επιχειρήσεων απαιτεί την κατάληψη των τεσσάρων θέσεων που ονομάζονται GGM εξουδετερώνοντας πιθανές απειλές, αφαιρώντας τα συστήματα νευροτοξίνης από τους πυραύλους και στη συνέχεια καταστρέφοντας τους.
Το σύστημα νευροτοξίνης πρέπει να αποθηκεύεται, να μεταφέρεται και να παραδίδεται με ασφάλεια στο προσωπικό του φορέα NBC που θα είναι παρόντες στη Ρωσική πρεσβεία για την επιτυχή απομάκρυνση σας.
GGΜ_PAPA_ 35S_404508_UTM_3879113
GGM_BRAVO_ 35S_408443_UTM_3878951
GGM_ROMEO_ 35S_411646_UTM_3876574
GGM_LIMA_ 35S_401690_UTM_3879543
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Αυτή η RELEASE συγκεντρώνει 4 αποστολές με μια μεμονωμένη μεθοδολογία απόκτησης, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη πως είναι 4 διαφορετικές αποστολές με ξεχωριστή βαθμολογία και χρονική διάρκεια.
Για κάθε αποστολή πυραύλου οι ομάδες Sierra θα αξιολογηθούν με βάση:
- ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨
- ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ BRIEFING.
Ο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨:
GGΜ_PAPA ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨ 55 CH (434.425 MHz) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 15’
GGΜ_BRAVO ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨ 57 CH (434.475 MHz) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 15’
GGΜ_ROMEO ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨ 60 CH (434.550 MHz) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 15’
GGΜ_LIMA ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨ 62 CH (434.600 MHz) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 15’
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΑΚΤΙΝΑ 100 ΜΕΤΡΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ¨ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨, ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ακόμα κι αν δεν έχουμε καμία επιβεβαίωση σχετικά με το πραγματικό μοντέλο του πυραυλικού συστήματος GGM, αναφέρουμε τις πιο συνήθεις διαδικασίες για την αφαίρεση της βιολογικής κεφαλής NBC και την διασφάλιση του εξοπλισμού.
A) Αφαιρέστε το εξάρτημα "Seeker" που περιέχει τα συστήματα καθοδήγησης GPS περιστρέφοντας το πώμα.
B) Αποσυνδέστε τα καλώδια τροφοδοσίας από τις μπαταρίες και τα συστήματα τηλεχειρισμού.
C) Αφαιρέστε την κεφαλή NBC με την απαιτούμενη προσοχή, αποφεύγοντας τη διαφυγή του αερίου που βρίσκεται πιθανώς στην υγρή κατάσταση.
D) Τοποθετήστε το πλαστικό εκρηκτικό υλικό κοντά στη δεξαμενή καυστήρα.
E) Ο πύραυλος καταστρέφετε αυτόματα αφού απομακρυνθείτε 200 μέτρα από την αποστολή.
RELEASE 3.1
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ώρα 08.14,
…Μακρύ Γιαλός,
…νότια της Κρήτης.
Μια ομάδα τρομοκρατών διεισδύσει στο Δημαρχείο κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή, η παραστρατιωτική ομάδα πήρε στην κατοχή της το κτήριο και πολλούς από εκείνους που ήταν παρόντες στο συνέδριο, κρατώντας τους ακόμα ως όμηρους. Οι ελληνικές αρχές στο προσκήνιο μιλάνε για κάποιους ομήρους που εξαλείφθηκαν από τρομοκράτες που φαίνεται να είναι εξοπλισμένοι με αυτόματα όπλα και εκρηκτικά γιλέκα.
Για την επίθεση έλαβε την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση Ε.Τ.A. (Ένοπλοι Τσετσένοι Αντάρτες) με αρχηγό τους τον Σεργκέι Ρούμαρωφ. Οι ελληνικές αρχές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους σημαντικότερους παγκόσμιους οργανισμούς ασφάλειας. Στην πραγματικότητα, στο βίντεο του ισχυρισμού, φαίνεται ότι ο Σεργκέι απειλεί με μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Conference Room
hall
πιθανώς 3 τρομοκράτες που διαθέτουν αυτόματα όπλα
παρουσία εκρηκτικών γιλέκων
ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η Διοίκηση Επιχειρήσεων προτίθεται να ζητήσει άμεση πρόσβαση στη δομή υπό τον έλεγχο των Ελληνικών Αρχών.
Κύριο αντικείμενο θα είναι η αποκατάσταση της ασφάλειας του χώρου.
A - εξάλειψη των παρόντων τρομοκρατών
Β - απελευθέρωση ομήρων από το κτίριο
Διαδοχικά, ζητείται η επεξεργασία δευτερευόντων αντικειμένων, όπως:
Γ – ασφαλίστε τους χώρους του κτηρίου από πιθανούς IEDs και / ή εκρηκτικά γιλέκα.
ΣΕΡΓΚΕΙ ΡΟΥΜΑΡΩΦ
Πιθανή ηλικία: 35/40 έτη
φυλή: καυκάσιος
πιθανή εθνικότητα: Τσετσένος
*** πιθανός ηγέτης της ETA
[] αξιολόγηση ως προς την χρήση σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών
[] να ζητήσεις τεχνικό ανάλυσης εκρηκτικών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Θυμηθείτε ότι δεν είναι δυνατό να προσεγγίσετε την αποστολή 100 μέτρα πριν χωρίς να έχετε ζητήσει Παράθυρο και να έχετε την επιβεβαίωση του διαιτητή.
Το αίτημα για παράθυρο σε αυτή την αποστολή πρέπει να γίνει στο κανάλι LPD 50 (434.300 Mhz).
Αυτή η αποστολή θα έχει ένα Παράθυρο 20 λεπτών, μετά από αυτό το διάστημα ο διαιτητής θα είναι υποχρεωμένος να σας ζητήσει να εγκαταλείψετε το κτήριο αμέσως.Όταν ανοίγει το δικό σας Παράθυρο, πρέπει να πάτε στον διαιτητή ο οποίος βρίσκεται έξω από το κτήριο, και θα ελέγξει τα πρότυπα ασφάλειας, πριν λάβετε πλήρη πρόσβαση στην αποστολή.Μέσα στο κτήριο μπορεί να υπάρχουν περιοχές ή / και αντικείμενα με λευκή κόκκινη ταινία. αυτές οι περιοχές / αντικείμενα θα απαγορευτούν αυστηρά να παίξουν. Όλα τα υπάρχοντα υλικά είναι για χωρογραφικούς σκοπούς και δεν θα είναι δυνατή η συλλογή / αλλαγή τους.
Αυτή η αποστολή θα αξιολογηθεί σύμφωνα με τα σημεία Α, Β και Γ της Πρόθεσης της Διοίκησης της KGB, έχοντας σχετική βαθμολογία που θα γίνει γνωστή στη φάση της απενημέρωσης. Οποιοσδήποτε εξουδετέρωση αμάχων και / ή έκρηξη IEDs θα έχει αρνητική βαθμολογία όπως περιγράφεται παρακάτω:
- $ 50 για κάθε σκοτωμένο πολίτη
- $ 200 για κάθε έκρηξη IED
Στο τέλος ο διαιτητής θα σας δώσει πόντους ($) αναλόγως με το αποτέλεσμα της δικής σας αποστολής. Αυτή η αποστολή απαγορεύεται να την κάνετε χωρίς τη χρήση Παράθυρου. Το αίτημα θα γίνει στο κανάλι LPD 50 (434.300 Mhz)
Koutsouras, Makrygialos Lasithiou Greece
35°02'10.6"N 25°56'59.3"E
Προς το παρόν τα στοιχεία είναι κλεισμένα στο χρηματοκιβώτιο
RELEASE 5.1
Προς το παρόν στην περιοχή υπάρχουν πολίτες!!!!
Ακολουθήστε κανόνες εμπλοκής!
Villa Ρουσσώ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Επιβεβαιωμένες πηγές της KGΒ μας πληροφορούν ότι στον επιχειρησιακό τομέα υπάρχει ένας σημαντικός διεθνής διαμεσολαβητής που κατέχει περίπου το 70% της μαύρης αγοράς όπλων σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι ήταν αυτός που προμήθευσε τους πυραύλους GGM στην τρομοκρατική κυψέλη του Ρουμαρώφ.
Αν και δεν υπάρχουν διεθνή εντάλματα σύλληψης εναντίον του Αλέν Ρουσσώ (Alain Rousseau βλ. φωτογραφία) λόγω έλλειψης ορισμένων στοιχείων, ο "Lord of War", ο οποίος μετονομάστηκε έτσι από την πιάτσα, φημολογείται οτι έχει πάντα μαζί του όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον εμπλέξουν σε υποθέσεις τρομοκρατίας.
Η ανάκτηση αυτών των στοιχείων θα είναι ζωτικής σημασίας για την επίλυση της υπόθεσης του Μακρύ Γιαλού
35.027218, 26.007703
ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Η Διοίκηση Επιχειρήσεων σας ζητάει να διεισδύσετε στη VILLA ΡΟΥΣΣΩ, με ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ, με σκοπό να εντοπίσετε πιθανή παρουσία εγγράφων που θα μπορούσαν να ενοχοποιήσουν το Ρουσσώ. Καθώς δεν υπάρχει επίσημο ένταλμα σύλληψης ενάντια στον "Lord of War", πρέπει να λειτουργούμε με απόλυτη εμπιστευτικότητα και να αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση συμβατικών όπλων.
Μια πιθανή απειλή θα μπορούσε να οδηγήσει στην άμεση καταστροφή των εγγράφων από τον Alain Rousseau, καθιστώντας τις έρευνές μας μάταιες.
Επομένως, προσποιηθείτε, κερδίστε την εμπιστοσύνη του Alain και μόνο όταν έχετε τα στοιχεία στα χέρια σας μπορείτε να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας και την πρόθεσή σας αν θέλετε.
Ο Alain Rosseau είναι πιθανό να ζει με την οικογένειά του στη βίλα του στο Μακρύ Γιαλό, τηρείστε τους κανόνες εμπλοκής και πολύ προσοχή για πιθανούς πολίτες εντός της περιοχής.
Ο στόχος αυτής της RELEASE θα είναι η ανάκτηση στοιχείων σχετικά με την πώληση πυραύλων GGM στον Ρούμαρωφ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Θυμηθείτε ότι δεν είναι δυνατό να προσεγγίσετε την αποστολή με ακτίνα 100 μέτρα εκτός αν δεν έχετε πάρει "ΠΑΡΑΘΥΡΟ"
Το αίτημα για ΠΑΡΑΘΥΡΟ σε αυτό το σημείο πρέπει να γίνει στο κανάλι LPD 64 (434.650)
Αυτό το αντικείμενο θα έχει ένα διάρκεια 20 λεπτών, μετά από αυτό το διάστημα ο διαιτητής θα είναι υποχρεωμένος να σας πει να εγκαταλείψετε την αποστολή αμέσως.
Αφού λάβετε το ΠΑΡΑΘΥΡΟ, μεταβείτε στο χώρο στάθμευσης της βίλας, εκεί θα βρίσκετε ο διαιτητής ο οποίος, έχοντας ελέγξει τα πρότυπα ασφαλείας, θα σας δώσει πρόσβαση στην αποστολή.
Μέσα στη βίλα μπορεί να υπάρχουν περιοχές ή / και αντικείμενα που συνδέονται με κόκκινη λευκή ταινία. αυτές οι περιοχές / αντικείμενα θα απαγορευτούν αυστηρά να παίξουν. Όλα τα υπάρχοντα υλικά είναι για χωρογραφικούς σκοπούς και δεν θα είναι δυνατή η συλλογή / αλλαγή τους. Εκτός από τα πράγματα που πρέπει να πάρετε (στόχος αποστολής).
Σε οποιαδήποτε απενεργοποίηση πολιτών θα σας αφαιρεθούν πόντοι.
Από την Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο κ. Rousseau θεωρείται ελεύθερος πολίτης, απειλώντας τον ή μέλη της οικογένειάς του δεν θα είναι ο σωστός τρόπος για τη σωστή επίλυση της αποστολής.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Στον Μακρύ Γιαλό υπάρχει μια δική μας πρεσβεία, η οποία σήμερα μετατρέπεται σε κέντρο επιχειρήσεων για τις επιχειρήσεις που θα πραγματοποιηθούν. Αυτό θα είναι το μόνο ασφαλές μέρος για να τερματίσετε την αποστολή σας. Στο κτήριο, οι άνδρες του Ζόλοτοβ, με εντολή του "Boris", θα εργαστούν για να συλλέξουν τις πληροφορίες που θα ανακτήσετε και θα αποφασίσουν ως προς το τέλος της επιχείρησης.
RELEASE 6.1
Russian Embassy
Mr. “Boris”
Διοικητής Κέντρου Επιχειρήσεων
Ρώσικη Πρεσβεία στην Κρήτη
35.034580 , 25.929945
ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Μέσα σε 8 ώρες από την είσοδό σας στον επιχειρησιακό τομέα, πρέπει να φτάσετε στη ρωσική πρεσβεία και να αναφέρετε στον “Boris” σαν επιχειρησιακό διοικητή της αποστολής.
Η Διοίκηση Επιχειρήσεων σας ζητά να παραδώσετε τα ευαίσθητα έγγραφα και τα υλικά που βρέθηκαν στην αποστολή σας και έχουμε ζητήσει σε όλα τα RELEASE.
Μόλις ολοκληρωθεί η τελική αναφορά, το The Island έχει τελειώσει.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η ολοκλήρωση αυτού του RELEASE-Αποστολή σημαίνει πως για εσάς το παιχνίδι έχει τελειώσει και πλέον αναλύεται η βαθμολογία σας. Γι’ αυτό το λόγο αυτή θα είναι η τελευταία αποστολή σας.
Βρείτε τον Διαιτητή που βρίσκεται έξω από την Πρεσβεία, αυτός θα σημειώσει την ώρα ώστε να παραδώσετε τα στοιχεία που έχετε συλλέξει με σκοπό την επιτυχή απομάκρυνση σας (αυτό το ωράριο είναι σημαντικό μόνο σε περίπτωση που ομάδες έχουν ίδια βαθμολογία, οπότε εκεί είναι το μόνο σημείο που μετράει ο χρόνος).
Για τη σωστή απομάκρυνση σας, πρέπει να παρουσιαστείτε στον διαιτητή με ΟΛΑ τα μέλη της Ομάδας σας ΧΩΡΙΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
Μόνο τα έγγραφα / υλικά που παραδίδονται στην Πρεσβεία μέσα στη χρονική διάρκεια των 8 ωρών από την εκκίνηση, θα θεωρούνται έγκυρα για τους σκοπούς της βαθμολογίας, αν τυχόν υλικά ή στοιχεία που έχετε συλλέξει, τα χάσετε ή παραμείνουν στο αυτοκίνητο ενώ είστε εντός κτηρίου. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2020, 15:09 
Μέλος Δ. Συμβουλίου Rethimno Airsoft
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 21 Ιούλ 2014, 13:14
Δημοσιεύσεις: 205
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 19 Ιούλ 2014
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Giakoumis1942@gmail.com

_________________
"!!!ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!!!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
85ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ(~》》

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 20 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]