Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ]   
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2018 18:03 
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013 08:19
Δημοσιεύσεις: 1315
Τοποθεσία: Ρέθυμνο
Ημερομηνία έναρξης ενασχόλησης: 03 Απρ 2011
Τοποθεσια: Ρεθυμνο
Ομαδα: ΑΓΡΙΜΙΑ
WORLD WAR
EP.1 BEHIND ENEMY LINES


20/5/2018

Ένα μεταγωγικό ελικόπτερο CΗ-47 C “Chinook” της χώρας Ionia πραγματοποιώντας μεταφορά πυραυλικών συστημάτων νέας γενιάς με συνοδεία ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας, πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση κινούμενο κοντά στα σύνορα της με τη χώρα Sodor. Στιγμές πριν από την προσγείωση ο πιλότος της πτήσης δηλώνει παρενόχληση από εχθρικά MiG-31 “Foxhound” της δεύτερης χώρας.

Δευτερόλεπτα μετά την αναγκαστική προσγείωση μήνυμα απο τη τελευταία γνωστή συχνότητα του “Chinook” , επιβεβαιώνει πως υπάρχουν ελάχιστα τραυματισμένοι επιζώντες και πως τμήματα του φορτίου φαίνεται να μην υπάρχουν στα συντρίμμια. Αναλύοντας εικόνες μη επανδρωμένου αεροσκάφους RQ-170 “Sentinel” το οποίο απογειώθηκε αμέσως μετά την απώλεια σήματος του ελικοπτέρου, επιβεβαιώθηκε πως η αναγκαστική προσγείωση έγινε σε δύσβατη δασική έκταση μέσα στα σύνορα της εχθρικής χώρας Sodor. Οι εικόνες έδειξαν επίσης, πως τμήματα της πίσω ουράς του ελικοπτέρου έχουν σκορπιστεί στην γύρω περιοχή και παράλληλα, κοντινές δυνάμεις πολιτοφυλακής και στρατού της Sodor συγκεντρώνονται επικίνδυνα κοντά στο σημείο όπου φαίνεται το ελικόπτερο.

Η υψηλή ηγεσία της χώρας κρύβοντας το σοβαρό αυτό περιστατικό από τα ΜΜΕ, συνέταξε μια ελίτ ομάδα έρευνας και διάσωσης με αποστολή να σώσει τους επιζώντες του ελικοπτέρου, να ανακτήσει οποιαδήποτε κομμάτια υψηλής τεχνολογίας και να τα καταστρέψει, αλλά ελάχιστα γνωρίζουν όμως πως κάποιοι έχουν άλλα σχέδια...


Συνεχίζεται...ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

#ΟΜΑΔΕΣ#

Το σενάριο θα περιέχει 2-3 ομάδες, όπου η κάθεμια θα έχει ΕΝΑ διοικητή (ΜΠΕΡΕΣ). Χρώματα: Ionia (ΟΜΑΔΑ ΜΠΛΕ), Sodor (ΟΜΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ), A*****s G****l S******y (ΟΜΑΔA ΟΥΔΕΤΕΡΗ)

#ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ_ΣΤΟΧΟΙ#

MAIN OBJECTIVE: Στόχος της κάθε ομάδας θα είναι στο τέλος του 3ώρου να έχει το διοικητή της και ένα αντίπαλο διοικητή. Σε περίπτωση που καμία ομάδα δε το καταφέρει, το σενάριο λήγει ισοπαλία και κρίνεται από το side objective (βλ. Παρακάτω). Οι διοικητές μπορούν να απαχθούν αφότου απενεργοποιηθούν και δεχθούν “medic” από τον αντίπαλο medic, όταν γίνει αυτό συνεχίζουν ως παίκτες τις αντίπαλης ομάδας μέχρις ότου η ομάδα του καταφέρει να τον πάρει πίσω.

SIDE OBJECTIVE: Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπάρξει ένα τελικό objective το οποίο θα μάθετε σύντομα. Προσοχή! Για να ανοίξετε το τελευταίο objective πρέπει ο διοικητής της ομάδας σας να είναι μαζί σας. Το objective ανοίγει ΜΟΝΟ στο αρχηγείο σας και αφότου έχετε στην κατοχή σας τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στοιχεία για να το κάνετε. Το παιχνίδι λήγει όταν το τελικό objective ξεκλειδωθεί από μια ομάδα. Εαν και εφόσον το τελικό objective δεν είναι στη βάση σας, θεωρείται διεκδικούμενο από όλες τις ομάδες.

#ΑΡΧΗΓΕΙΑ_CONTROL_POINTS#

Στο παιχνίδι υπάρχουν 2-3 αρχικά αρχηγεία ανάλογα με το πλήθως των ομάδων και κάποια διεκδικούμενα control points στρατηγικής σημασίας σε μορφή σταθερού ιστού με 2 χρώματα (μπλέ/κόκκινο). Αν οι ομάδες είναι 2 τότε η μια ομάδα θα έχει το κόκκινο χρώμα (Sodor) και η άλλη το μπλέ (Ionia), αν είναι 3 τότε η τρίτη ομάδα θα πρέπει να γυρίσει τις σημαίες στη μέση (ουδέτερο). Τα παραπάνω control points χρησιμοποιούνται σαν σημεία ανάνηψης (respawn).

#RESPAWN_MEDIC#

Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης απενεργοποιηθεί, κάθεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάτω ή γονατίζει σηκώνει το χέρι του ψηλά και φωνάζει “MEDIC” εάν και εφόσον είναι σε θέση να λάβει medic. Εαν στα επόμενα 3 λεπτά ο απενεργοποιημένος παίκτης δεν έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι, τότε ο παίκτης θεωρείται εκτός και μπορεί να μπει από το κοντινότερο control point με την προυπόθεση να ανήκει στην ομάδα του (ο παίκτης έχει τη δυνατότητα ακόμα και ενώ είναι απενεργοποιημένος να ρωτήσει ποιο control point ανήκει στην ομάδα του για λόγους διευκόλυνσης). Τα “medic” που μπορεί να δεχθεί ο κάθε παίκτης είναι 1 και μετά υποχρεωτικά επιστρέφει στο παιχνίδι από το κοντινότερο control point. Κάθε ομάδα έχει ένα και μοναδικό medic ανά 5-6 άτομα. (Θα οριστεί κάποιες μέρες πριν το event αφότου γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετοχών)

#DRESSCODE#

Αν οι ομάδες είναι 2 τότε ο κώδικας ενδυμασίας είναι:
Ionia (ΟΜΑΔΑ ΜΠΛΕ): Multicam/ATAK
Sodor (ΟΜΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΗ): Greek Lizard/Woodland
Αν οι ομάδες είναι 3 τότε ο κώδικας ενδυμασίας για την A*****s G****l S******y (ΟΜΑΔΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ) είναι: Πολιτικά ρούχα, παντελόνι παραλλαγής με μαύρο t-shirt ή polo (υπο προυποθέσεις κόκκινο περιβραχιώνιο)
Καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός παικτών έχει στολές σε χρώμα Μulticam, και εαν και εφόσον δε βγουν οι αριθμοί έτσι ώστε οι ομάδες να είναι όσο το δυνατόν γίνεται ισόποσες τότε κάποιοι παίκτες (οι οποίοι θα έχουν ειδοποιηθεί) θα φορέσουν μαύρο t-shirt ή polo και όλη η ομάδα θα φορέσει κόκκινα περιβραχιώνια για λόγους ομοιομορφίας.

Υποχρεωτικά 60 μπίλιες ή λιγότερες ανά γεμιστήρα, δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό γεμιστήρων με την προυπόθεση στην αρχή του παιχνιδιού το σύνολο των σφαιριδίων ανα παίκτη να μη ξεπερνά τις:

240 (Assault-Sidearm), 180 (DMR/SNIPER-Sidearm).

AGS: 300 (Assault-Sidearm), 240 (DMR/SNIPER-Sidearm) Η ομάδα
AGS έχει ένα ammo crate λιγότερο από της άλλες.

Δεν χρησιμοποιούμε ταχυγεμιστήρες στο παιχνίδι, οι ταχυγεμιστήρες και οι μπίλιες θα είναι πίσω στο αρχηγείο της κάθε ομάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γεμίσματα γίνονται στο αρχηγείο, αφότου η ομάδα έχει στην κατοχή της ammo crate.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα γίνει έλεγχος σε 1-2 άτομα από την κάθε ομάδα πριν από το παιχνίδι.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: https://goo.gl/maps/TqD6bKRLiJw

Οι δηλώσεις συμμετοχών και τα χρώματα παραλλαγών ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Πέμπτη 17/5.

Μετά το παιχνίδι θα υπάρξει γεύμα σε κοντινή ταβέρνα. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ακολουθήσει μπορεί να το δηλώσει μέχρι την Πέμπτη 17/5.
Tο μενού θα είναι Χωριάτικη/4άτομα + τζατζίκι + μπριζόλα με πατάτες + φρούτο και λικερ στο τέλος 9 ευρώ (όλα τα ποτά extra)

#KANONEΣ_ΚΑΙ_ΟΡΙΑ#

#ΗΙΤ#
Εάν κάποιος παίχτης δεχθεί πλαστικό σφαιρίδιο σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός του, του αεροβόλου του, της ένδυσής του ή του εξοπλισμού του, θεωρείται «εκτός παιχνιδιού» και επιστρέφει σε κάποια Ζώνη Ασφαλείας, σύμφωνα με το εκάστοτε σενάριο του
παιχνιδιού.
Σε περίπτωση "φίλιων πυρών" ο παίχτης που δέχθηκε τις βολές αποχωρεί κανονικά από το παιχνίδι.
Ο παίχτης που αποχωρεί από το παιχνίδι για οποιοδήποτε λόγο απαγορεύεται να μιλήσει με τους υπόλοιπους παίχτες.

#ΜΠΑΜ#
Ο παίχτης που επικαλείται τον κανόνα ΜΠΑΜ θα πρέπει να μην έχει γίνει αντιληπτός από τον αντίπαλό του, να βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από αυτόν και να μπορεί να τον σκοπεύσει με το αεροβόλο του. Έπειτα αναφωνεί την λέξη "ΜΠΑΜ". Ο αντίπαλος θεωρείται νεκρός, αναφωνεί "ΕΞΩ". Το "ΜΠΑΜ" γίνεται μόνο ΠΙΣΩ από τον παίκτη, "ΜΠΑΜ" από μπροστά μόνο αν ο παίκτης δεν έχει ψηλά το αεροβόλο του.

#SILENTKILL#
Ο παίχτης που επικαλείται τον κανόνα "ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" θα πρέπει να μην έχει γίνει αντιληπτός από τον αντίπαλό του και να βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από αυτόν ώστε να μπορεί να τον ακουμπήσει με το χέρι του. Έπειτα αγγίζει τον αντίπαλό του με το χέρι και του αναφωνεί χαμηλόφωνα "ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ". Ο αντίπαλος θεωρείται νεκρός, ΔΕΝ αναφωνεί "ΕΞΩ", απομακρύνεται μερικά μέτρα και έπειτα φωνάζει "ΕΞΩ"

#PARLAY#
Όταν δύο αντίπαλοι συναντιούνται σε πολύ μικρή απόσταση.
Όταν υπάρξει κάποια διαφωνία μεταξύ δύο ή περισσότερων αντιπάλων.
Για οποιοδήποτε λόγο που αφορά την ασφάλεια των παιχτών.

#ΤΥΦΛΗ_ΒΟΛΗ#
Πρέπει πάντα να υπάρχει σκοπευτική γραμμή μεταξύ του ματιού-σκοπευτικού-αντιπάλου

Απαγορεύεται άπαντες να αφαιρούν τα προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα τους ακόμα και μέσα στις Ζώνες Ασφαλείας. Τα προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα αφαιρούνται μόνο εφόσον έχει διακοπεί η δραστηριότητα.

Απαγορεύεται η βολή κάτω από 5 μέτρα.

Απαγορεύεται η χρήση αεροβόλων airsoft μέσα στις ζώνες ασφαλείας (safe houses). Τυχόν δοκιμαστικές βολές αεροβόλων θα πραγματοποιούνται εκτός των ζωνών ασφαλείας και προς κατεύθυνση που θα ορίζεται ανά περίσταση.

Απαγορεύεται η χρήση χειροβομβίδων που λειτουργούν με εκρηκτική ύλη.

Απαγορεύονται οι τυφλές βολές. Ως τυφλές βολές ορίζονται οι βολές στις οποίες δεν υπάρχει άμεση σκόπευση.

Απαγορεύεται η χρήση hicap γεμιστήρων

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η χρήση αυτόματου σε αεροβόλα τύπου Assault/SMG/MG.

**ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΩΝ ΣΦΑΙΡΙΔΙΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Όρια fps και αποστάσεις ασφαλείας:

ASSAULT

Aεροβόλα airsoft ASSAULT τύπου:
1.00 Joule (328 fps +6.7% = 350 fps)

DMR/SNIPER

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

Χρήση της βολή κατά βολή επιλογής αποκλειστικά!

Χρήση sidearm σε αποστάσεις μικρότερες των αποστάσεων ασφαλείας.

Επιτρέπονται αεροβόλα τα οποία τηρούν τις προυποθέσεις για SNIPER, DMR και μόνο.

Αεροβόλα airsoft DMR/SNIPER τύπου:
1.88 Joule (450 fps) για DMR με 0.2g μπίλιες
Απόσταση ασφαλείας 15 μέτρα

2.81 Joule (550 fps) για SNIPER με 0.2g μπίλιες
Απόσταση ασφαλείας 20 μέτρα#ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ#

ΠΑΡΑΚΑΛΩ να είστε στην ώρα σας (10:00) το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:00.

Για λόγους ασφαλείας δε θα υπάρξουν παρατηρητές στο πεδίο. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση στην σελίδα του event ή απευθείας στους διοργανωτές.

Καιρός Ιεράπετρας: https://meteo.gr/cf.cfm?city_id=69

_________________


Εικόνα

-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΒΑΘΜΟΣΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
162Λοχαγός


Ιδρυτικό μέλος
Διοικητής
MILSIM
Διοργανωτής
Εκπαιδευτής

Κορυφή
Χωρίς σύνδεσηΠροφίλΑποστολή προσωπικού μηνύματος
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

POWERED_BY

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com

ChesterBlue © 2012 by FanFanLaTuFlippe
Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης
Η ομάδα
Κορυφή
Αρχική Σελίδα
Συχνές Ερωτήσεις
Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]